Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 480
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
TheNMaster   разкош Heart Eyes , краси.мира любимо Crazy mari_eta   прекрасен козунак  Heart Eyes 
Минавам набързо да почерпя парче торта за рожденника ми,голямото ми момче става на 12 днес.По-обикновена торта надали може да има,но пък стана вкусна,а за украсата..не  се смейте,толкова мога,хич ме няма,добре,че са измислени шарените пръчици Laughing ,важно е,че децата са доволни Peace Желая ви много положителен,слънчев ден Hug

# 421
Краси, Adelinche, lu4a , Роца, Милейди, Мастерче, Бени, много вкусно при вас!   bouquet
Мари_ета  Hug

При нас снощи печени паприковани крилца  и зелена салата

ДНес нали е Тодоровден - мекици за закуска (със сирене са)

# 422
  • ВАРНА
Маслено пиле от индийската кухне.От този блог http://grigorweblog.wordpress.com/2008/10/31/%D0%BC%D0%B0%D1%81% … B5butter-chicken/

TheNMaster може ли рецептата за питките за такос?

# 423
TheNMaster може ли рецептата за питките за такос?
Не е моя тази рецепта,а на Мариета...Ето тука каза,че ще даде описание,ама даде ли не видях(първият пост на страницата)...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567073.375..

# 424
Ето тук съм писала за такос:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395677.new#new

# 425
Много вкусни и апетитни неща сте приготвили
От мен еклерови лебеди

# 426
Божее, това е истинско произведение на изкуството! Страхотни са, kostilq. може да хвърлиш насам и рецептата  Hug.

# 427
Umbra , много ми хареса агънцето  bouquet Може ли рецепта?Ако има и нагледно начин на оформяне?
kostilq , много са красиви!Би ми било жал да ги изям Blush

От мен: Зелена салата с портокал и грейпфрут и Маринован червен лук с ябълка.

# 428
Здравейте, вълшебници! Аз пропуснах някоя и друга тема, понеже ни налегнаха разни проблеми, но нямам търпение да видя какви сте ги вършили! Засега ви поздравявам с малко закъснение за 8-ми март, пожелавам ви да сте здрави, щастливи, обичани и винаги такива омайни и вълшебни изкусителки!!! Показвам 8-мартенската си празнична вечеря: 1. слата рукола, авокадо и рокфор, 2. мини палачинкови тортички с филаделфия и пушена сьомга, 3. шоколадово фондю и отивам да разглеждам назад. После ще кача и някои други последни неща.  Hug  Hug  Hug

П.П. Nadeto_sp, страхотни топчета от сирена и много красиви лъжички имаш! Мога ли да попитам откъде са, че търся такива кажи-речи от миналия век?

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 17:17 от Apr

# 429
Оле.... какви красоти сте направили .....  bouquet  bouquet  bouquet
Само на последната страница колко е вкусно ...ммм...

Лимонови мъфини с мед и орехи

# 430
  Минавам набързо да почерпя парче торта за рожденника ми,голямото ми момче става на 12 днес.По-обикновена торта надали може да има,но пък стана вкусна,......

beniii, да ти е живо и здраво момчето, да расте умно и късметлия!  bouquet Хубава ти е тортичката и направо си личи, че е вкусна, а най-важното е, че децата я харесват!  bouquet
пеп-4о, да има как да свия един тудорски мекик! Heart Eyes  bouquet
kostilq, прекрасни са лебедите!  bouquet  chef
Apr, много привлекателна тая салатка! Crazy  bouquet
nordina, чудни са мъфинките, ама нямам лимончелло!  Peace  bouquet

# 431
  • Плевен
Здравейте, майсторки-кулинарки и ЧЕСТИТ ТОДОРОВДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!  bouquet

У дома- пържоли под шуба по Пеп-4о и кремче със сметана, извара и плодове!!

# 432
*MILADY* Много ти благодаря, точно твоя цитрусов кейк търсех, но го търсех като маков  Grinning и затова не ми излезе на търсачката. Още веднъж - благодаря.   bouquet

# 433
  • Варна
Бени честито ти рожденик newsm59 и много да те радва а тортичката ти е много цветна
Честито и на всички именици и със здраве да си носят имената  newsm51
Миледи вкусно кремче
Роца хлебчето-закуска е приказно
Мари ета супер са мъфините ти с тези формички
Нолита,Апр,Митонела,Иланг,Пепи много апетитно
Костиля лебедите са приказни
За днес салатка,кебап с гъби и зелен лук,домашно хлебче,и бутерки с кашкавал

# 434
  • Там, където мечтите се сбъдват

Питката за моя именик днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт