С какво почиствате лицето си

• 57 713
  • 386
  •   1
Отговори
# 285
  • София
момичета само да спомена ,че в ибей KONJAC излиза около 3-4$

# 286
  • гр.Варна
Момичета ,Акне аут го нанасяте на почистено лице или той самия е за почистване на лицето?Отмивате ли го после?Искам да купя активния лосион за дъщеря ми ,но не съм на ясно, как точно да го използва.Вие как го използвате,един или два пъти на ден ,само в проблемните зои или на цялото лице?

# 287
  • София

Хубава пяна за лице/аз ползвам на Хималая/,веднъж седмично ексфолиране с фин скраб,и веднъж седмично маска със зелена глина/хума,или друга такава,подходяща за твоята кожа Peace
Добър вариант е това,също на мен ми помогна и Кларина-та на Хималая,не изчезнаха напълно,но намаляха.

# 288
  • Велико Търново

Хубава пяна за лице/аз ползвам на Хималая/,веднъж седмично ексфолиране с фин скраб,и веднъж седмично маска със зелена глина/хума,или друга такава,подходяща за твоята кожа Peace
Добър вариант е това,също на мен ми помогна и Кларина-та на Хималая,не изчезнаха напълно,но намаляха.

И това използвам също Peace,благодаря,че ме подсети, *Bubble*   bouquet

# 289
Ето нещо интересно. Grinning
http://mysurgery.bg/life-and-style/care-a-beauty/1280-10-%D1%82% … D0%BE%D0%B4%D0%B8
 Мисля да пробвам на Bioderma  и на Sephora

# 290
В момента си почиствам лицето с гела на Bioderma за смесена кожа, с мицеларната им вода махам грима, а 1-2 пъти в седмицата ексфолирам кожата със скраба на Freeman  с кайсия. Много съм доволна от всички продукти. Вечер пък ползвам почистващия лосион на Bilka с краставица и пъпеш Peace

# 291
Ето с това почиствам хубаво лицето, много съм доволна. Със смесена кожа съм.

# 292
Конджак гъбата се оказа много по-мека от очакването, така че може да се минава зоната на очите без проблем. Ползвам я от два дни, оставя приятно усещане, но засега нищо повече. Очаквах едва ли не да заблестя от чистота... Ще продължавам, ако има промяна, ще докладвам.  Peace

# 293
А самостоятелно ли я ползваш или с измивен продукт   bouquet

# 294
Някой ползвал ли е тоник на Биотерм ? Понеже 3-те стъпки на Клиник ми идват агресивни,се чудя дали да взема измивния мус и тоник на Биотерм.Имам тяхно почистващо мляко и ми харесва

# 295
  • в 1001-та нощ
Този продукт на ЕЛ е супер, супер нежен и много, много икономичен  Heart Eyes

http://www.esteelauder.com/product/684/2648/Product-Catalog/Skin … eanser/index.tmpl

Във вид на мнооого гъст крем, който се разпенва - от нищожно количество.

Кремчето за почистване към серията също е изключително  Heart Eyes

# 296

Откакто го открих ползвам само този продукт. Ползвам го само вечер за сваляне на грима. Нанася се на суха кожа като се масажира нежно в продължение на близо минута. След това се отмива с муселиновата кърпа, която е част от комплекта, която се намокря с топла вода. Почиства идеално лицето от мъртви клетки, грим, нечистотии.
Някой да знае случайно как може да се поръча Liz Earle?

# 297
  • София
Този продукт на ЕЛ е супер, супер нежен и много, много икономичен  Heart Eyes

http://www.esteelauder.com/product/684/2648/Product-Catalog/Skin … eanser/index.tmpl

Кремчето за почистване към серията също е изключително  Heart Eyes
Това определено ще го имам предвид.

В момента ползвам на Кларинс почистващ продукт и съм много доволна,като кремче е,много меко и икономично,това на Есте си го представям по същия начин.

# 298
  • в Кошера
Този продукт на ЕЛ е супер, супер нежен и много, много икономичен  Heart Eyes

Кремчето за почистване към серията също е изключително  Heart Eyes

Подкрепям с две ръце! Любимият ми измивен продукт!  Heart Eyes Ползвам го ежедневно вече повече от половин година и няма признаци на привършване.  Peace

# 299
  • В къЩи.
Момичета ,Акне аут го нанасяте на почистено лице или той самия е за почистване на лицето?Отмивате ли го после?Искам да купя активния лосион за дъщеря ми ,но не съм на ясно, как точно да го използва.Вие как го използвате,един или два пъти на ден ,само в проблемните зои или на цялото лице?

Аз процедирам така- измивам лицето,обтривам с тампонче напоено с лосиона,изчаквам да изсъхне и нанасям крем. Нека пробва първо само вечер ,ако прецени ,че не й е достатъчно да започне и сутрин. Аз  мажа на цялото лице с него.

Сега съм с крема от същата серия и също съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт