СЛИВЕН - 46

• 126 140
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Сливен
И като стана въпрос за първа страница, отдавна не съм поправяла информацията там, времето ми вече не е толкова свободно, както преди.
Ако някой иска да го добвя, ако има промени в другата информация, пишете ми...
Виждам, че има страшно много нови хора в последните страници, но нямам време да се връщам да чета цялата тема, а може би и предишната.
През зимата като не излизаме толкова, ще наваксам.

# 661
Здравейте мислим да идваме в Сливен в неделя, бях Ви питала за детския кът , нали е този до аква парка и дали работи в неделя?

# 662
  • Сливен
Здравейте мислим да идваме в Сливен в неделя, бях Ви питала за детския кът , нали е този до аква парка и дали работи в неделя?
Да там е и работи през цялата седмица.

# 663
Много ви благодаря на всички за инфото за кухнята! Даме Груев никак не ни е близо, но все се надявам, че ще има пункт и в центъра някъде  Grinning ! Наистина ще се обадя и ще си проверя сама! Че ако трябва да си събирам 30 бурканчета, както е в София.... не зная от къде!

Погледни на първа страница, толкова си играх да събирам информация миналото лято... Нали е за да послужи на всички. Не зная къде на по-видимо място да я сложа.
И се надявам да няма много промени досега, тъй като ние само през лятото сме в Сливен.
ПП И за бурканчетата има...

Благодаря, М_е_г_и, информацията, която си събрала наистина е подробна и изключително полезна!   bouquet   bouquet   bouquet  Peace

# 664
За детската кухня разбрах, че излиза в почивка поради ремонт от понеделник и сигурно ще продължи до август месец. Peace

# 665
Здравейте момичета.
Искам да ви попитам от къде в Сливен си купувате козметика и парфюми на по-нормални цени?До сега винаги в Камелията съм намирала всичко,което търся,но вече за доста неща намирам голяма разлика в цените.

# 666
Аз май не мога да помогна по въпроса що се отнася до магазин, но козметика и парфюми си поръчвам от Avon. Peace

# 667
  • Сливен
Здравейте момичета.
Искам да ви попитам от къде в Сливен си купувате козметика и парфюми на по-нормални цени?До сега винаги в Камелията съм намирала всичко,което търся,но вече за доста неща намирам голяма разлика в цените.
Има едно складче на бул. "Панайот Хитов" - където е китайският ресторант (Александрата беше преди) на другия ъгъл на същата сграда. Сещам се и за магазин "Дамян" на втората спирка на кв."Българка"(където е сладкарницата на Шаклиян, само че малко по-нагоре от нея). Аз лично съм доволна и от двете места относно цените.

# 668
Здравейте момичета.
Има едно складче на бул. "Панайот Хитов" - където е китайският ресторант (Александрата беше преди) на другия ъгъл на същата сграда. Сещам се и за магазин "Дамян" на втората спирка на кв."Българка"(където е сладкарницата на Шаклиян, само че малко по-нагоре от нея). Аз лично съм доволна и от двете места относно цените.
+1 за Конкорда(склада за козметика на бул."Панайот Хитов").Почти всичко си пазарувам оттам.

# 669
  • България
къде мога да направя здравна книжка за един ден

# 670
Благодаря момичета,ще погледна в това на бул. Панайот Хитов  Peace

rositoooo ,аз винаги за един ден съм си правила книжката.Сутрин нося "материал" в микробиологията на 3-ти етаж в 3-та Поликлиника.Към обяд ходя за резултат и после при личната лекарка и готово.Ако е нова книжката обаче се ходеше и до ХЕИ-то мисля  Thinking

Да си призная,че и само с подписи е ставало за минути,ама това беше преди доста години,а и ми трябваше за училище-не за работа! Naughty

# 671
Момичета,с приятелки мислим да  организираме летни занимания за деца на възраст от 6 до 99 години Laughing.
Ще майсторим разни неща в рамките на два часа.
Дали ще интересно за вашите дечица?

# 672
  • София / Сливен
rositoooo доколкото се спомням вече май не се практикува без да се ходи до паразитологията само ад сложи личната лекарка печати. Да за пръв път като се парви се ходи до ХЕИ но мисля че аз един ден не става но пак пробвай.
За козметика съм купувала от това складче на П. Хитов свекървата живее съвсем близо наистина цените са добри.

# 673
Доколкото имам впечатления, Конкордът винаги е бил с най-добрите цени в Сливен! А и жените, които работят там, винаги са били изключително любезни! Наистина прилича на склад, но ако знаеш какво търсиш, ще го намериш!
Големият ми син е на 9 години. Какви занимания за малки и големи замисляте да организирате? Че от сега си мисля какво да го правя, докато сме на гости в Сливен!
Детската кухня наистина ли ще е в ремонт?

# 674
Dannie7 на 13 юни имаше бележка,че детската кухня няма да роботи от 18 юни до 18 юли поради ремонт.Така,че щем-нещем ще си готвим вкъщи  Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт