След "1001 нощ" - приказката продължава с проектите на нашите любимци - 166

• 26 424
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • София
КАТО ГЛЕДАМ НА КАРТАТА  МАРМАРИС Е БАЯ ДАЛЕЧКО ОТ ИСТАМБУЛ   Rolling Eyes newsm78

# 571
Затова е притегателна и различна актьорската професия - разнообразни роли, гледни точки, в далечни и близки времена, ту си шеф на холдинг, ту си университетски преподавател, ту си султан!  Но.... си винаги великолепен, Халит бей!
Варна, благодаря ти за превода относно снимките в Мармарис!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Невероятно е преживяването за обикновените фигуранти, а не мога да си представя какво изживява Халит! Да е жив и здрав! Hug Hug Hug

# 572
В 20.30 мин. има реклама за БП с реплики. Фрагманът е допълнен. Ферайе и Яман се целуват на плажа - привечер. Мисля, че Сервет ги гледа през едни храсти в тъмното. В Хотела не е сън ... Ферайе казва нещо шегувайки се за извинението на Яман. Дават и някаква реплика на Кевсер - нещо се заканва - може би е свързано с пистолета...

# 573
Видях новия фрагман на БП. Няма лъжа, няма измама. Стъмнило се е. Фери и Яман са на брега на морето, тя може би се е дърпала нещо, но той вика: " Няма да те оставя. Обичам те толкова много, невъзможно е да те оставя!" И се целуват на брега. Показват ги и в леглото. Фери се събужда и вижда, че Яман я гледа и заравя с усмивка глава във възглавницата. На фона на този кадър се чуват думите й: "Това не означава, че съм ти простила" , но може и да са думи от предишна сцена.

Преди това има нейна реплика (може би са в ресторант): Да не си казаме повече думи, на които няма да удържим.

На семейния съвет Кадир казва:" Ще съобщим на Топрак, че Сервет и Кевсер не са истинските му родители". Кевсер се развиква: "Никой няма да му казва подобно нещо. Никога!"

Сервет казва: Всичко изгубих, Кевсер. Всичко и всички.

После, когато Кевсер е с него в леглото казва, нещо, което не улавям добре, но има думи като " ще изтриеш от лицето на земята"

Накрая Сервет покачен на едно дърво през нощта гледа нещо, май Фери и Яман на брега и казва (май ) : "Открих къде са."

Ако се появят репликите в турския форум, ще поправя неточностите, ако има такива.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 20:59 от varna72

# 574
Първо Ферайе се дърпа нещо, но Яман като, че ли плачеше, очите му бяха насълзени. Но и двамата се искат .Сцената е много вълнуваща. Сега малко повече време ги дават и на брега, и в хотела. Кадир бей казва: Истината е, че Кевсер и Сервет не са майка и баща на Топрак.
Точно тези думи чува Бейза. Варна е написала точната реплика.  bouquet
Мисля, че Топрак не научава цялата истина - само, че това не са неговите родители. Постепенно ще се подготвят събитията да разбере, че Ферайе му е майка.

Ох, но Сервет много лошо ги гледа от тези храсти... Praynig

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 21:17 от Mydream

# 575
Варна   Hug
Сервет беше сякаш с окървавени ръце-дали се е наранил или кръвта е от друг..
Не разбрах в един момент дали сложи пистолета в чантата на Кевсер.
Явно след думите на Кадир ,Кевсер ще предприеме нещо.
Тя вече няма какво да губи..Виждам,че е приела Сервет отново,явно има планове ,но той сякаш не знае къде се намира.

# 576
Варна   Hug
Сервет беше сякаш с окървавени ръце-дали се е наранил или кръвта е от друг..
Не разбрах в един момент дали сложи пистолета в чантата на Кевсер.
Явно след думите на Кадир ,Кевсер ще предприеме нещо.
Тя вече няма какво да губи..Виждам,че е приела Сервет отново,явно има планове ,но той сякаш не знае къде се намира.

Може да го използва да свърши мръсната работа. Думите й към него "ще изтриеш от лицето на земята" мисля, че се отнасяха за Фери.

# 577

Сервет казва: Всичко изкубих, Кевсер. Всичко и всички.

После, когато Кевсер е с него в леглото казва, нещо, което не улавям добре, но има думи като " ще изтриеш от лицето на земята"

Е,дал си е сметка Сервет за това,макар и много късно.
Дали Кевсер няма да използва слабостта му и да го накара да извърши нова лудост-този безумен негов поглед,когато пипа пистолета,нищо добро не вещае.

# 578
Варна   Laughing Hug
По едно и също време сме писали! Hug
Да,това си мислех и аз ! Hug

# 579
Мисля си, че Сервет все пак ще застреля някой от двамата...гледайки ги така от храстите...Може първата сцена, която дават - да си блъска главата, да не в началото на епизода...
Сто процента тези думи на Кевсер се отнасят за Ферайе. Кевсер ми е много гадничка от самото начало на филма - винаги с една такава ехидна усмивка, злобничко изричаше думи към Ферайе, а и с някакво самочувствие...

# 580
Здравейте !
И аз видях  фрагмана с репликите и въобще не ми хареса.

Варна , всичко е правилно.
 Само това , което не си разбрала от думите на Кевсер  буквално е  ''Виж им  сметката''
Аз така и така ги преведох репликите , ще помоля да  ме извините ,че се повтарят .

Топрак---Татко , недей.
Сервет---Всичко съсипах , Кевсер.Загубих всичко и всички.
Фери---Да не си обещаваме един на друг неща , които не можем да изпълним
Яман---Няма да те оставя, Ферайе.Каквото и да казваш , няма да те оставя.Докато те обичам толкова много , не може
Кадир---Ще кажем на Топрак ,че Кевсер и Сервет не са му истински родители
Кевсер---Татко , аз няма да позволя това. Никой нищо никога няма да казва
Фери ---Това не означава ,че си извинен / че съм ти простила/
Кевсер----Няма да им позволим да разпилеят семейството ни. Искам да им видиш сметката. Тази жена ще я заличиш от този свят, Сервет.
Сервет---Намерих мястото, на което са отседнали.

# 581
Севи,благодаря и на теб!  bouquet

# 582
Мисля си, че Сервет все пак ще застреля някой от двамата...гледайки ги така от храстите...Може първата сцена, която дават - да си блъска главата, да не в началото на епизода...
Сто процента тези думи на Кевсер се отнасят за Ферайе. Кевсер ми е много гадничка от самото начало на филма - винаги с една такава ехидна усмивка, злобничко изричаше думи към Ферайе, а и с някакво самочувствие...

Застреля или простреля? Моля те, недей така. Аз си ги искам Яман и Фери щастливи. Ужасни са Сервет и Кевсер. Нямало да позволят да им разпилеят семейството. То пък едно семейство ! За чудо и  приказ.#Cussing out

# 583
Ох, Севи! Съвсем страшничко става...Логично е при такива хубави сцени между двамата, да последва нещо неприятно...Толкова са кратки щастливите мигове, особено при Яман и Ферайе...Не могат да се нарадват един на друг...Не могат...Горката Ферайе! Много имала да преживява! Нейното не може да се сравни с нищо...
Дано любовта им победи, все пак да не забравяме чудото още в първия епизод...
Значи Кевсер и Сервет ги обедини омразата - много лошо...Няма да излезе на добре тяхната работа...А ние си мислехме, че решението й за изход -ще бъде болест. И все пак - тази кръв от носа й...

Варна, Севи,   bouquet  bouquet  bouquet!!!

# 584

Застреля или простреля? Моля те, недей така. Аз си ги искам Яман и Фери щастливи.

Варна,  Hug Hug Hug! И аз, много си ги харесвам! Все повече! Hug Простреля tabi ki! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт