С какво почиствате лицето си

• 57 823
  • 386
  •   1
Отговори
# 180
Гримът на очите почиствам с двуфазен лосион Nivea, но ми щипе малко.
На лицето с мицеларна вода Eveline.
Имам в момента вкъщи измивни гелове на Eveline, La Roche Posay, Clean & Clear и не ги ползвам.
Мия се с обикновен сапун със смрадлика, купен от аптеката и опакован в найлонче.
Ами пъпките ми се успокоиха и почти не излизат, а го ползвам от седмица редовно.
Преди него, преди време ползвах на същата фирма, но със сяра. Ефектът пак беше отличен.

# 181
Единственото, което ползвам за почистване на лицето е комбинация от тоалетно мляко с розово масло (на "Българска роза") и розова вода (успокоява, освежава, омекотява).
Смея да кажа, че имам много добра кожа.

# 182
Гримът от очите махам с лосион на Нивеа, лицето си мия с измиващ гел Виши Нормадерм.

# 183
 Аз пък си забърквам една смес , която хем почиства лицето хем и се бори с пъпките  Simple Smile
1 опаковка Салицилов спирт 2%
6 Аспирина
6 Капсули от антибиотика Хлорнитрумицин

Много съм доволна Simple Smile

# 184
Аз пък си забърквам една смес , която хем почиства лицето хем и се бори с пъпките  Simple Smile
6 Аспирина

Всеки ден ли си почистваш лицето с тази смес или само като имаш проблем? Защото всеки ден да си третираш кожата с антибиотик на мен ми се струва дори опасно  Thinking

# 185
6 Аспирина

Всеки ден ли си почистваш лицето с тази смес или само като имаш проблем? Защото всеки ден да си третираш кожата с антибиотик на мен ми се струва дори опасно  Thinking
И аз това се чудя, след аспирина кожата става фоточуствителна, а сега лятото при това слънце няма ли да се получат петна  Rolling Eyes

# 186
reproche,
Пяната няма да я ползвам за сваляне на грим, особено около очите, изрично е упоменато. То предполагам, че и за гела с нийм (от същата серия)  е изрично упоменато същото, но съм го пробвала и много добре ми е чистел макиажа.

За блестяща кожа - фино стрит ориз. Кафемелачката върши тази работа чудесно.  Peace

# 187
...а пяната на Хималая става ли за сваляне на грима от лицето?  newsm78
Аз я ползвам за отмиване на пудра, добре почиства. За ФДТ ще кажа по-натам, като позахладнее, понеже в момента не слагам изобщо.
Преди това свалям грима от очите с друг продукт - както Али е споменала, пяната не е подходяща за тази зона Peace

# 188
  • варна
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://cdn.feelunique.com/img … QEwBA&dur=566    някои ползвал ли го е? Доволни ли сте? Всеки ден ли се ползва или през колко дни newsm78

# 189
И още нещо да добавя - измиващият гел за проблемна кожа на AVENE също е много добър. Доста време го използвах и гласувам "ЗА"  Peace

премахнато от медаратор

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:19 от Reza

# 190
Ами аз от 5 месеца абсолютно всяка вечер си трия лицето с тази смес като наблягам на пъпките и за сега нямам проблем , правих пауза 3 седмици и пак си го направих и съм много доволна Simple Smile

# 191
Ами аз от 5 месеца абсолютно всяка вечер си трия лицето с тази смес като наблягам на пъпките и за сега нямам проблем , правих пауза 3 седмици и пак си го направих и съм много доволна Simple Smile

Виж описанието на антибиоткика - http://apteka.framar.bg/22000028/%D1%85%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BD% … 0-%D0%BC%D0%B3-20

Пише, че курсът на лечение не трябва да надвишава 10 дни. Ти не го пиеш, но през кожата със сигурност прониква някакво количество. Да не говорим само при какви случаи е описано, че трябва да се прилага. Консултирай се със специалист, защото сега може добре да ти се отразява на кожата, но последиците за организма ти да са жестоки. Казвам ти го с най-добри чувства.

# 192
Не съм се разписвала отдавна в темата, та да взема да обновя продуктите, които ползвам за почистване.   Flutter

Почистване на грим - с мицералната вода Себиум на Биодерма.
Всекидневното измиване е с анти-акне миещото блокче на Себамед.
За ексфолиране редувам магнезиевия скраб с микродермообразиото на Жайя.

# 193
  • София
А почистване на лицето при козметик с ултразвук? Как се чувствахте след първия път?

# 194
Имам въпрос - като си миете лицето с измиващ гел, миете ли си и очите със същия?
Измиващите гелове за мазна кожа например съдържат изсушаващи съставки, някои киселини и т.н. и едва ли е добре да се мие и зоната около очите с тях. Но имам проблем - не мога да си измия лицето без да се докосва до очите от измиващия гел, дори да не разтърквам специално и там, винаги като изплаквам отива и там от гела Rolling Eyes
Нямам предвид почистване на грима от очите, ясно, че за тази цел се ползват предназначени за това дегримьори, млека и т.н., говоря за обикновено измиване на лицето например след ставане от сън.

Общи условия

Активация на акаунт