С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 399
  • 763
  •   1
Отговори
# 735

айде и нова тема за такъв хубав ден:) Вещи, нешо мноооооооого секси и женствено за празника да сътвориш:)

Първомартенско,осмомартенско и пролетно  Joy Joy

Нещо с "протеинчета".... Mr. Green Вещи, нахални сме,а  Heart Eyes Hug

# 736
  • Пловдив
Честит празник скъпи момичета ! Бъдете винаги много уважавани и обичани ! Весел празник на всички,а тези,които ще купонясват тази вечер навън-внимавайте с изкушенията във всякакъв вид Wink
А сега аз да ви се похваля-ура,ура,ураааа след втори протеинов ден съм-1 кг.не можах да повярвам като се качих на Кантарев тази сутрин ! Но е важното,че открих моята грешка,за това,че досега задържах !Щастлива съм много ! Ето,че и втория път действа режима,но само ако  съм стриктна  Grinning

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 12:34 от Only

# 737
  • Лутаща се
Честит празник скъпи момичета ! Бъдете винаги много уважавани и обичани ! Весел празник на всички,а тези,които ще купонясват тази вечер навън-внимавайте с изкушенията във всякакъв вид Wink
А сега аз да ви се похваля-ура,ура,ураааа след втори протеинов ден съм-1 кг.не можах да повярвам като се качих на Кантарев тази сутрин ! Но е важното,че открих моята грешка,за това,че досега задържах !Щастлива съм много ! Ето,че и втория път действа режима,но само ако  съм стриктна  Grinning

Каква ти беше грешката?

# 738
  • Пловдив
Skarlet,срам ме е да я кажа........но хайде-нощното ядене ми беше най-големия проблем ! Режимни неща,ама все пак тогава трябва да се спи,а не да се яде ! Embarassed

# 739
От любовта към ЖЕНАТА,
се е родило всичко прекрасно на ЗЕМЯТА!

МАЛВИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много здраве и щастие желая!
Весел празник!

# 740
Честит празник на всички! Да сте живи, здрави, много щастливи и много да се харесвате на първо място вие самите и после другите! Много минусчета желая!

# 741
А ти нощем що не спиш ?  Joy
Сега сериозно.Ако си във 2 фаза ,не би трябвало да е проблем. newsm78

Моя + най-после стана ясен от какво е. Heart Eyes Спокойна съм вече и за останалите 2кг. Party

# 742
  • Лутаща се
А ти нощем що не спиш ?  Joy
Сега сериозно.Ако си във 2 фаза ,не би трябвало да е проблем. newsm78

Моя + най-после стана ясен от какво е. Heart Eyes Спокойна съм вече и за останалите 2кг. Party
При теб пък от какво е?

# 743
  • Пловдив
Да,във втора съм.Нощното хранене ми беше голям проблем отдавна и сега съм щастлива,че вече го преодолях ! Tonny_bg-събуждам се през нощта и краката ми сами ме водят към хладилника Embarassed

# 744

Честит 8-ми Март,момичета!

# 745
Тонче, гъбаркаш се с тая лентичка,нали?! newsm78

# 746
Сисс,тая лентичка ми е поредното импулсивно нещо,което измъдря мозъка ми и аз незнам вече защо. Joy Ми ето излезе ,че тоз моя + е от цикъла дет днеска се изяви вече ,ама шашканията ми голяма. Joy Да ми се чудиш на акъла (и аз кат Елена Йончева  hahaha-
Защо бе Елена,Защо не си седиш в къщи пред печката ами си хукнала да вземаш интервюта от талибани? Joy Joy).
Only  Joy ти направо ме уби.Защо се събуждаш ?Защото си гладна ли?Пътьом що не се отбележиш първо на чешмата? Joy Аз тъй съм му наслагала на моя мъж бележки в хладилника-Ако си гладен -пий вода!Не му е сега времето ,заблуждаваш се ,че си гладен!И от тоз сорт.Мина му критичния период,вече свикна да не яде нощем.Той защото работата му такава ,че спи от 2 ч посреднощ до 6 часа и до 2ч яде.Но сега свикна вече.

# 747
Тонче, спри се,мацко! Не се тормози излишно! подписа ти от преди повече ми харесваше,а и ти прилягаше! Peace

# 748
Привет, прекрасни ! Hug

Влизам на бързо само да ви поздравя с празника - бъдете винаги красиви, обичани, обичайте и се наслаждавайте на живота!!! Винаги бъдете позитивни и се обичайте! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug  bouquet  bouquet

Малвина, ЧРД!!!  bouquet

После ще се включа, за да кажа какви открития направих за мойто разширяване и май намерих ключа за палатката! Joy

Целувки на всички! Heart Eyes

# 749
 Честит празник мили момичета!  bouquet

Мименситка  много хубаво стихче  Hug Разплака ме.

Отивам да се трудя, а довечера ще отпразнувам подобаващо  Party

Общи условия

Активация на акаунт