Синдромът"Мама Божка"

• 13 762
  • 256
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Ломбардо, изискванията и очакванията ти спрямо масата ми се виждат завишени, което е по-характерно за една по- млада възраст (от твоята предполагаема)
Иначе "тъпа като чемшир" много ми хареса, ще го ползвам  Grinning

# 46
Ние??
За бога защо ние? Защо нечия глупост да е мой проблем??

С пръст няма да ги пипнем - те сами ще се затрият. Но докато го правят, ще се чудят защо животът е така гаден, а те са вечно неразбрани Wink

# 47
По-добре мама Божка,отколкото плаха и смотана кокошка Wink

ето така се почва  Laughing класически пример Laughing
хайде пак да поговорим как скромността и смирението са само за смотаните  Laughing
здрасти, божи Simple Smile Whistling

# 48
как може ти да си му опора и учител, като и ти се учиш в крачка, а понякога дори и чрез интернет форумите??

Кажи къде се завършва образование за родител, за да се запишем и ние там?! Последният ти пост няма нищо общо с началото на темата. Неумел опит да я развиеш или проява на объркан ум?!

не става дума да училище за родители, а за изградени личности, които са видели/преживели, ако щеш дори прочели достатъчно, че да знаят нещичко за живота. да имат някакъв опит и житейска мъдрост, и никой тук не говори за родител, а просто за пълноценен човек. Такъв, който НИКОГА няма да пусне тема в интернет форум като "Как да накарам детето да ме слуша' или "Свекър ми е изрод".
Става дума за един вид узряване, което не всеки дочаква, преди да се размножи.

Признавам, пич, че не си сред любимците ми тук, даже честичко много ме дразниш, но за мненията ти в тази тема ти свалям шапка! :Бих ги написала същите и сама, ако не ме мързеше ужасно Simple Smile

# 49
Ломбардо, изискванията и очакванията ти спрямо масата ми се виждат завишени, което е по-характерно за една по- млада възраст (от твоята предполагаема)
Иначе "тъпа като чемшир" много ми хареса, ще го ползвам  Grinning

значи съм се съхранил млад в този океан от безумия  Grinning

използвай го, разбира се, дано животът не сблъсква с много такива ситуации все пак

# 50
Какво се обсъжда? Обикновено се преразказва някоя сценка от площадката или озверена родителка припищява как са потъпкали правата на детето й. Сещате се нататък какво следва.
Проблемът не е с темите, Жаве, странно ми е че питаш Simple Smile
Ами не разбрах, затова и попитах. Аз още сменям памперси и храня с пюре и не съм посещавала въпросните теми. Но може и да ми се наложи.
Аз не посещавам често и отчетните и темите за бебета. Но понякога се налага.

И ще ти се наложи, живот и здраве, когато имаш големи деца.
Само дето ти се сещаш предварително, че може да има съществени реални проблеми, а други се сещат чак когато проблемите ги залеят.   Sunglasses
Тогава пускат на свой ред теми и търсят реален изход от реална проблематична ситуация.
Тъй е, светът не е само Клюкини в Клюкарник, памперси и каши, градинки и детски играчки. Тук- там има и по- различни неща.

Като пораснете /вие и/или децата ви/, ще установите разликата между "Защо не си играят с моето дете" и "Какво да правим при агресия насреща".

За мен да обсъждам Мама Божка е по- безсмислено, т.к. всички "не сме от тия".
Апропо, "Пълна лудница" не гледам.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 16:44 от Judy

# 51

Мама Божка, добре дошла в темата!

# 52
Стига, бе, толкова народ се разграничава от Мама Божка?
Не вярвам на очите си  Laughing

# 53

Мама Божка, добре дошла в темата!
Ами аз да си призная(веднага се разпознах),другите като са така нечестни със собственото си аз Joy

# 54
Хвала, че поне си признаваш.
И кво, ваш Сашко вечно е прав, а?

# 55
Хвала, че поне си признаваш.
И кво, ваш Сашко вечно е прав, а?
Не винаги,но  много често,той сам се обяснява и обосновава защо е прав,мама му Божка го е научила и гледа отстрани Laughing

# 56
Ясно  Laughing

еми, проблемът си е твой, макар и още да не знаеш в какво може да се трансформира.
хубаво че, че го гледаш отсрани - във вашия случай неволната буквена грешка е тъкмо на място Simple Smile

# 57
Аз съм смотана кокошка, а по темата за кривата ракета спадам към категорията- недоебан кифльок.

# 58
Ясно  Laughing

еми, проблемът си е твой, макар и още да не знаеш в какво може да се трансформира.
хубаво че, че го гледаш отсрани - във вашия случай неволната буквена грешка е тъкмо на място Simple Smile
Така е и аз се чудя в какъв проблем ще се трансформира това мое възпитание да го накарам да има самочувствие и гордост от сега,за да не го тъпчат децата,които не са на мама Божка,ама са на Тошка примерно.
Нещата са взаимно свързани така да се каже,лошото е,че тези които най много се възмущават от персоната в заглавието и си трайкат,че не са такива,точно те са влезли в нейните обувки най по мярка Stop Mr. Green

# 59
Браво, Безобразие, само ти не си кривиш душата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт