American Idol - 10 сезон

• 9 266
  • 240
  •   1
Отговори
# 165
  • Toronto
А според мен Джеймз се изтреля в облаците, след снощните му (за вас май оназивечаршните) сълзи. (не казвам, че е преигравал  Naughty) Борбата на финала между него и Скоти ще е ожесточена  Mr. Green Mr. Green
Мълчи, не думай! smile3505 Все тая някаква миниатюрна надеждичка, че скотчето няма да стигне до финала! smile3515
Пък Джеймс... и аз направо изтрещях като го чух да пее Кен ли, че и сълзи зарони накрая! Че не я изпя и добре, може би беше прекалено развълнуван, ама не успя да ми предаде на мен това вълнение newsm78 Според мен беше крайно неподходящ избор на песен и се чудя къде зяха менторите  ooooh!

# 166
  • Toronto
Джеймс беше много добър тази вечер с песента на Journey, много ми хареса.
Хейли как пък и хумна да пее Майкъл Джаксън не мога да си обясня. И точно тази песен с такова послание, което е твърде малка да осъзнае! Абсолютно съм съгласна с Ранди, че просто я изкрещя. Мисля, че тя ще е следващата, която ще си ходи, колкото и да ми се иска да изпратя Скоти по живо, по здраво  Joy
Що се отнася до Скоти... просто човек може да си изповръща червата, слушайки захаросаните му имитации на old country. То едно си знае, едно си бае. Некадърно, та некадърно! Срам! Пак беквокалистките му изнесоха песента, той само задълбае отдолу и толкова Laughing
Лорън ми хареса също много, най-после го пусна тоя глас smile3501 Много добре се справи с песента.
Чакам втората част с интерес.

# 167
  • Toronto
Втора част

Хейли пък взе че си изпя парчето страхотно! Сега не знам кой ще си ходи, т.е. аз знам кой ТРЯБВА, ама...
Уф, следващия е Скоти. Няма да си хабя приказките повече, не си заслужава.
Лорън, отново много добре, както и Джеймс.

# 168
tuparowa , PraynigМоля се само да не отстранят Джеймз...А Скот ми е вече толкова антипатичен,че въобще спирам да коментирам за него.
Независимо от всичко си мисля,че Хейли или Лорън ще си тръгнат.Макар че малкото скотче го заслужава най..много.. Twisted Evil

# 169
  • Toronto
tuparowa , PraynigМоля се само да не отстранят Джеймз...А Скот ми е вече толкова антипатичен,че въобще спирам да коментирам за него.
Независимо от всичко си мисля,че Хейли или Лорън ще си тръгнат.Макар че малкото скотче го заслужава най..много.. Twisted Evil
Мхм, и аз това казвам!

# 170
От къде мога да изтегля последния епизод? Никъде го няма, а друг път по това време вече е качен навсякъде Sad

# 171
# 172
Абсолютно не съм съгласна с мненията по-горе, но ме мързи да се обяснявам, пък и надали ще убедя някого в нещо  Laughing. De gustibus non est disputandum ( или "мнението е като задника- всеки си има")  Peace

# 173
  • Toronto
Това вече е смешно, да си отиде точно Джеймс и некадърника пак да спаси кожата #2gunfire

Абсолютно не съм съгласна с мненията по-горе, но ме мързи да се обяснявам, пък и надали ще убедя някого в нещо  Laughing. De gustibus non est disputandum ( или "мнението е като задника- всеки си има")  Peace
Ми що тогава изобщо си правиш труда да пишеш пост? Само за да осведомиш, че имаш различно мнение? Това се предполага, като се има предвид колко хора са гласували за Скоти. Имам две теории - или голяма част от хората са глухи, ако приемем че гласуването се отчита коректно. Или пък някой го побутва напред, ако бъдем по-трезвомислещи и не вярваме, че всичко дето хвърчи, се яде.
Мен пък не ме мързи да си повторя мнението - Скоти е некадърен, има много малък диапазон, фактически само в ниския регистър гласа му звучи добре, което той явно си знае и набляга на него. Не беше в състояние да изпее НИТО ЕДНА песен без тя да прозвучи като кънтри и беше много смешен напъна му във всяка задача да успее да пробута някое кънтри - да кажем Елвис изпял една кънтри песен в живота си и Скоти я откри Laughing Освен това стила, който имитира, е толкова стар и демоде, че спокойно може да отиде да пее в пенсионерския клуб, там ще го посрещна радушно.
Както и да е де, след като Адам Ламбърт стана втори... Не че имаше от неговия калибър певци в този сезон. Ама все пак Скоти?!?! Сериозно?

# 174
Тупарова, това че си окупирала темата, не означава че хората нямат право на различно мнение от твоето Simple Smile. Аз, когато си пусна Мейдън (да речем) не очаквам да чуя кънтри, поп или соул, не знам защо искаш от кънтри изпълнител да пее различни стилове  newsm78.

# 175
  • Сливен
Пфу! Пфу! Пфу!
Загубих интерес.

# 176
ТЪПООООООООООО!
Трябва да го прекръстят това предаване - Кънтри Айдъл.
Много тъпо, ама много много тъпо, след Джейкъб, сега и Джеймс... загубих интерес да ги гледам вече.

# 177
Това вече е смешно, да си отиде точно Джеймс и некадърника пак да спаси кожата #2gunfire

Ми що тогава изобщо си правиш труда да пишеш пост? Само за да осведомиш, че имаш различно мнение? Това се предполага, като се има предвид колко хора са гласували за Скоти. Имам две теории - или голяма част от хората са глухи, ако приемем че гласуването се отчита коректно. Или пък някой го побутва напред, ако бъдем по-трезвомислещи и не вярваме, че всичко дето хвърчи, се яде.
Мен пък не ме мързи да си повторя мнението - Скоти е некадърен, има много малък диапазон, фактически само в ниския регистър гласа му звучи добре, което той явно си знае и набляга на него. Не беше в състояние да изпее НИТО ЕДНА песен без тя да прозвучи като кънтри и беше много смешен напъна му във всяка задача да успее да пробута някое кънтри - да кажем Елвис изпял една кънтри песен в живота си и Скоти я откри Laughing Освен това стила, който имитира, е толкова стар и демоде, че спокойно може да отиде да пее в пенсионерския клуб, там ще го посрещна радушно.
Както и да е де, след като Адам Ламбърт стана втори... Не че имаше от неговия калибър певци в този сезон. Ама все пак Скоти?!?! Сериозно?
newsm10

# 178
Тупарова, това че си окупирала темата, не означава че хората нямат право на различно мнение от твоето Simple Smile. Аз, когато си пусна Мейдън (да речем) не очаквам да чуя кънтри, поп или соул, не знам защо искаш от кънтри изпълнител да пее различни стилове  newsm78.
Ми защото това е Америкън айдъл.
Какъв кънтри певец е Скоти,че не разбрах??? Shocked
Това,че обръща всяка песен на кънтри и все това си пее,не го прави кънтри певец.Ами  и дори да е така,за кънтри има Нашвил,има си специални конкурси...да ходи там.Ама едва ли някой ще му обърне внимание там.И съм сигурна ,че Ранди,Стийв и Джени 100 пъти са се проклели,че са допуснали тоя недоклатеник на финала.ОФФФ ти казвам...УЖАС! Sick

# 179
  • Toronto
Защото в това се състои състезантието, stella_ars, това е смисъла на формата American Idol. Вярно, че не е необходимо човек да може да пее еднакво добре всичко, ама пак малко от малко да усети стила.
И хайде сега да ми обясниш ако може какво значи да съм окупирала темата? Laughing Аз си пиша, не съм модератор, че да не позволявам на някой друг да пише. И ти имаш същата възможност, но признаваш, че те мързи да споделиш различното си мнение.

Общи условия

Активация на акаунт