Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 489
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Както винаги, тук е много уютно, вкусно и трябва добре да си "подложил" за да не изпаднеш в изкушения  Hands Clap  Ето и някои от моите  Wink

салата "Асорти"

пилешки филета със сметана и гъби

маслен кейк с печени орехи и портокалови корички

# 436
Рядко се вклЮ4вам със снимки но редовно ви следя шедьоврите  bouquet
Но не мога да не се похваля със днешното ми постижение Rolling Eyes

Снимката е тъмна но на живо  изглежда превъзходно този хляб...а кори4ката ммм  една такава хрупкава...разглеждайки днес (мисля 4е тук някъде го видях из готварския..но сега се утрепах да търся и не мога да намеря...но запомних блога на моми4ето) го зърнах..и веднага реших да пробвам...още пове4е  4е е без месене Peace
изто4ника   bouquet за Даниела

# 437
  • забравих си мисълта...
Verabel, Jucka, Jenya 83, *MILADY*, Елексир, Angellove,  много ви благодаря мили Дами, за комлиментите за brownies със сирене кремa.   bouquet

Да е честити рождения ден на всички, които са имали повод да празнуват!  Пожелавам много щастие и много поводи за усмивки.   bouquet

Видях прекрасни торти за вашите деца и съпрузи, които са имали рожден ден също. Да са ви живи и здрави и много да ви радват!  bouquet

Насладих се на изключително апетитни салати, ястия и сладкиш. Неверoятно вкусно е както винаги.
Umbra, много е сладко агънцето, благодаря ти и за комплимента.
Nolita, ето заповядай рецептата за агънцето - Сладки агънца

А сега как да си публикувам моите простите  сладкиши след омайващите творения на Пепика, но какво да се прави, съдба Wink

Майка имаше рожден ден и бях решила да не правя нищо, че празнувахме навън, но в послендия момент съвестта ми заговори и набързо направих една Sachertorte

През другите дни правих и сладкиш с ябълки,                                        яйца на очи с кисело мляко,

[img=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.msg13614162#msg13614162]http://омайващ кекс[/img],

пикантен хляб.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 09:04 от Venetta

# 438
Такааа,пак аз ли много изоставам,другари,вие ли много шетате из кухнята,ама все не мога да ви настигна ooooh!!Изчетох,разгледах,слава богу закусила,и накратко отбелязвам:
Тутулина,козуначеното ти руло е прекрасно thumbsup!Умбра-харесва ми брауниса ти,както и агънцето yes!
Мари-ета,честита формичка,много сладурски мъфини,и козуначето е станало чудесно!  Yum
Бени,много здраве,успех и късмет на мочето ти пожелавам  bouquet!А за тортата и през ум не ми минава да ти се смея,защото и аз като теб толкова мога Embarassed!Важното е,че си я направила сама,и е от сърце! Peace
Костиля-много ефектни лебеди Peace!estelliana-много бухнала питка,честит ти именник  bouquet!Лозева-супер ти е хлябът,има защо да се хвалиш! Peace
Вени,специални поздрави на мама за рожденния й ден-пожелавам още мноооого сладкиши да й направиш все по този повод !!!! Heart Eyes Heart Eyes  bouquetВсичко ти е пак много вкусно,но ще пишеш още една рецепта по мое настояване,то се е видяло-сладкиша с ябълки само като гледам как му се е подало кремчето веднага ми подсказва ,че е от моята кръвна група Party!

салатка с краставици и катък

парти сандвичи

Приятен слънчев ден на всички! sun

# 439
Пепика, страшна салата  Peace
Umbra - конгратюлейшън за агнего - супер е! Сподели рецептата да се пробвам и аз baby_neutral

Аз правих Тутманик Илрай, но с изменения от Бенита Joy Стана голямо чудо... кефя му се още Laughing

# 440
  • забравих си мисълта...
ЕлексирчеHug много ти благодаря за поздравите за майка. Сладкиша с ябълките е съвсем обикновен обикновен. Но ще ти напиша рецептата през следващите дни, до 2 седмици Wink.
Твоята салата е невероятно апетитна и красива, а сандвичите са просто неустоими!   bouquet

Benita, линк към рецептата за агънцето съм дала предния ми пост.

# 441
ЕлексирчеHug много ти благодаря за поздравите за майка. Сладкиша с ябълките е съвсем обикновен обикновен. Но ще ти напиша рецептата през следващите дни, до 2 седмици Wink.
Твоята салата е невероятно апетитна и красива, а сандвичите са просто неустоими!   bouquet

Benita, линк към рецептата за агънцето съм дала предния ми пост.
  bouquet Мерси!
Аз повече се загледах в яйцата....  Joy

# 442
  • Torino,IT
Венетка, има ли я рецептата за Сахер торта в любимите ти?
Ако не, може ли да я споделиш?

# 443
и мариновани гъби с чесън

Гуинет, може ли рецептата за маринованите гъби с чесън, че ми останаха очите в тях  Simple Smile

# 444
Портокалов кекс

Вени,да е жива и здрава мама!  bouquet
Чудесна торта си спратнала! Heart Eyes
Елексирче,свежа и любима моя салатка!  bouquet
Benita ,Пепика,красиво и вкусно е и при вас!  bouquet

# 445
Вени, да ти е жива и з драва мама   bouquet  Парчето торта изглежда зашеметяващо вкусно  Heart Eyes
Бенита, много хубав тутманик!  bowuu
delicate, тази слънчена снимка на кекса ти ще ме накара да направя тези дни  Wink
Гуинет, обожавам такива гъби, ще чакам с интерес да видя как си ги приготвила ти  Hug
Еликсирче, а къде е снимката на другите парти- хапки  Wink искам и от тях  Heart Eyes
Пеп, страшна салата  newsm51 като ти донеса джаджата за понички да ми направиш такава  Hug
Бени, (на патерица) да ти е живо и з драво момчето, много късмет и обич да има!   bouquet
Mitonela, радвам се, че са се харесали пържолите  Hug
kostilq-Вики, прекрасни лебеди си направила   bouquet
nolita, дай моля рецептата за маринования лук с ябълка  Praynig
Apr, меганс, много е вкусно у вас, както винаги   bouquet
нанита, отново хубави мъфини имаш  Hug

Да покажа от вчера "творенията" си в кухнята  Laughing

Сьомга с магданозено песто

"Топеница" от Стопанинът на лозовата долина" - страхотна е  Heart Eyes

и зелена салата.

От днес    Пирожки със сирене

Леща с пушен бекон

Мусака

Чушки бюрек

Пълнени чушки, но с чушките отгоре  Laughing Laughing че мразя да гледам как ги делят и изхъврлям

Пържени кюфтета и бобена салата

Печени тиквички с домати

Задушен джолан с гъби и зеленчуци

импровизация на Печено свинско филе с пипери

Кремче с извара и сметана

и едни невероятни Печени заешки филета с магданозено песто   със сос от манатарки и сушени домати

Хубава и слънчева нова седмица, момичета   bouquet

# 446
Може ли без снимки, колкота да се запиша да ви следя   Embarassed
Ние сме на спаначена супа и ориз със спанак и свинско месо.

# 447
Пак сте сътворили чудеса! Направо сте вълшебници!
Вчера имахме рожден ден вкъщи и ето част от почерпката.

соленки                                   питка

сладки                                      тортата ни

Хубав ден на всички!

# 448
Торта с готови блатове.....Крема е от заквасена сметана,захар,орехи и ванилия(взаимстван от Медовика на Селма).....Между блатвете има кайсии от компот....Страхотна стана....Вкусна и сочна!!!

# 449
Всички отново сте сътворили страхотни неща. Все едно само професионални готвачи постват тук. Много хубава тема вкусна и идейна.
Малко е трудно да се постне нещо след Пепика, Venetta, еликсир и пеп-4о, но ще пробвам. Ето и моите творения от седмицата:

менюто от заговезни в неделя:

и от осми март:

и още няколко неща от седмицата:

- ребърца и кюфтенца + леща, която остана без снимка

- ориз с маслини и праз

- пилешки пържолки с картофена салатка

днешната закуска: мекички / пирожки със сиренце и скумрийка с картофено пюре

и естествено сладкиша с майонеза и кексче с парченца шоколад

Приятна вечер на всички и спорна нова седмица.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт