С какво почиствате лицето си

• 57 674
  • 386
  •   1
Отговори
# 330
  • в Кошера
Ондин,
Скрит текст:
защо изчезна от съседната тема?  Hug

# 331
  • София
Супер недоволна от новата пяна на Nivea. Като я добреш до лицето си, пяната просто изчезва, стопява се. Връщам се на  Nivea Aqua Sensation в банята. Simple Smile
Бяха ми дали мостра на едно като кремче за почистване на лице за суха кожа на Нивеа,oт новата им серия но аз също не останах очарована,първо че не почивства изобщо добре,второ че ми оставя гадно усещане след ползването му.

# 332
Препоръчайте ми някакъв вид гъбичка, ръкавица или както й да е за обтриване на лице.

# 333
Пяна за лице от Корея:

http://maquilab.blogspot.com/2012/12/the-face-shop-rice-water-bright.html

А за Биодерма Себиум - мицеларнта вода на мен лично ми дойде малко изсушаваща, в нея имаше спирт...

# 334
Аз си купих Take it away Total Makeup Remover на Estеe Lauder и се разочаровах.  Rolling Eyes
На ръката в магазина ми хареса, но на лицето НЕ  Naughty
Много неикономичен продукт, миризмата му също не ми хареса. Аз очаквах чудеса, а такива не се случиха.  Rolling Eyes

В момента си почиствам грима с Bioderma Sensibio H2O. Лицето си го измивам с пяна на Clinique - тази за суха кожа. А най-голямото ми откритие е този  пилинг
Heart Eyes

# 335
За почистване с измивен продукт ползвам Elizabeth Arden 2 in 1 Cleanser. Едвам го мъча, не се пени и имам чувството, че кожата ми остава мръсна Embarassed Confused

Тонизиране: Juvena Pure clarifying tonic/ розова вода на "Българска роза"- Карлово/ Yon-ka Lotion за нормална към мазна кожа

За отстраняване на грим:
-Тоалетно мляко Pure Calmille на Yves Rocher
-Vichy Normaderm Micelar Sollution
-Биодерма Sensibio H2O

Веднъж/два пъти седмично - пилинг гел без абразивни частици Gommage 303 на Yon-ka

# 336
С какво ли не съм си търкала,стъргала и мазала лицето.От както започнах само вечер да мия лицето с бебешки сапун,а сутрин и на обяд само с топла водичка,а след това да мажа с масло на Икаров(арганово или гроздови семки) кожата ми е страхотна!Преди беше склонна към акне,на места мноого суха.

# 337
  • София
С какво ли не съм си търкала,стъргала и мазала лицето.От както започнах само вечер да мия лицето с бебешки сапун,а сутрин и на обяд само с топла водичка,а след това да мажа с масло на Икаров(арганово или гроздови семки) кожата ми е страхотна!Преди беше склонна към акне,на места мноого суха.
Повечето хора нямат възможност да си мият лицето на обяд, но като гледам и лентичката ти отдолу, виждам, че си в период, в който хормоните са в пика си. Както е известно, доста от хормоните разкрасяват по време на бременността. Така, че промяната в състоянието на кожата няма обяснение с бебешкият сапун, просто. Simple Smile

Аз за себе си съм много доволна от почистващият гел . Измива много нежно и леко.
Харесвам го повече от 1та стъпка на Клиник, ако трябва да сравнявам, даже. Маха грим, фдт, ББ кем без проблем.
По препоръка на Жаки. Hug

# 338
Повечето хора нямат възможност да си мият лицето на обяд, но като гледам и лентичката ти отдолу, виждам, че си в период, в който хормоните са в пика си. Както е известно, доста от хормоните разкрасяват по време на бременността. Така, че промяната в състоянието на кожата няма обяснение с бебешкият сапун, просто. Simple Smile

Прилагам го повече от година,така че не става дума за хормони и бременност.Няма  нищо общо   Naughty Преди обаче вместо арган или гроздови семки ,се мажех с жожоба,заради сухата на места кожа. А от половин година ,като понашумя аргановото масло започнах само с него.Като забременях смених с гроздови семки,понеже при първата бременност веднага "ме удари" на пъпки.
П.С. Мия си по 3-4 пъти лицето на ден,понеже на работа много се замърсяваше.

# 339
Почистващ гел с чаено дърво на Bodyline

# 340
Серията с грейпфрут на гарниер.

# 341
И аз давам един глас за гарниерския грейпфрут - много съм доволна от ексфолианта:

http://maquilab.blogspot.com/2013/01/garnier-pure-active-fruit-energy.html

Hug

# 342
# 343
В момента с Мицералната вода на Биодерма. Смятам в близките дни да взема мицералната вода на Лирак . Ще следя и вашият избор и съответно нещата, от които сте доволни.

# 344
Сега си комбинирам на Nivea visage и Nivea all in - 3 в 1 . Доволна съм и от двата продукта, и чувствам ефектът им. За моята кожа са подходящи, дълго време вече си ги използвам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт