Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 187 204
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
http://estestveni.com/statii/4-istinata-za-jenskite-hormoni
Това видео е старо, но може някои да са пропуснали да го гледат. Аз имам половината симптоми, които посочва д-р Мария Папазова във видеото - и ниското кръвно, и вечно студените ръце и крака, ужас. Някой да е пил добавка с Див ямс  за регулиране на хормоните?

# 91
Момичета, имам друг въпрос - мина месец след лечението, но нещо секса не се получава - боли ме, а съм добре овлажнена. Не знам какво да правя... Имали ли сте този проблем?

# 92
http://estestveni.com/statii/4-istinata-za-jenskite-hormoni
Това видео е старо, но може някои да са пропуснали да го гледат. Аз имам половината симптоми, които посочва д-р Мария Папазова във видеото - и ниското кръвно, и вечно студените ръце и крака, ужас. Някой да е пил добавка с Див ямс  за регулиране на хормоните?
Това като го гледам е продукт на Аквасорс...аз честно казано си мисля,че тези продукти са неоснователно скъпи и имат достатъчно аналози вече...А ако започна пък да изброявам аз какво съм изпила като хранителни добавки за проблемите си с бактериите и гъбичките една тема няма да ми стигне тук  Confused И стигнах до "генералния" извод, че всичко идва от стреса и лошия начин на живот, който водим  Sunglasses Ей, това е... Миналата година изпих не знам какви количества Pau D'arco. Е, вярно, че цяла зима не се разболях от грип, ама пък и течението ми не се излекува. То не бяха тампони със сребърна вода, то не беше Иън кеър, то не бяха лактобацили и хомеопатия...Нищо...Сега след като се натъпках с антибиотици пък реших да пия Хлорела за детоксикация. Освен това реших да пробвам и Трансфер факторите, но не тези на 4Life, защото 100 лева ми идват в повечко  Confused Биозин също пия, заради папилома вируса. Май от него до сега съм имала най-голям ефект, защото и преди съм го пила заради е.коли и имаше резултат. В комбинация с антибиотик де...Та вече се чувствам като тестер за хранителни добавки и какво ли не...Но както ми каза и лекарката на последния преглед - важно е спокойствието в тоя случай. Само да беше казала как точно се постига това спокойствие щеше да е супер  Blush

# 93
Мен лично продуктите на Аквасорс, ужасно ме дразнят. Силни са, действат, но после удрят другаде. Изпробвала съм ги на сина си, за което горчиво съжалявам /коластрата/ , а аз пих ацидофилус с водораслите, верно оправих се с магическа пръчка, но не за дълго........Супер скъпи са и според мен имат и неописана в съдържанието съставка  Peace

Ред Девил и аз търся душевна и телесна хармония, лека полека мисля, че ще стигна до нея, на прав път съм!!! Вече започнах да си мисля, че това което ми дойде до главата е изпитание и повод да се замисля как живея  Peace Peace Peace Иначе изпадам често в отчаяние, но надявам се всичко да си дойде на мястото  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 94
Момичета, имам друг въпрос - мина месец след лечението, но нещо секса не се получава - боли ме, а съм добре овлажнена. Не знам какво да правя... Имали ли сте този проблем?

Явно още си с бактерии или гъби, иди да си направиш нова микробиология  Peace Аз от 2 лаборатории имах чисти резултати, а се побърквах от парене и болки и разбира се болезнен секс.  Tired
Много е гадно,много се прецаква интимният живот, горките ни половинки  Confused

# 95
При мен е така от 4 години и половина от както родих второто си дете. Аз си мисля, че хормоните са виновни, но може и да греша. При мен няма никакъв стрес, не ходя на работа, спортувам, забавлявам се, цяло лято обикалям родината - по басейни, на море с децата. Веднъж само съм хващала гъбички от басейн, непоносимите сърбежи започнаха още там на басейна, оправих се с 3 глобули за 3 дни. В един чист и здрав организъм гъбички не виреят, така, че басейните не ме притесняват никак даже.

Някой беше писал за маята в хляба - тя не е вредна, защото дрождите се унищожават по време на печене. В една тема 10 страници се изписаха, докато се разнищи проблема. Добре е хлябът да е пълнозърнест, но аз получавам запек от него и от месо също. Млякото и млечните продукти са най-големите виновници за развъждането на лошите бактерии. Едно време е имало лактобацили в киселото мляко, но сега вече няма, а има "други екстри". Аз не ям мляко и млечни от няколко години, не съм боледувала от грип, цистит. Досега само гъбички и раничка са ми откривали.

Някой беше питал дали има връзка между гъбички, запек, хемороиди... в един организъм всичко е взаимно свързано.
На Аквасорс нищо не бих купила, но добавката с Див ямс на Natures way струва 17 лева за 100 капсули. Да не си помисли някой , че пия по една шепа капсули на ден.  Повече от 3 капсули на ден не съм пила досега. Например ако едната капсула ми е ленено масло, другата пробиотик и третата водорасли или нещо друго.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 09:43 от Инера

# 96
  • София
При мен е така от 4 години и половина от както родих второто си дете. Аз си мисля, че хормоните са виновни, но може и да греша. При мен няма никакъв стрес, не ходя на работа, спортувам, забавлявам се, цяло лято обикалям родината - по басейни, на море с децата. Веднъж само съм хващала гъбички от басейн, непоносимите сърбежи започнаха още там на басейна, оправих се с 3 глобули за 3 дни. В един чист и здрав организъм гъбички не виреят, така, че басейните не ме притесняват никак даже.

Понеже  и при мен  целият  ужас  започна след  второто раждане  -  секцио  по спешност и  от  тогава  и аз  съм  така  .  Секса и  той  вече е  ужасяващ , дори  да  нямам  дискомфорт  на  момента  след  това  си  мисля  ,че  пак ще се  появи  ... ooooh! 

Инера  - след  като   пишеш  ,че  водиш  един  много  спокоен и здравословен  живот  и според теб  организмът ти е  здрав  на  какво тогава  отдаваш  тези проблеми ?  Rolling Eyes

( За  жалост  аз  не  бих  могла да се похваля  с  липса  на стрес  и  тревоги .......)

# 97
От видеото с Мария Папазова излиза, че причина за проблемите ми е хормоналния дисбаланс.

# 98
  • София
  Лично  аз  съм си  изследвала  хормони  няколко пъти , след  като  възникнаха  проблемите  ми  . Пролактин,  прогестерон ,  естриол  , хормони на  щитовидната  жлеза  и  всички те  са  съвсем  в норма .  Възможно ли е  при  нормални стойности   на  хормоните  да  имам  хормонален  дисбаланс ???  newsm78

# 99
Ще ви следя, че и мен ме нападат тез гадини...

# 100
Ред Девил,кога започна да намалява течението при теб?Не че и при мен ще стане така,ама все пак да попитам какво да очаквам Rolling Eyes

# 101
Ох, аз не мога да преценя още дали е имало ефект лечението, защото веднага след антибиотика започнах да слагам Флоражин овули и даже не успях да ги сложа до край, защото ми дойде цикъла. А по време на антибиотика използвах Гиназол, за да не хвана гъбички. Да, ама явно съм ги лепнала, защото от онзи ден имам и сърбежи и гъсто течение. Чакам си резултатите от МБ за гъбички евентуално. А за хламидия ще си правя нов тест чак в края на месеца. Вече започвам да си мечтая да имам гъбички, както и да звучи. В сравнение с хламидията са си нищо от моя гледна точка  Cry
А случайно някой да знае защо изчезна Ломексин и кога по дяволите ще го пуснат пак  #Cussing out Писна ми в тая скапана държава да си правят когато каквото си поискат с лекарствата и да сме заложници на дистрибуторите на лекарства. Не стига, че само той ми действа като хората, ми сега го и няма. А и няма алтернатива. Освен може би Гиназол, но него го слагах вече и ми се искаше да е нещо различно  Confused

# 102
на мен по време на антибиотика ми казаха да слагам клотримазол през вечер.Вече съм на 4 ден от антибиотика и мисля че заформям гъбички.Нямам сърбежи,обаче течението се промени.На мен док ми каза че ми предстоят 2,а може би 3 антибиотика.Как ли ще се справя хич незнам.

# 103
kristti, докато слагаш глобули няма как да прецениш дали имаш течение или нямаш. Все пак отчитай факта, че остават части от таблетката във влагалището, които не се разтварят напълно и изтичат и на следващия ден, че и до следващата таблетка. Вероятно това, което намираш за промяна се дължи на самия Клотримазол. Той не е от най-лесноразтворимите, между другото. Така, че не не се стресирай допълнително. Не мисля, че са гъбички това   bouquet

# 104
Здравейте! Пристигна дългоочакваният пробиотик вчера и го почнах, за сега резултати няма, но предполагам, че няма как да стане веднага колкото и да ми се иска  Rolling Eyes
При мен симптомите-паренето отвратително, бяха постихнали, но днес точно предцикълно щях да се побъркам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт