Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 633
  • 698
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и аз не мога да влизам в бгшара от три дена,но аз по принцип и гледам от там да не тегля,щото се изнервям.... Peace

Да кажа моята статистика от сериали ,които съм изгледала до сега.....

The Last Scandal of My Life -много ми хареса  Peace
What Happened in Bali -хареса ми,но края не... Peace
Secret Garden-невероятен... Peace
Personal Taste-хареса ми... Peace
Take Care of the Young Lady -хареса ми... Peace
Oh! My Lady-хареса ми.... Peace
Over The Rainbow -хареса ми... Peace
You're Beautiful -невероятен... Peace
Prosecutor Princess-хареса ми... Peace
Pasta -първият който гледах любим... Heart Eyes
The Snow Queen-невероятен... Peace
Coffee Prince-невероятен... Peace
Lawyers of Korea -много ми хареса... Peace
Full House-хареса ми... Peace
I'm Sorry I Love You -невероятен... Peace
Save Your Last Dance for Me-хареса ми... Peace
Lovers In Paris -хареса ми... Peace
Witch Yoo Hee -хареса ми... Peace
Hello My Teacher-хареса ми... Peace
Ms. Kim's Million Dollar Quest-хареса ми... Peace
Kim Sam Soon -хареса ми... Peace
Style-хареса ми... Peace
When It's At Night -не го догледах отегчи ме в началото...
Mischievous Kiss -почнах го ...
Mary Stayed Out All Night -не го догледах отегчи ме...
Boys Over Flowers-невероятен... Peace
Lovers -невероятен... Peace
Wonderful Life -хареса ми... Peace
Attic Cat-хареса ми... Peace
In-Soon is Pretty -не го догледах отегчи ме в началото на двата епизода...
My Girl-хареса ми... Peace
Freeze -неутрално се изказвам за този сериал...
Worlds Within... -хареса ми... Peace
Chuno / Slave Hunters-сега го гледам,но е прекрасен... Peace
Hello! Miss-прекрасен,но чакам превод... Peace
My Princess -хареса ми и тук чакам превод... Peace

Тези дни ще започна ето тези....

The Vineyard Man
Que sera sera

Мисля,че не съм изтървала някой.... newsm78
Казвайте ако съм пропуснала някой хубав да го тегля... Grinning

# 331
merydit , покриваш ми мнението за всички тези сериали. Това, което не виждам по- горе, но според мен не трябва да се пропуска са:
Goong
Dream High в Замундата, не знам чий е превода
IRIS
Delightful Girl
Swallow the Sun
Golden Bride
1 % of Anything
East of Eden - не бих го подминала, но не казвам какъв е краят
The Devil
The Story of the First King's Four Gods - ако не си привърженик на историческите, то може би това е единственият, който задължително трябва да изгледаш. И не само заради великия и прекрасен Пе Йонг Джун, но самият сериал си е от графа топ.
Спирам, че ако започна с още корейско, тайванско и японско, няма да ми стигнат и три дни. Пък може утре още някой да напиша. Да не пренебрегваме и тайванците, за съжаление от техните има малко преведени. Също и японските - има такива, дето не можех да се откъсна от екрана.
П.П. Това нашто си стана историческа статистика за азиатски сериали. Няма лошо. Нека повече хора в бгмама да понаучат нещичко за азиатското кино, може пък да им хареса. Досега не съм срещнала, някой да е започнал и да не му е харесало. Но...трудно се почва.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 19:58 от dimetra56

# 332
Благодаря ти Диметра,непременно ще ги почна в реда даже който си ми ги предложила..... Hug

Ако не се налагаше да спя от време на време, Joy щях да съм изгледала всички до сега..... hahaha Joy Joy JoyТолкова ми харесаха тези корейски сериали ,че вече изобщо не поглеждам към американските филми... ooooh!Мале това си е направо мания.... JoyНе знам и вие ли сте така? newsm78

# 333
merydit, доколкото разбирам си наблегнала на филмите преведени на български. Ето ти още няколко предложения, които се надявам да ти харесат:

Cain And Abel
East of Eden
Time of Dog and Wolf
Swallow the Sun
IRIS
Partner
One Mom and Three Dads
Goong (Gung)
Brilliant Legacy
All In
A Man's Story/Slingshot /Story of a Man
A Love to Kill
Winter Sonata

И въпреки че забелязвам, че няма много исторически в списъка ти, ще ти предложа и няколко от тях:
Bichunmoo
The Story of the First King's Four Gods/ The Legend
The Kingdom Of The Winds
Jumong
Hong Gil Dong
Iljimae
The Return of Iljimae
Emperor of the Sea

Не знам защо, но на мен ми трябваше доста време, преди да започна да гледам исторически сериали. Но след това ги изгледах почти всичките един след друг и сега се чудя, защо толкова ги избягвах newsm78 . Невероятни са, а и толкова пищни и красиви.

Докато пишех  dimetra56 ме изпревари Hug . Някои заглавия се повтарят, но няма нищо.

# 334
Благодаря ти Диметра,непременно ще ги почна в реда даже който си ми ги предложила..... Hug

Ако не се налагаше да спя от време на време, Joy щях да съм изгледала всички до сега..... hahaha Joy Joy JoyТолкова ми харесаха тези корейски сериали ,че вече изобщо не поглеждам към американските филми... ooooh!Мале това си е направо мания.... JoyНе знам и вие ли сте така? newsm78

Допълних си горния пост. Прочети най- отдолу. А за мен - 10 години и не мога да спра.Радостното беше, че започнаха бг субки. Иначе, вече сънувах на руски. Гледах и на испански, но нали руския си е по,по, та го предпочитах.
2в1 , няма значение, колкото повече, толкова по- добре. Пък и аз съм от по- мързеливите. Не ми се правеше дълъг списък, така ча давай, дори и да се повтарят. Тъкмо ще се набиват в мозъка.

# 335
........................Толкова ми харесаха тези корейски сериали ,че вече изобщо не поглеждам към американските филми... ooooh!Мале това си е направо мания.... JoyНе знам и вие ли сте така? newsm78[/b]

Добре дошла в клуба newsm47 .

Като изключа вампирските си забежки Blush и някой и друг популярен сериал, който децата ми препоръчат (за да съм в час с това, което и тях ги интересува newsm48) другите НЕ азиатски филми, които гледам са само много нашумели или спечелили някакви награди. Все пак трябва да знаем какво става и в другите части на света smile3503 .

dimetra56, ограничих се само с тези преведени на български. Иначе списъкът може да стане километричен  Crazy . Аз се справям и с руския и с английския, така че изборът ми е огромен. Вече не помня колко сериала съм изгледала за последните 3 години откато открих този невероятен свят на азиатското кино.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 20:20 от 2в1

# 336
2в1,благодаря ти Hug....определено ще погледна и това което ти ми предлагаш... Peace
Исторически не присъстват,може би защото се водя от америанските исторически Thinking,които изобщо не харесвам.Но първият който сега гледам определено ми допада,затова може би като теб ще изгледам и всички останали... Peace
Благодаря за влизането в клуба,при вас съм няма начин. Hug
О,да и аз има все още американски сериали които си гледам като Дневниците на вампирите....и др....,но определено това си е мания,може ли от средата на януари да изгледам толкова ,при условие даже ,че нямам време да ги гледам постоянно.Представям си ако имах време,трябваше да им звънна да им кажа да правят по бързо други,че да ми смогнат..... hahaha Joy
Пристрастявам се определно,онзи ден гледах самолетните билети до Сеул на каква цена са.... #Crazy,все още не са ми по джоба.Живот и здраве,някой ден ще отида там.... Heart Eyes
Взех да си каня хора от южна корея за приятели в фейса,абе луда работа съм аз..... hahaha Joy Joy Joy

# 337
Аз започнах точно преди две години да гледам азиатски сериали и макар че имах две дълги паузи от по месец два, когато не ги и поглеждах заради пренасищане, мога да кажа че съм абсолютно пристрастена. Вече си свалих един голям пакет от помагала за изучаване на корейски език и само си мечтая къде ще отида.
Иначе не съм се отказала от гледането на американски и други западни сериали, но определено се дразня, че нямат край. Историите се развиват, повтарят и препотретват, актьорите си тръгват и т.н. Омръзват.

# 338
Поздрав от мен за вас с една моя любима песен от Bichunmoo, с един от любимците ми Flutter Jo Jin Moo ех, тази крива усмивчица   Kissing Heart

# 339
Благодаря за поздравчето Hug,прекасна е песента..и разбирасе...момъка с усмивката.... Wink

# 340
  • София
merydit, като ти гледам списъка, да знаеш само колко много ти завиждаам  Embarassed!

# 341
Поздрав от мен за вас с една моя любима песен от Bichunmoo, с един от любимците ми Flutter Jo Jin Moo ех, тази крива усмивчица   Kissing Heart
Голямо благодаря. Красива песен, красиви хора, красива гледка - много подходящо преди сън.

# 342
  • София
    Моля вии  Praynig, кажете ми от филма Athena: The Goddess of War , този младичкия агент тъп ли е или нарочно се прави на тъп? И кога се разбира ,кой е предателя? Как е възможно никой в нищо да не се усъмни и така да ги манипулират?

# 343
  • BG
Момичета много ви благодаря за дългите и изчерпателни списъци, така ще имам материал за месец- два напред  bouquet

# 344
  • София
   Момичета, някой знае ли колко серии е Athena: The Goddess of War, защото във vbox-a не са всичките, да търся останалите на друго място?

Общи условия

Активация на акаунт