Парфюмни размисли и страсти - 96

• 42 857
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Ей го Топаза: http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/14730_250.jpg Да не се окаже, че Клое са изкопирали толкова евтина марка.  hahaha Странно, че Си-Тру е ЕДТ и мирише много повече от Клое, което е ЕДП.  newsm78
Извинете, ама не Топаз, а C-Thru Crystalline мирише на Клое. Peace

# 436
  • Somewhere over the Rainbow
Момичета, не сте ли чули за някакво осмомартенско намаление по българските сайтове за парфюми? newsm78

# 437
  • Стара Загора
Ей го Топаза: http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/14730_250.jpg Да не се окаже, че Клое са изкопирали толкова евтина марка.  hahaha Странно, че Си-Тру е ЕДТ и мирише много повече от Клое, което е ЕДП.  newsm78
Извинете, ама не Топаз, а C-Thru Crystalline мирише на Клое. Peace

Може и аз да се бъркам, но когато пробвах Клое-то, май това Си-тру не беше излезнало още.  newsm78

# 438
Може и аз да се бъркам, но когато пробвах Клое-то, май това Си-тру не беше излезнало още.  newsm78
Имам го. Wink

Пробвах днес Joop! Homme Joop!. Е, няма такава гадост! На ароматизатор за тоалетна ми мирише и на арсеник!

# 439
  • Стара Загора
Може и аз да се бъркам, но когато пробвах Клое-то, май това Си-тру не беше излезнало още.  newsm78
Имам го. Wink

И аз имам Кристалина, ама по спомен на Топаз-а ми мирише на мен.  Crazy Може и бъг-а да е в моя нос.  Mr. Green

# 440
Имам го. Wink
И аз имам Кристалина, ама по спомен на Топаз-а ми мирише на мен.  Crazy Може и бъг-а да е в моя нос.  Mr. Green
Joy
Ми душа си ръката напръскана със C-Thru Cristallyne и тя мирише на Клое. Rolling Eyes
Просто помириши твоите (не разбрах и двата ли ги имаш) и ще установим кой е. Peace

# 441
  • Стара Загора
Имам го. Wink
Joy
Ми душа си ръката напръскана със C-Thru Cristallyne и тя мирише на Клое. Rolling Eyes
Просто помириши твоите (не разбрах и двата ли ги имаш) и ще установим кой е. Peace

Имам двете Си-трута. Клое не. Ама съм го пробвала преди година и нямам спомен изобщо как мирише.  Laughing

# 442
Имам двете Си-трута. Клое не. Ама съм го пробвала преди година и нямам спомен изобщо как мирише.  Laughing
Клое мирише на свежи розови рози, от онези, дето се берат за розово масло.

Колкото до аромата на C-Thru Cristallyne - няма грешка, той е абсолютно идентичен с аромата на Клое, мирише точно като него. Не съм носила до сега C-Thru-то и не знам как е като шлейф и трайност, и нищо не мога да кажа за тези му качества, защото не съм и голям фен на Клое, но двата аромата като мирис са еднакви.

# 443
  • София
Момичета, утре ще имам възможност да пробвам аромати на Орифлейм. Подскажете ми какво би трябвало да душна и кое си заслужава за проба.  Heart Eyes

# 444
  • Стара Загора
Клое мирише на свежи розови рози, от онези, дето се берат за розово масло.

Колкото до аромата на C-Thru Cristallyne - няма грешка, той е абсолютно идентичен с аромата на Клое, мирише точно като него. Не съм носила до сега C-Thru-то и не знам как е като шлейф и трайност, и нищо не мога да кажа за тези му качества, защото не съм и голям фен на Клое, но двата аромата като мирис са еднакви.

Незнам дали прави шлейф, ама като се напръскам по обяд и няколко часа го усещам, а моят е дезодорант.  Mr. Green

Клеми - Амбър Еликсир, Денсинг лейди, Джордани Шайн, Магнолия, Прешъс момънтс.  Peace

# 445
Момичета, утре ще имам възможност да пробвам аромати на Орифлейм. Подскажете ми какво би трябвало да душна и кое си заслужава за проба.  Heart Eyes
Divine Heart Eyes

~ CraZy Lady ~, моето е тоалетна вода, но сега съм с друг парфюм. Утре ще го сложа на чисто и ще докладвам как се държи. Hug

# 446
  • USA, Steak State
Преди седмица ан едно Бг събиране тук подуших нещо, което страшно ми хареса. Попитах кой е парфюма и познатата ми ми каза, че е на Орифлейм
http://www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Precious-Moments-9551.html

Наясно съм, че обикновено Ейвън и Орифлейм са имитации на скъпи аромати, та въпроса ми е ако знаете чие копие е този бих се радвала да го имам.

# 447
TheBlackWidow, в коментарите за Precious Moments Oriflame има следното изречение:

"I could call it "Sweet Fruity D&G Light Blue" or something Simple Smile"

# 448
  • USA, Steak State
Нищо общо няма с Лайт Блу, парфюма го имах.
Има нещо.. по- хард в  Ори аромата... Е, както и да е.  Mr. Green

# 449
  • Стара Загора
Прешъс момънтс ми мирише като Мега на Виктор и Ролф. Сладък е, докато Лайт Блу е по-свеж и ми напомня на Еклат Арпеже на Ланвин.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт