Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за соевата кайма?
Какво е лате макиато и защо хората го предпочитат без кофеин?
Колко дълго е безопасно да останете в състояние на кетоза, следвайки принципа на Дюкан за отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за соевата кайма?
Форумът изразява различни мнения относно соевата кайма. Някои потребители се интересуват от нея като алтернатива на месото без холестерол и мазнини. Други споделят, че не им харесва вкусът на телешката и се чудят дали да я опитат. Въпреки това има и изразени съмнения относно вкуса й и приложението й в рецепти. Като цяло мненията са разнообразни, включващи както положителни, така и отрицателни отзиви.
-
Какво е лате макиато и защо хората го предпочитат без кофеин?
Лате макиато е кафе напитка, приготвена от мляко и еспресо. Хората често го предпочитат без кофеин, тъй като може да причини нервност и трудности при заспиване. Макиатото обикновено се прави с 3,5% маслено мляко, което не винаги се предлага в кафенета, но рядко се консумира. Като цяло лате (мляко + еспресо) е по-популярната опция.
-
Колко дълго е безопасно да останете в състояние на кетоза, следвайки принципа на Дюкан за отслабване?
-
Какво е мнението на Дюкан за консумацията на соеви продукти и соево мляко?
-
Какви са рисковете от прекомерната консумация на вода според участниците във форума?
Аз съм в трета фаза и ще си бъда в нея дълго ,продължително,дет се вика ,докато свят светува ... приела съм ,че ям ,за да живея,а не обратното ,но много често ми се налага да си го повтарям - моята психика си е психиката на дебелия човек и нерядко ми се налага да се владея или пък да се отпусна и после да се стягам ... за мен четвърта фаза няма,защото моето хранене трябва да е под непрестанен контрол и то не от друг,а от мен самата - нямам избор,защото 128 кг не искам да съм пак ... трикове нямам, следя се стриктно и събуждайки се сутрин ,до такава степен се научих да се познавам вече,че показанията на кантара не ме изненадват ... с времето направих режима начин на свой живот, по-точно на хранене - не го мисля ,не бързам, не гоня нищо ... спортувам, 3-4 път ив седмицата ,като съм си забранила да мисля "не искам,не мога,няма време" - нямам право да мисля така ... аз допуснах да стана 128 ,аз ще направя така,че повече да не се върна там ... ако днес ям торта,баница и всякакви там подобни изделия,то поне 10 дни не си го позволявам ... храните в трета вкарах постепенно и с много страх ... мерех се и си отчитах резултатите всеки ден... та технически,това е за третата ми ,доживотна фаза ... и понеже много писах и не зная кой и как, и доколко ме разбра ,искам само да кажа - когато човек е здрав, всичко друго си идва по местата с воля,труд и търпение
и изобощо отслабвайте с разум и постоянство,правете го за себе си на пръво място 
хайде да кажа лека и режимна вечер 

И мен ме е срам сега, че ядях не винаги когато бях гладна, а по навик, скука, отегчение, лошо настроение, майчинство, стрес ............ Но важното, че вече се взех в ръце
.
. Въпросът ми е към дамите, които са свалили повече килограми (от 10 нагоре).
.

Ааа, влюбих се в това прасенце, само се чудя сама ли да си го подаря... или да си го поръчамм на някого 
К`во ли му разбира и на него главата