American Idol - 10 сезон

• 9 263
  • 240
  •   1
Отговори
# 180
То се вижда колко търпите такова Simple Smile.

Целта на състезанието: "The program aims to discover the best singer in the country where the winner is determined by the viewers."- wiki
За "усещането на различните стилове" - не съм убедена, че е така, ако ли не защо ги хвалят, когато "остават верни на себе си"  newsm78.

Дали Скоти е кънтри певец: http://tasteofcountry.com/scotty-mccreery-will-win-american-idol-2011/

В American Idol ( да не се бърка с Pop Idol) считам е нормално кънтри певец да стане #1, не разбирам защо сте изненадани, че хората в САщ обичат този стил музика.

За протокола- аз не съм гласувала за никого този сезон, гледам шоуто без излишни драми и пристрастия, албум на финалистите не бих си купила. Харесваха ми Пол и Кейси, като ми беше ясно, че масовият зрител няма да гласува за тях до финала.

# 181
  • Toronto
Еее, не било толкова трудно!  newsm10 Пак за протокола, по-напред в темата ако се върнеш, ще видиш, че има най-различни мнения и предпочитания, просто окапаха и накрая останахме скотомразките Joy Другите явно се отчаяха тотално от тъпнята, предложена ни тази година.
Аз също нямам предпочитан певец, от самото начало ми харесваха Кейси, Пиа и Джеймс, като от тях Кейси ми беше най-интересен. Но и аз като теб си давах сметка, че не е комерсиален, така че едва ли ще стигне до финала. Все пак очаквах да стигнат малко по-далеч, и Кейси, и Пиа.
Целта на състезанието - ок. Ако искаха обаче всеки да остане в стила, който пее най-добре, да ги бяха оставили сами да си избират. Въпросът е, че повечето от тях не знаят в какво са най-добри, затова са и тези задачи, за да ги накарат да задълбаят малко и в друга посока. А Скоти това не го направи, той нагласяше всяка задача според скромните си възможности. Докато всички други опитваха с всички сили. Песните, които Скоти си избираше според задачите все бяха, как да кажа... safe, ама не, даже не и това. Я беквокалистки ще го покрият, я песента се движи в диапазон от една октава. И пак си казвам, стила, който той се опитва да имитира, кога по-успешно, кога по-малко, е замръзнал в 60-те години. Оттам кънтри музиката изживя доста голям прогрес, само един пример ще да дам - Шаная Туейн. А, ми Джон Майкъл Монтгомъри, макар да има подобен начин на пеене, пак звучи къде по-съвременно. И още много други примери, сигурна съм, че който слуша кънтри, знае какво имам предвид. Скоти просто е много слаб певец и аз съм меко казано смаяна, че стигна дотук. Но отчитайки резултатите от предишните години, какво ли има да се смайвам. А, пък да не споменавам сценичното му поведение, имитация на дърт коцкар, което на момченце на неговата възраст ми изглежда толкова смешно tooth

# 182
tuparowa много добре си го казала!
Аз да питам - в нония клип на Стивън Тайлър какво е това странно животинче, което е гушнал в началото?

# 183
Аз пък съм съгласна с това Simple Smile: http://omg.yahoo.com/news/5-reasons-why-scotty-mccreery-is-the-n … #mwpphu-container

Според мен Скоти ще стане много добре продаван кънтри изпълнител, продуцентите на Ам. Айдъл не може да не са доволни.

# 184
  • Toronto
Не знам колко ще е продаван, ако погледнем айдълите от преди 2-3 години, не виждам да имат кой знае какъв успех. Ама Адъм Ламбърт ги заби в земята всички, въпреки че не стана айдъл. Не съм му луда фенка, ама не мога да отрека таланта. Пък Скоти ще си остане некадърен, ако ще и милиони да продава, просто няма талант момчето. Ама това е то - шоуБИЗНЕС.

# 185
  • Монреал
Скоти във всеки от предишните сезони нямаше да е оцелял досега - той е one trick pony дето им викат - в предишните сезони ги предизвикваха да покажат, че могат да изпълняват различни жанрове, а сега без Саймън явно нещо съдиите са запели друга песен  Tired
Лорън е голяма лигла - видяхте ли в началото на епизода с изпълненията, когато Джеймс й настъпа шлейфа на роклята как гадно го изгледа - мноооого превземки това момиче, изобщо не ми харесва  Stop Иначе си пее много добре, но.....
Хейли си ми е любимка още от началото, така че ще стискам палци за нея!

# 186

Благодаря   bouquet

След изгонването на Кейси това беше най-голямата простотия, тез американци напълно изтрещеха. Дори за секунда не съм си помисляла, че може да изгонят Джеимс преди Скоти и Лорън. Добре, че поне оставиха любимката ми Хейли. Лорън си пее момичето, обаче 1во е скучна и 2ро няма кой знае какъв диапазон на гласа. Пее си там в 1-2 тона и това е, и добре че е леко пресипналия й глас, че не се слива напълно с масите. Аз Скоти когато пее го превъртам. А Хейли ги разбива вече 2 поредни концерта Simple Smile

Когато даваха клипчето на Джеймс за кой от семейството му каза, че е аутист?

# 187
  • Монреал
Той е аутист.

# 188
Дано Хейли победи. Хич не я харесвах отначалото, но на последните няколко концерта пее страхотно.

# 189
Еее, не било толкова трудно!  newsm10 Пак за протокола, по-напред в темата ако се върнеш, ще видиш, че има най-различни мнения и предпочитания, просто окапаха и накрая останахме скотомразките Joy Другите явно се отчаяха тотално от тъпнята, предложена ни тази година.
Аз също нямам предпочитан певец, от самото начало ми харесваха Кейси, Пиа и Джеймс, като от тях Кейси ми беше най-интересен. Но и аз като теб си давах сметка, че не е комерсиален, така че едва ли ще стигне до финала. Все пак очаквах да стигнат малко по-далеч, и Кейси, и Пиа.
Целта на състезанието - ок. Ако искаха обаче всеки да остане в стила, който пее най-добре, да ги бяха оставили сами да си избират. Въпросът е, че повечето от тях не знаят в какво са най-добри, затова са и тези задачи, за да ги накарат да задълбаят малко и в друга посока. А Скоти това не го направи, той нагласяше всяка задача според скромните си възможности. Докато всички други опитваха с всички сили. Песните, които Скоти си избираше според задачите все бяха, как да кажа... safe, ама не, даже не и това. Я беквокалистки ще го покрият, я песента се движи в диапазон от една октава. И пак си казвам, стила, който той се опитва да имитира, кога по-успешно, кога по-малко, е замръзнал в 60-те години. Оттам кънтри музиката изживя доста голям прогрес, само един пример ще да дам - Шаная Туейн. А, ми Джон Майкъл Монтгомъри, макар да има подобен начин на пеене, пак звучи къде по-съвременно. И още много други примери, сигурна съм, че който слуша кънтри, знае какво имам предвид. Скоти просто е много слаб певец и аз съм меко казано смаяна, че стигна дотук. Но отчитайки резултатите от предишните години, какво ли има да се смайвам. А, пък да не споменавам сценичното му поведение, имитация на дърт коцкар, което на момченце на неговата възраст ми изглежда толкова смешно tooth

: tuparowa ,няма как просто да не се съглася с всяка твоя дума. Peace

# 190
  • Toronto
Хехе, да вземем да млъкнем ли вече, Вее, че сме гракнали против бъдещия "айдъл", ще ни набият някъде newsm65

# 191
Ами аз понеже съм в Европа,отивам си в "Евровизията" да си пограча на воля... Laughing

# 192
Продължавам да не разбирам, как всеки, който гледам редовно айдъла, е изненадан от резултатите.
Дори и Джеймс беше абсолютен позьор и имитатор за мен. Затова и си отиде, даже трябваше да е преди Кейси.
Хубаво би било да спечели жена тази година. Ей така, да развалим мъжката серия като за последно. нямам претенции коя от двете да е, еднакво бозави са.  Mr. Green

Даже и тази тема е различна, отколкото в последните години, забелязвате ли?  Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 02:53 от Кейси

# 193
  • Сливен
Леле, че страсти са се развихрили тук.  Mr. Green

Каквото и да си пишм, вота на публиката е необясним.
Както по-нагоре пишеше "13 годишните са вредни" .. Twisted Evil
Иначе, за мен Скоти не е некадърен, просто е още незрял.
Има уникален глас и малко да порасне (и ако не се разлигави)
ще чупи мифки. (Хеле ако пропее блус ... )
Джеймс последните два концерта се отпусна. Взе се много
на сериозно като потенциален победител и това му изигра
много лоша шега.
От останалите трима все ми е едно кой ще спечели.
Май като се замисля предпочитам Хейли.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт