След "1001 нощ" - приказката продължава с проектите на нашите любимци - 166

• 26 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Тази жена защо говори в множествено число?!
Да"ни" разпилеят семейството..
Явно и Кадир е лош колкото Фери така излиза .
А и те такова семейство бяха-интригите и лъжите ги сплотяваха..

# 586
wavey Изчетох ви донякъде....ужас ooooh!...отивам да търся фрагмана

СЕВИ , МИШЕЛ, ВАРНА  smile3525 smile3525 smile3525

# 587
Явно филмът все пак ще тръгне в друга посока.Фери и Яман се "намериха" и сега единия от тях сигурно ще се бори за живота си.Все така ли ще изживяват любовта си -в изпитания?!Какво ще стане и с Топрак?!
Но си мисля,че след един такъв опит за убийство Сервет вече ще се срине психически окончателно-да видим докъде ще стигне.Много добре играе този актьор.

# 588
Ох... ooooh! не искам да съм пророк ,но мисля ,че Фери ще се бори за живота си ...все пак тя е майката на Топрак и тя застрашава  ooooh!да разпилее семейството на Кевсер #Crazy #Crazy #Crazy...Боже  Praynig...то пък едно семейство.... ooooh! #Crazy ...и може така полека ,лека ще подготвят Топрак за истината...в смидъл Топрак ще е близо до нея ,освен ако Кевсер не го отмъкне нанякъде.... newsm78 newsm78 newsm78

# 589

Севи, благодаря за пълния превод!  Hug Hug Hug

# 590
Севи & Варна   bouquet  bouquet  bouquet

Оле тоя Сервет направи ли ми нещо на момичето, Бог да му е на помощ. Ако Яман не го убие - аз съм човека. Мръсна подла отвратителна скапана твар  tantrum Rage #Sniper newsm29 newsm66 af (сори за езика  Peace ) Кевсер я съжалявах - тя е гледала Топрак, обича го, права е да не харесва Фери... Тя голяма гаднярка била  ooooh!
Сега ако трябва да гледам Фери на легло...  Cry

# 591
Ами, Ферито много срамежливичка  ooooh! #Crazy Joy Joy Joy,как само си завря красивата главица във възглавницата...а Яманчо  #Crazy...ах ,този Яман щастливец  Heart Eyes ....Захидето и тя ...нещо не и се понравиха думите на Кадир ...направи една физиономия.... Sad...защо ми се стори ,че Сервет беше качен на дърво и от там зяпаше към брега ... newsm78

# 592

Този Сервет е като някаква птица-феникс. Катастрофира, пребиха го от бой, човек уби, стреля и все се измъква невредим. Сега сигурно ще направи нещо на Фери и ще минат един куп серии, докато ги видим отново щастливи с Яман.

# 593
Ами, Ферито много срамежливичка  ooooh! #Crazy Joy Joy Joy,как само си завря красивата главица във възглавницата...а Яманчо  #Crazy...ах ,този Яман щастливец  Heart Eyes

Много са сладки, нали. Simple Smile

# 594
Дали не е по-логично простреляният да бъде Яман.
Първо - Ако е Ферайе за нея ще страдат само Яман и Топрак, но той все пак е дете./а и не знае още цялата истина/. Останалите не само няма да намразят Сервет, а тайничко биха се радвали, че са се отървали от Ферайе. Но на филма това не е нужно. Нужно е Сервет и Кевсер да се отдалечават от Топрак. Да се видят отрицателните им страни.
Второ - Ако е Яман - всички окончателно ще намразят Сервет - включително и Кевсер. Защото той е плямпало и ще я издаде, ще се напие и ще разкаже, че тя го е поискала от него...А да не забравяме, че Сервет/каквото и да прави/ обича Ферайе и ще страда също...
Ако е Яман - ще страдат Топрак, братята на Яман, Дилара, Захиде, а и Кадир бей няма да оправдае постъпката му... Да не говорим за Ферайе. Тя не е от хората, които лесно се предава. Няма да остави нещата така. Наистина не знам.

# 595
Ох... ooooh! не искам да съм пророк ,но мисля ,че Фери ще се бори за живота си ...все пак тя е майката на Топрак и тя застрашава  ooooh!да разпилее семейството на Кевсер #Crazy #Crazy #Crazy...Боже  Praynig...то пък едно семейство.... ooooh! #Crazy ...и може така полека ,лека ще подготвят Топрак за истината...в смидъл Топрак ще е близо до нея ,освен ако Кевсер не го отмъкне нанякъде.... newsm78 newsm78 newsm78
Ами този нещастник е улучил един от двамата-с тези кървави ръце ще се е случило нещо.
Само кръвта по лицето на Кевсер ме озадачи-дали след това не е отишъл с нея да се разправя,че тя го е накарала да извърши това.
Нали все другите са му виновни на Сервет.

# 596

Този Сервет е като някаква птица-феникс. Катастрофира, пребиха го от бой, човек уби, стреля и все се измъква невредим. Сега сигурно ще направи нещо на Фери и ще минат един куп серии, докато ги видим отново щастливи с Яман.

Мисля ,че това ще бъде май началото на края на Сервет ефенди #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 597

Той ако оцелее,в затвора трябва да свърши.Но това е в ръцете на Кадир.
Въпреки,че като го гледам как се отвращава Сервет и от себе си(а и думите в превода на Варна),току виж,си посегнал..

# 598

Той ако оцелее,в затвора трябва да свърши.Но това е в ръцете на Кадир.
Въпреки,че като го гледам как се отвращава Сервет и от себе си(а и думите в превода на Варна),току виж,си посегнал..
Това е логичен край за Сервет.

# 599
Ами, Ферито много срамежливичка  ooooh! #Crazy Joy Joy Joy,как само си завря красивата главица във възглавницата...а Яманчо  #Crazy...ах ,този Яман щастливец  Heart Eyes

Много са сладки, нали. Simple Smile

Много ,много ..шикерлъ....значи захарчета ,нали ....чух го в един филм... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт