Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 508
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Чудесни кулинарки сте ,поздравления!А менюто на Рер-4о е като на семейно ресторантче,вкусно и красиво.

# 451
  • сред люляците
Момичета, много грижи ме налегнаха напоследък... Sad
Нямам време да се отчета. Минавам само набързо да покажа едно Руло Стефани и Лимонов кекс с шоколад
И се надявам скоро да ми остане време да видя красотите, които сте показали  ooooh!

# 452
Здравейте, вълшебници, страхотни вкусотии! Искрено се възхищавам и огромни комплименти на всички дами тук! Лабрекс, Меган, Пеп-4о, много благодаря за комплиментите!
Вени, да ти е жива и здрава майка ти! Подарила си й превъзходна торта! Изглежда страшно апетитно, както и останалите вкусотии, които си показала!
Митонела, Меган, Еликсир, страхотно апетитни и изискани предложения!
Пеп-4о, не мога да устоя да не си грабна от сьомгата, че и си я топвам и в топеницата, а и към салатката също не съм безразлична!
plamsy, какво изобилие само, страхотно!!!
ilrai78 , бързо да си отиват грижите, че да се радваме повече на вкусотиите ти!
Аз показвам някои неща от отминалите наскоро дни - супичка с три вида леща за болното мъжле:

и пак за него - френски филийки,

пиле със зеле,

порцийка от него

и шоколадови трюфели с уиски по рецепта на вив-мив.

вив-мив, благодаря ти за рецептата - много е добра!  Hug   bouquet

# 453
Пеп-чо, #Crazy #Crazy #Crazy изумяваш ме с твоята продуктивност/знам,че днес е неделя,но все пак/.Детенце се е облизвало край печката доволно.
Илиянка,Бенита,Пепика,Лозева,plamsy,TheNMaster ,Венета,Дидка......много вкусни предложения!
У дома днес......

Пиле с ориз и спанак              Мъфини с лютеница, сирене и магданоз

Половинката беше много доволен,че знае какво хапва  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 21:10 от nordina

# 454
Нямам какво да кажа за последните 3 страници #Crazy Красоти и вкусотии smile3525 smile3501
От мен какаови трюфели и мини еклери

# 455
  • София
Много вкусно е при всички ви!
У нас от вчера, има и за днес - барбекю, на балкона /събота, прекрасен слънчев ден/

Приятна неделна вечер! Хубава седмица!

# 456
пеп-4o , Страхотно меню  bouquetМоже ли рецепта за "Топеница"? Ето тук е рецептата за лукът.
Venetta благодаря за рецептата за сладкото агънце!Сигурно ще го приготвя за Великден Grinning

# 457
  • Варна
Всичко от всички е много вкусно  newsm51
Вени прекрасно и честито на мамче
Илрай чудесен кекс
Пепи без коментар,че всичко е идеално
Пепика супер салатка
Лозева хляба е прекрасен
Бенита тутманика ти е разкошен
Верабел,Луча,Нардина,Апр,Еликсир,Деликате,Дидка,Мастер,Плам много апетитно е всичко.

За днес таратор,салатка,топчета с гъбен и спаначен сос,хлебчета и ягодки.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 19:33 от megansg

# 458
  • Плевен
Eee, майсторки сте и това си е!Където и да погледна-хем вкусно, хем красиво.  bouquet  bouquet
От мен днес-дроб сърма и божествения тиквеник на Селма.

Хубава и вкусна нова седмица!

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 19:55 от Mitonela

# 459
  • Brussels
Момичета, страхотни сте! Няма да ви изброявам поименно, за да не пропусна някой. Няма ястие, което да не ми е харесало!  bouquet
Пеп-4о, и аз съм на опашката за Топеницата, много обичам такива мезенца.
Ние имамхме за вечеря паста с Болонезе сос

# 460
Много вкусно при вас, мацки!

# 461
Вени,ще дочакам рецептата колкото трябва,нЕмай грижи! Hug
Пепи,другите сандвичета ги скрих,че са ми по-любими Party!Тук вече успях да ти разгледам отчета-е как пък една чинийка нямаше,дето да не ме съблазни,а сьомгата и салатката са великолепни!Кремчето си го свивам веднага! Crazy Hug
Бенита,брех че тутманик си извъртяла,то си е за кеф отвсякъде! #Silly
Деликате,много нежен кекс! thumbsup
didka.z,чудесна трапеза,честито на рожденника!  bouquet
Мастерче,тортата ти ще е много вкусна,личи й!
plamsy,мила,отчета ти е супер-изобилен и само вкусни предложения,поствай смело,нямаш грешка! Hug
Нордина,Апр,Илрай,Верабел,Луча,Меганс,Митонела,Наде-и при вас цветно и вкусно!  bouquet

И за да не си мина само с коментарите ще постна един скромен омлет със сирене,кашкавал и шунчица,колкото да не е без хич Rolling Eyes:

# 462
защото не постиш  Wink
Верич, страхотно меню   bouquet
Mitonela, много сочен ориз - ей така обичам дроб сармата  bowuu
nolita, Надето, утре ще напиша топеница-та, (не че кой знае какво е, но явно бавно ги върша  Embarassed тия с писането)
Меганс, както съм зле един таратор ще ми дойде много успокояващо  Blush  и ягодка, ако може
lu4a, прекрасни трюфели  Peace
nordina, налага се, сетих се да снимам кутиите в хладилника преди да замине младежа, но след това - забравих  Laughing  Много апетитно бутче  Heart Eyes и на Apr   филийките  Blush
Илианка,  Hug да оздравявате, ей!
IKAFETO, благодаря ти, лошото е, че и някои  домашни така се чувстват у дома   #Cussing out

# 463
  • Пловдив
Пълнени чушки
Тутманик

# 464
Ооооо, вие направо ми скрихте шапката бе момичета  smile3544
Пеееп -чо,   bouquet  chef ти просто ме разби, с тази продуктивност, спокойно можеш да отвориш ресторант и да работиш сама,  hahaha ти ще ги разбиеш и с вкусно и красиво подредена храна!?
Вени, обожавам Сахер, а домашно приготвена и то от кулинар като теб   chef невероятна е, чакам и рецептата, въпреки че незнам дали ще мога да се справя. Елексирче, това е любимата ми комбинация, катък+краставички, съвсем скоро ще си направя  Peace. Бенита, тутманика ти е трепач, дай оформянето, интересно е, Пламси - менюто ти е страшно вкусно, но ребърцата и кюфтенцата с радост ги отмъквам  Hug. Верабелче, скарата е любимата ми храна, видях октопод, как го приготвяш - вариш ли го предварително, сподели   bouquet
Ето и моите снимки:

телешко с гъби

пилешко филе, картофено пюре, гъбен сос

Общи условия

Активация на акаунт