С какво почиствате лицето си

• 57 811
  • 386
  •   1
Отговори
# 165
На 37 съм... Радвам се на чиста кожа без разширени пори, черни точки и други подобни проблеми. Отдавам го на гена Peace, но не ми се рискува да загубя това, което имам. Ще ви следя, за да черпя идеи. Wink

# 166
  • София
Можете ли да ми препоръчате тоник за леко суха кожа? Ползвам натурална розова вода с много добро качество, но ми се иска до пробвам и тоник, защото до сега не съм ползвала  Simple Smile

# 167
Можете ли да ми препоръчате тоник за леко суха кожа? Ползвам натурална розова вода с много добро качество, но ми се иска до пробвам и тоник, защото до сега не съм ползвала  Simple Smile
reproche, препоръчвам ти веднага Sanoflore - биокозметка. И по-конкретно хидратиращия тоник:
премахнато от медаратор

Почти 100% ще ти хареса  Peace

Иначе на Vichy почистващият тоник също е много добър:
премахнато от медаратор

И накрая още нещо - моята прителка използва L´Oréal Triple Active - пак за суха кожа - и ми го похвали  Sunglasses
премахнато от медаратор

Надявам се да съм била полезна. . .

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:16 от Reza

# 168
  • София
Можете ли да ми препоръчате тоник за леко суха кожа? Ползвам натурална розова вода с много добро качество, но ми се иска до пробвам и тоник, защото до сега не съм ползвала  Simple Smile
reproche, препоръчвам ти веднага Sanoflore - биокозметка. И по-конкретно хидратиращия тоник:
http://www.enzo.bg/kozmetika/?f=1-1-2-5191-3645-3705-3767

Почти 100% ще ти хареса  Peace

Иначе на Vichy почистващият тоник също е много добър:
http://www.enzo.bg/kozmetika/vichy/vichy-purete-thermale-pochist … apaisante-200-ml/

И накрая още нещо - моята прителка използва L´Oréal Triple Active - пак за суха кожа - и ми го похвали  Sunglasses
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-paris/loreal-paris-triple-ac … ozhatoner-200-ml/

Надявам се да съм била полезна. . .

Благодаря ти! Може би Лореал или този от Ензо ще пробвам, защото Виши-то ми идва малко скъпичък. Сега дори ми хрумна освен хидратиращ да си взема и някой по-силен антибактериален - или пък и някакъв спирт, да минавам пъпчиците, когато излизат  newsm78
Благодаря ти за отговора  Hug

# 169
reproche, внимавай със спирта, защото, без да се усетиш, много бързо изсушава кожата. Аз също слагам от време на време на пъпчиците и затова знам. Взимам си от една аптека - аптекарката го прави - със салицил или не знам си там какво. Иначе помага.
За пъпчиците можеш да изпробваш цинков крем от аптеката - в една тубичка се продава и струва 3-4 лева. Или Гентамицин крем. Само на засегнатите места  Hug

# 170
Записвам се да следя темата, много е полезна  Hug . Прочетох първите странички и тъкмо се навих за Биодерма, но при вида на състава на продуктите им се отказах, пълни са с парабени   Naughty

# 171
  • Street of Dreams
Една 60-годишна колежка с доста свежа кожа ми нахвали розовата вода от Казанлък, като намина от там, мисля да грабна една да пробвам, колкото и нетипично да е за мен... Simple Smile

# 172
  • в 1001-та нощ
някаква специална ли е  newsm78

# 173
  • Street of Dreams
някаква специална ли е  newsm78
В едно село Скобелево, до Казанлък има розоварна за розово масло. То нали почти не се продава в БГ заради цената си, но там продават розова вода, която била остатъчен продукт от добиването на розово масло. Розовото масло се добива от розово листа и вода, чрез водно-дистилационен процес се отделя розова вода и на повърхността й - маслото. Та там твърдят, че това е истинската розова вода, която е 100% био продукт, без абсолютно никакви химии и парфюми. За качествата й се носят легенди...брех... Simple Smile

# 174
Аз съм чувала,че успешно замества тоника за лице, стига да е натурална. чУвала съм добри отзиви за продуктите от този сайт http://www.lemabg.com/ , но не съм ползвала.

# 175
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace а тази, която се продава за козметични цели не е ли такава  Rolling Eyes

# 176
  • Street of Dreams
Благодаря  Peace а тази, която се продава за козметични цели не е ли такава  Rolling Eyes
Мен ли питаш? Ами не съм експерт, но другите били ментиливи, есенции някакви с парфюми и алкохоли...
Скрит текст:
Искаш ли направо да ти взема една, когато имам път натам?

# 177
Ако намерите розова вода, която можете да използвате за кулинарни цели, спокойно си я ползвайте и на лицето. Аз колко розови води съм пробвала не е истина, и никоя не се доближава до първата, която си купих преди 6-7 години. От тогава не съм я засичала. Пробвах какви ли не, едни лютят, други - изсушават. Еми, натуралната розова вода, не бива да изсушава кожата, а напротив. И като погледна състава на тези разнообразни бутилчици, виждам как са минали покрай Розова вода...

Сега по темата:
Имам си нов режим, та викам да го споделя.
Гримът на лицето - Мляко Трипъл Актив на Лореал.
Гримът на очите - Розова вода + жожоба.
След това взимам малко от млякото в ръцете, и го разтърквам върху очите, лицето и врата си, за да сваля останалия грим. Не люти на очите, изобщо. Измивам със студена вода.
Евентуално, ако има спирала останала - пак с розова вода и жожоба.
После идва пяната на Хималая. След нея тоника на Хималая. И това е. Ексфолиант ползвам най-редовно, тъкмо ми свърши Трипъл Актив на Лореал ( много доволна! ), имам половин опаковка от Clean and Clear, за черни точки. Кел файда, аз такива нямам, но май е благодарение на него от части. Като тийнейджър много ми помагаше.

# 178
  • София
reproche, внимавай със спирта, защото, без да се усетиш, много бързо изсушава кожата. Аз също слагам от време на време на пъпчиците и затова знам. Взимам си от една аптека - аптекарката го прави - със салицил или не знам си там какво. Иначе помага.
За пъпчиците можеш да изпробваш цинков крем от аптеката - в една тубичка се продава и струва 3-4 лева. Или Гентамицин крем. Само на засегнатите места  Hug

Hug благодаря ти! Записвам си и тичам към аптеката  Mr. Green

Ally а пяната на Хималая става ли за сваляне на грима от лицето?  newsm78

Не мога да си спомня в коя тема точно някой беше качил клипче на една китайка(японка), която почистваше лицето си с някакви трици - имаше и снимки преди как е изглеждала кожата й и сега. Някак си лицето й имаше и блясък  Heart Eyes Някой може ли да ми каже за какви трици точно става въпрос, защото като търсих из интернет, имаше рецепти с какви ли не трици  Thinking

# 179
  • при моите деца .....

Не мога да си спомня в коя тема точно някой беше качил клипче на една китайка(японка), която почистваше лицето си с някакви трици - имаше и снимки преди как е изглеждала кожата й и сега. Някак си лицето й имаше и блясък  Heart Eyes Някой може ли да ми каже за какви трици точно става въпрос, защото като търсих из интернет, имаше рецепти с какви ли не трици  Thinking
Обикновени овесени ядки също може, много нежен ексфолиант, ще потърся клипчето

Общи условия

Активация на акаунт