Пациентки на клиника “Щерев” – обмен на информация - 2

• 51 851
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
burty, благодаря за уточнението. Ще пробвам утре пак. А дали цикъла ми зависи от лекарствата? т.е. ако не съм бременна и продължа да ги приемам, има ли вариант да ми дойде? всъщност, чудя се дали прогестероновите препарати не го спират. А и в понеделник ще се обадя на д-р Андреева, да не я занимавам с такива леко тъпи въпроси през почивните дни. Какво мислите

# 61
  • София
koala, по моите сметки, уринарният тест Шуър чек може да ти покаже едва в понеделник. Кръвният ти си е положителен, просто му дай време да достигне стойности, които могат да се визуализират с чертичка Wink Сега два дни се развличай с нещо, не мисли само за това.

# 62
  • София
Коала може да ти дойде и като пиеш прогестеронови препарати, до организъм е. А за изчистването на ЧХГ-то от перегнила, по принцип се смята по следния начин 10000 деня на слагането, 5000-на следващия ден, 2500, 1250,650, 325, 160, 80, 40, 20, 10, 5, 2.5, 1.25, та би трябвало за около 2 седмици да се изчистят тези единици не за 1 седмица, не мога да намеря листовката на това лекарство на английски, но предполагам че е аналог на прегнила, та няма логика да се изчиства по-бързо. Може това ЧХГ да ти е било от преданола, пусни си един кръвен в понеделник като не вярваш на уринарните  Rolling Eyes

# 63
Коала може да ти дойде и като пиеш прогестеронови препарати, до организъм е. А за изчистването на ЧХГ-то от перегнила, по принцип се смята по следния начин 10000 деня на слагането, 5000-на следващия ден, 2500, 1250,650, 325, 160, 80, 40, 20, 10, 5, 2.5, 1.25, та би трябвало за около 2 седмици да се изчистят тези единици не за 1 седмица, не мога да намеря листовката на това лекарство на английски, но предполагам че е аналог на прегнила, та няма логика да се изчиства по-бързо. Може това ЧХГ да ти е било от преданола, пусни си един кръвен в понеделник като не вярваш на уринарните  Rolling Eyes

Благодаря ти. Може би си права. Ще видим в понеделник какво ще стане. Така или иначе, колкото и да искам да е верен кръвния тест от преди 4 дни, ще стане ясна истината Simple Smile Чувствам се така, все едно всеки момент ще ми дойде. Но ще продължа с лекарствата и утре. Много благодаря, че толкова бързо се отзовахте. Съжалявам, ако съм ви натоварила с терзанията си. Ей сега като се чета, ми то аз доста глупаво звуча всъщност. Аз се надявах, ама и четох тук-там за успеваемост при процедурите и видях някакви проценти от сорта на 5-20%. Така че, надявах се, ама и малко не вярвах от първия път да съм ОК. Още не е съвсем ясен резултата при мен, но дано при всички вас процедурите да са успешни. Хората в клиниката си гледат добре работата, та все трябва да стане някой ден. Много целувки на всички.

# 64
Момичета имам 2 въпроса:
Има ли случаи да се чака твърде много за преглед.При Владимиров ми се е случвало и по 4 часа да стоя  (не говоря за дни, в които съм правила изследвания и чакам назначения за стимулация).
Има ли някакъв твърд график за работа, защото разбрах, че лекарите са на смени, иии как и колко по-рано мога да разбера в уреченият ден моят лекар коя смяна е?(по тел . - регистратура?)

# 65
  • София
galias,на мен ми се е случвало най-дълго да чакам два часа,но лекарката ми влезна в спешно секцио.Нормално,откарвам от половин час,до,най-много  час. Мисля,че има твърд график. Поне д-р Тимева,при която съм аз, от две години е на кабинет в определени дни първа,в определени дни втора смяна, има и ден,в който не преглежда. Но,когато съм в стимулация,ако този ден се пада за преглед,ме вика тогава.Графикът се прави в края на месеца, за следващия и,като звъннеш по това време-ще ти кажат.

# 66
  • София
galias, не съм чакала повече от час и половина дори когато отивам без час. А когато съм с час, почти няма закъснение - най-много 20-тина минути...

koala, ако е речено да ти дойде, ако ще да се натъпчеш "до козирката" с прогестерона, все тая. Аз последният път спрях утрогестана чак като се видях в цикъл /щото ми се яви преди деня за уринарен тест/... Но дано при теб закъснението да е по други preggo причини Wink

# 67
Честит празник!!! Пожелавам на всички сбъдване на най-съкровенните мечти!!! Трябва да се похваля, защото съм много доволна. След лапароскопията, вчера бях на преглед в Щерев, но при друг/нов лекар. Всъщност си бях записала час при д-р Коновалова. Прегледа, който беше по-скоро консултация и коментари как ще процедираме мина много спокойно и изчерпателно за мен. Много, много съм доволна от отношението и поведението. Дори одобри решението, което съм взела за лапароскопията, без никакви странични коментари защо и къде и т.н. Нещата започнаха много добре, дано да продължат така. Според нея съм в перфектно състояние отвсякъде, което вече не се надявах и да чуя. Но си ни остава тежкия мъжки фактор....И се надявам в много скоро време да се преместя в съседната тема "предстои ми ин витро/икси"  Grinning

# 68
Честити Празник МИЛИ МОМИЧЕТА,пожелавам ви да сте много обичани и красиви!!!

# 69
  • гр.София
Здравейте момичета!
Имам един въпрос ,малко се притеснявам ,защото за първи път се включвам.
Имам записан час ,/в края на месец март е/ за д-р Тимева и това ще ми е първи преглед.
Тъй като доста време приемам противозачатъчни заради кисти, и много исках да се консултирам с добър лекар ,как да процедирам занапред, дали избора ми на лекар и клиника е добър и какво да очаквам според вас от първата ми среща с лекарката?
Благодаря Ви предварително:)

# 70
Valentinaa2006,попаднала си в добра клиника,всички доктори са много внимателни,не се притеснявай!Аз лично не съм при Д-р Тимева,може други момичета да споделят повече за нея!       А аз искам да попитам,някой знае ли Д-р Юнакова дали се е появила в клиниката вече?Благодаря ви предварително!!

# 71
Лимиса,Юнакова е на кабинет от началото на март.Вчера бях при нея на преглед.

# 72
  • София
valentina2006 ,на първа страница има линкове с мения за всички лекари-за д-р Тимева съм казвала  и пак ще кажа,че ще я сменя, само в случай,че тя се откаже от нас Mr. Green

# 73
valentina2006, и според мен изборът ти е много добър, няма да съжаляваш. Моята лентичка е дело точно на д-р Тимева   bouquet

# 74
valentina2006,аз също съм при д-р ТИМЕВА,предстои ми ИКСИ при нея,с добри впечатления съм,дано тя е моят доктор при нея съм от близо 4 месеца.УСПЕХ!!!

Общи условия

Активация на акаунт