С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 429
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • София :(
        Добра ви вечер  Hug
     merito , вземай мерки скоростно, не допускай повече от два дни да не посещаваш тоалетната  Naughty Има сума ти изписано по темата  Peace
      Сисссс , ще ти кажа аз друга тема  newsm29 Ама, не ми стиска, нъл си те либя...  Heart Eyes
      miss_tyra , ай стига толкоз! Вземай се в ръце, да не те вземам аз  Naughty
      Im So Excited , ти пък де посягаш на чуждо, а  Wink
      Azalita , и после пак ще готвиш, а  hahaha Пууу, дюканска орисия - все пред печката и вде гладни  Joy
      tonnny_bg , да не разваляш дисциплината с тЪз алва  Crossing Arms
      Medlar, туй ти е наказанието, че не ходиш на срещи  smile3534
      Only , за можене... може, но бих те посъветвала да не прекаляваш с тях, че той тоз аспартам... страшна работа, бе  ooooh!
       zverka , от качването на снимки по-лесно няма, особено ако не обишаш да те снимат  hahaha
       detelina mitkova , поздравления, момиче  Peace
       Elle_na , я сподели какво е стриктно според теб. Защото понякога и дребни подробности спъват колата...
      Ох, преборих се с врасналите нокти, мазолите и кокошите трънове и преди да се напаря с една фалшива пача - чорба с мнооого чесън и лют пипер и един врял душ ще ви раздавам козинките, че да спим спокойно и да се хмалим с минусчета по понеделнишки  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 631
Добър вечер, дами !

Влизам бързо да поздравя две мацки  - Ани и Мери и изчезвам да спя, че днес беше як маратон при нас.  Grinning
Ани, честит рожден ден на принцесата. Много е сладка. Да ти е жива и здрава, весело детство и безброй верни приятели !  Heart Eyes
Мери, голяма си чаровница. Имаш невероятно излъчване и много красива коса  Heart Eyes. Естествени ли са ти къдриците?  Simple Smile

Лека вечер и нощ на всички !   bouquet

# 632
Като си говорихме за сьомга, идвам си с дюканската вечеря, много добре се получи с пюрето от броколи, споделям с вас да ви е сладко  Grinning

https://lh3.googleusercontent.com/_DwOrZESA2PI/TXPbw3A8PDI/AAAAA … DsRoNRFU/riba.JPG

Утре е ден за мерене, затова нямам нищо за докладване днеска, хубава вечер на всички   bouquet .

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 21:26 от Umbra

# 633
Im So Excited , ти пък де посягаш на чуждо, а  Wink

Че той чий е, бе? newsm43

ПП. Сискоооу, аз на предната страница не те ли пратих на топло бе... Simple Smile хех

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 21:49 от Im So Excited

# 634
Im So Excited , ти пък де посягаш на чуждо, а  Wink

Че той чий е, бе? newsm43

Мой...Мой...Мой пък... Crossing Arms

# 635
       Добра ви вечер  Hug

Elle_na , я сподели какво е стриктно според теб. Защото понякога и дребни подробности спъват колата...

Ами последните 3 дни бях на хижа, празнувах 3ти март.  Laughing Яла съм само дивеч, за който знам че е много полезен и нискокалоричен. Взех си и няколко млека и една извара. Всяка вечер салата от домати и краставици, с едно парче обезмаслено сирене. Но предимно ядях чисто месо.  Thinking

# 636
ПП. Сискоооу, аз на предната страница не те ли пратих на топло бе... Simple Smile хех

Ще ти се нали...  Crossing Arms Mr. Green
Междувпрочем,харесваш ли шведска кухня... Mr. Green

# 637
Добра ви вечер  Hug

Мименсита, ами на, като съм несериозна така ми се пада  Crazy Ам вече шъ съ поправям. Записвам се от сега за следващата   Laughing

Elle_na, това сирене защо го ядеш?
А за дивеча - всичко ли що е дивеч е режимно? Ако е глиган например - не е ли пак свинско? newsm78 И дивечът не се ли приготвя с нережимни маринати? Не зная и ми стана любопитно сега като го спомена.

Лека и спокойна нощ Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 22:54 от Medlar

# 638
Гардения-мерси,мила!Постигнала си чудесен резултат!Поздравления за волята и постоянството!
Лека и отслабваща нощ,момичета!

# 639

Elle_na, това сирене защо го ядеш?

Добра да е. Сиренето е обезмаслено, до колкото видях може.

Цитат
VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%

# 640
 Hug Hug Много мерси на всички (няма да изброявам поименно, че не сте една и две и да не оттърва някого Embarassed) за пожеланията и поздравленията  Hug  bouquet
Трогнахте ме много момичета, пък и щерката покрай мен Peace

...
Русенки, много сте убави бре Hug Heart Eyes А тез крекери на Тумбето, дето ги е приготвила Нарци не мога ги докарам в такъв вид никой път. От вчера ми текят лигите по тях, а на мен все не ми се получават  Crossing Arms Mr. Green

Колкото и нескромно да звучи, ама аз ги направих крекерите  Flutter Flutter Flutter
Че и бяха и лимонови, и ако знаете че са и 10 пъти по вкусни отолкото изглеждат... Laughing Laughing Laughing
Тумбе  Hug  Heart Eyes

# 641
  • Пловдив
Ами последните 3 дни бях на хижа, празнувах 3ти март.  Laughing Яла съм само дивеч, за който знам че е много полезен и нискокалоричен. Взех си и няколко млека и една извара. Всяка вечер салата от домати и краставици, с едно парче обезмаслено сирене. Но предимно ядях чисто месо.  Thinking

Обезмасленото сирене ме заинтригува  Thinking

И тъй като видях по-горе въпрос и отговор за цитат слагам същия цитат с продължението:

VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

И питам дали сиренето е било Екскуиза.

# 642
Малеее,и след 3 години още съществува въпросът за сиренето.. Shocked Май ще е вечен като този за яйцето и кокошката.....
Сирената са наблъскани с палмови масла,разни сухи млека и всичко друго но не и обезмаслено мляко.

# 643
  • София :(
          Добро утро  Hug
      На мен пак ми е седмица за вампирясване  Crazy Не е много приятно след толкова много почивни дни, ама на - късмет  ooooh! Та по този повод започвам от рано с кафетата днес.

Im So Excited , не знам, ама не е и мой  hahahaА, видя ли, ти докато умуваш Сисссс си го присвой  Joy
      Elle_na , сиренето не го знам какво е, но по-добре не го яж, а бих те посъветвала и да не налиташ вечер на салатите.
      ANNAFACE , хвалипръцка  hahaha Hug
      Кантарев ми показа рано сабалям едни неща, на които даже няма да обърна внимание, щото съм си легнала преди 3 часа и долу - горе пак преди толкова "вечерях", за трети път, та няма как, завалията, да ми отчете реално тегло при тези обстоятелства, ама то и без друго днес ми се пада и ми е ред да съм на протеини.
      Отивам да пресуша още едно кафе, че амен ми е време да хуквам вече  Cry
             Усмихнат, слънчев и режимен ден и успешна нова седмица  Hug Hug Hug

# 644
Добро утро! Hug
Вземам си от кафенцето и да ви споделя.Установих някои неща.То ми е рано още да споделям кардинални изводи,но все пак като се върна назад ,установявам следното за моята четвърта фаза:

1.Няма значение какво ям,важното да е до 15 часа .
2.Късно мога да хапвам само риба на скара,без да ми се отрази на кантара сутринта.
3.Важно ми е водата да ми е близо 3л.
4.Закономерност между брой часове сън и минус на кантара не съм забелязала.
5.От особено значение е да хапвам спокойно,не на всяка цена ,щото дошъл часа за хранене,а когато наистина съм гладна.
6.За някои неща наистина трябва да се огранича до 1 парченце.
7.Никога да не се отчайвам от показанията на кантара,защото теглото е непостоянна величина.

Вижте каква бях:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000113880844#!/photo.php?fbid=1494642940848&set=p.1494642940848&theater

и каква съм сега:

http://www.facebook.com/album.php?id=100000113880844&aid=31117#!/photo.php?fbid=201025269911268&set=a.155185001161962.31117.100000113880844&theater

Мисля,че имам възможностите да не бъда отново както на първата снимка. Heart Eyes

Желая ви лек и успешен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт