American Idol - 10 сезон

• 9 273
  • 240
  •   1
Отговори
# 150
Мен пък Хейли ме кефи Simple Smile особено на по-предния концерт. А Скоти вече ме дразни.

# 151
Мен пък Хейли ме кефи Simple Smile особено на по-предния концерт. А Скоти вече ме дразни.
добре, може първо Скоти, а след него и Хейли... реда им на излизане не ме вълнува собенно  Laughing

# 152
  • Toronto
Ох, тоя Скоти хич не мога да го понасям... не за друго, ама която песен вземе все я обръща на кънтри. Много ограничен като възможности и като диапазон на пеене. То не става само с едни бучащи низини. Аз обичам кънтри, ама неговото е прекалено. Да не говорим, че е от страмодния вид отпреди 40 г. И как така досега нито веднъж не е попадал в рисковата тройка! Има си хас наистина да стане айдъл... Скоти може да пее само в някой кънтри бар, дето се наливат с бира и се въртят като пеперудки по дансинга, за друго не става. Sick
Джейкъб вече казах, че ми е досаден с плачовете и преиграването си, когато и да си иде, няма да ми е мъчно.
Ми то остана май един Джеймс само Peace Двете девойки са слабички за айдъли, макар и не колкото Скоти.

# 153
tuparowa аз съм на абсолютно същото мнение ... Peace

# 154
  • Toronto
Ох, вече ми се повръща от всичката захар, дето я излива журито, човек ще рече че нямат уши! Саймън, къде си, Саймън!
Скоти и тази вечер си избрал песничка, дето му я изнесоха беквокалистките. То няма глас момчето, освен хубави, темброви низини, ама хитричко иначе, знае кое е ефектно. Не ми е обяснимо на какво се дължеше последвалата истерия от аплодисменти... аааа, сещам се, може би е на коцкарското повдигане на веждичките. Пфу! Sick Видиотени тийнейджърки! Същите дето направиха Джъстийн Бийбър звезда. Ма то поне може да пее доста по-добре детето, Бийбър де.(
Джейкъб - да не се повтарям, скука, цяла песен на фалцет. Джеймс и девойките ми харесаха обаче.

# 155
  • Toronto
Брех, то имало и втора част!
Джеймс ме разочарова с второто изпълнение, но явно песента има сантиментално значение за него. Джейкъб този път беше добре, за разнообразие. Голям плач пак, ама тя песента го позволява. Значи, добър избор на песен.
Лорън беше много добра, въобще тази вечер добре се представи.
Скоти, ох Скоти... дето казва моя мъж - не е важно ти какво чуваш, важното е, че Скоти минава напред  Laughing Ми какво друго да очакваме от него освен ... поредното кънтри? Как го изтърваха това същество да стигне ЧАК дотук?!
Хейли също беше добра.
Видяхте ли сър Антъни Хопкинс в публиката? Heart Eyes Ей това се казва талант!

# 156
Ох, за мое голямо съжаление май Джейкъб ще си тръгне тая седмица. Браво на девойките! Джеймс много не ме впечатли, искрено се надявам Скоти да си ходи, ама...  newsm78

Сър Антъни Хопкинс е  Sunglasses

# 157
Хейли беше страхотна. Аз сигурно съм една от малкото в темата, дето я харесват Simple Smile
И аз мисля, че ще си тръгне Джейкъб.

# 158
  • Toronto
Джейкъб си тръгна, а некадърното Скоти пак не беше в bottom 2. От топ 10 насам той беше и си остава най-слабия изпълнител, обаче необяснимо защо продължава да стои там. #2gunfire Много слаб сезон... тръгна много обещаващо и накрая едно няма нищо.

# 159
Не съм гледала последните няколко предавания, но като ви чета, добре правя май....
  Скоти??!! Сириъсли??!!

# 160
  • Сливен
Малко ми бяха безлични този път, а и двете кънтрита ми идват в повече вече,
макар че Лорън от време на време проблясва, визията и на 40 годишна ме убива от всякъде.
Скоти трябва да порасне малко ...
Джемс този път не ме впечатли особено. Виж, мъжка версия на "Кен ли" не бях чувала  Mr. Green
Силно се притеснявах, че въпреки драмата, която изнесе, ще вземат да му духнат под опашката,
но явно е оцелял.
Няма да плача за Джейкъб. Скучен ми е.

# 161
  • Toronto
И аз не плача за Джейкъб, плача че Скоти още стои smile3511 и ако вземе да стане и айдъл както е тръгнал, ще се застрелям #2gunfire Joy Това ще е обратен айдъл, т.е. последният(разбирай най-некадърния) е станал пръв! Joy

# 162
Аз си мисля че феновете на Джейкъб ще подкрепят Хейли. Тя се представи страхотно миналия път. Ако имаше антискоти вот, щях да помоля някой да гласува...

# 163
И аз не плача за Джейкъб, плача че Скоти още стои smile3511 и ако вземе да стане и айдъл както е тръгнал, ще се застрелям #2gunfire Joy Това ще е обратен айдъл, т.е. последният(разбирай най-некадърния) е станал пръв! Joy
:35:Ooх,tuparowa,разсмя ме значи,макар,че не е толкоз смешно...Аз се бях зарекла да не гледам Айдъла след като Адам не стана пръв,после пак ...след като Саймън си тръгна...
Ама ако тоя скот Скоти стане Айдъл... #Cussing outтогава наистина ще спра да го гледам..Егати.. #2gunfire

# 164
Много слаб сезон... тръгна много обещаващо и накрая едно няма нищо.

Да, наистина.  ooooh! А и след като Кейси си тръгна, стана убийствено скучно. Той поне внасяше разнообразие. За сега само Хейли ми е интересна. Харесвам стила й. А според мен Джеймз се изтреля в облаците, след снощните му (за вас май оназивечаршните) сълзи. (не казвам, че е преигравал  Naughty) Борбата на финала между него и Скоти ще е ожесточена  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт