Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 625
  • 698
  •   1
Отговори
# 315
  • София
    Здравейте момичета, мисля да започна  The Goddess of War, интересен ли е?  Моля ви, кажете бързо,че нещо на военен ми прилича, а аз не обичам такива!

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 11:31 от Тайна

# 316
  • BG
   Здравейте момичета, мисля да започна  The Goddess of War, интересен ли е?  Моля ви, кажете бързо,че нещо на военен ми прилича, а аз не обичам такива!
Здравей, не съм го гледала този, но горещо ти препоръчвам Que sera sera. Много ми хареса артиста, който играе главната роля- Kang Tae Joo, голям симпатяга е. Реалистичен, обикновен сюжет, финала на който е неизвестен до самия край Laughing Само не ми хареса главната героиня като външност, но иначе играта и е много добра. Сега се чудя и аз, изгледах 4 епизода от Coffee house , но главната е направо отблъскваща, пък и комедийнто в него ми идва в повече, особено гадостите като бъркане в носа и др. Снощи минах и 1 епизод на Палавата целувка, и той ми е малко като приказка, та сега и аз се чудя какво да подхвана. Мисля Ловеца на роби да почна и ще видим дали ще ми хареса.
 И пак да кажа Que sera sera  е супер просто Simple Smile
Четох във форума на ийстърн спирит, в една от темите, че има не един случай на самоубийство сред актьорските среди, което ме учуди доста. Защо така Thinking
Нещо  подобно на Que sera sera ако може някой да ми препоръча ще съм му много благодарна  bouquet

# 317
  • София
   Нощен гост, аз гледам само онлайн, и само тези,които ги има качени в нета. Нямам памет за теглене  Embarassed. А ии знам само български и руски!

# 318
The Goddess of War  е по-скоро полицейско крими, а не военен сериал.
Има престрелки, терористи и се доближава до подобните американски сериали.
Ако обичаш подобни ще ти хареса.

# 319
  • София
The Goddess of War  е по-скоро полицейско крими, а не военен сериал.
Има престрелки, терористи и се доближава до подобните американски сериали.
Ако обичаш подобни ще ти хареса.

Не особено, но ми стана интересно кой кой е и защо се избиват, и какво ще стане със севернокорейския ядрен физик!До тук само се трепят, не мога даже да разбера кой кого, да видим по-натам какво ще стане.

# 320
Тайна, след този гледай Pasta (ако не си го гледала).
Според мен ще ти хареса.
http://vbox7.com/collection:1310342?&page=6

# 321
  • София
Според мен ще ти хареса.
Много ти благодаря, даже линк си ми дала, супер!Аз гледам заглавията, но като не знам кой какъв е и карам на който ми падне  или който реша,че е интересен.

# 322
Според мен ще ти хареса.
Много ти благодаря, даже линк си ми дала, супер!Аз гледам заглавията, но като не знам кой какъв е и карам на който ми падне  или който реша,че е интересен.
Не бях сигурна дали го има във vbox7 и проверих Simple Smile
Дано всички епизоди са качени.
Филмчето е много интересно и развалящо диети.

# 323
  • София
    Аз, откакто гледам корейски филми, опразних магазина срещу нас, само от готовите спагети ям  Joy!

# 324
Тайна, ако си гледала "Ирис", "Атина" е подобен (даже го водеха негово продължение,но не е). Типичен екшън с добавка на политически интриги, конспирации, шпионаж, малко романтика и подобни. Става за гледане, но можеше и по-добре. Поне мъжката част от каста Jung Woo Sung , Choi Si Won е наслада за женското око  newsm53

нощен гост, "Coffee house" си е типична романтична комедия-драма. Лично за мен не особено запомняща се, но за феновете на Kang Ji Hwan става.
"Палавата целувка" е корейската версия на тайванския It Started with a Kiss, романтична ученическа комедия, която не успя да достигне популярността на мангата и на тайванският сериал.
"Ловци на роби" е страхотен. Много добра история, отлична игра на актьорите, чудесна музика цък. Изключителна наслада за сетивата от всякъде  Peace .

Аз в момента тегля Rebirth - Next и President. Като ги изгледам ще дам информация дали си заслужават.

# 325
  • София
Тайна, ако си гледала "Ирис", "Атина" е подобен (даже го водеха негово продължение,но не е).
 Не съм, досега само на романтични бях!Актьорите,чиито снимки си показала, са големи сладури! Нещо на този, шпионския, си разчекнах устата от прозявки, романтичните по ме държат будна  newsm78? Ама може да е и от смяната на часа.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 14:52 от Тайна

# 326
нощен гост, позамислих се за нещо поне близко до Que sera sera. То точно същото няма как го има , но се сетих за едно много хубаво сериалче,  което е от този тип.
Delightful Girl
Разбира се, ако не си го гледала вече.
Ако не можеш да влезеш в бгшаре, има го в Моята Азия.
My Asian Cinema
Искат регистрация, но ако не успееш да я направиш, пиши, ще ти пратя линкове от там, за което искаш, пък субките от Естърн спирит.
Момичета, и вие ли не можете да влезете в бгшаре. Вече трети ден го няма, поне при мен е така. По принцип има откъде да се тегли, по това сме се специализирали вече, ама е много неприятно, щото в Спирита за почти всеки филм е даден линк от там и е по- трудно за новите фенове.

# 327
В bgshare и аз не влизам.

# 328
Значи бгшаре ни предаде за втори път. Миналата година имаше много голям проблем, спря ,чистиха един куп файлове, сега пак спря.

# 329
Значи бгшаре ни предаде за втори път. Миналата година имаше много голям проблем, спря ,чистиха един куп файлове, сега пак спря.
Да.Пак ще чистят,има много файлове,които не работеха.

Пробрай те тук.Не се иска регистрация. Има много музика,филми и сериали.
http://mp3skull.com/mp3/delightful_girl.html

Общи условия

Активация на акаунт