КОЗУНАЦИ - 1 тема

• 90 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Днес беше моя дебют при козунаците с рецептата на еликсир за козунак в машина. Супер съм доволна и горда  Blush от резултата. Имаше и така мечтаните конци. Беше оценен по достойнство и от домочадието.

http://kostadinm.snimka.bg/cooking/kulinarni.585346.23057321
Ухааа,какви хубави конци!Бравос!Много се радвам,че се е получил и ви е харесал! Hug Peace

# 676
И аз да се запиша в най-вкусната темичка с първите ми козунаци за тази година. Много вкусни станаха, но ме е яд че малко ги препекох:

# 677
  • Русе/София
Стаси76 страхотно изглеждат,но по това време на нощта,бива ли така?

# 678
  • забравих си мисълта...
Alex_a, превъзходни са всичките ти козунаци. Моите комплименти!   bouquet

J_M_M,  Blue_eyes, чудесни кифлички, Stasi 76 и твоите козунаци са приказни.   bouquet

Изобщо тази година виждам чудесни козунаци и кифлички и козуначни рула. 
Комплименти за всички дами в темата.   bouquet

# 679
  • Сливен
страхотни сте всички  Hug smile3521 smile3501
само гледам и се облизвам,толкова апетитни и красиви са всичките ви кулинарни произведения
аплодисменти

# 680
само гледам и преглъщам - всички козунаци изглеждат апетитно. скоро и аз ще гледам да се представя така.

# 681
stasi76, изглеждат невероятно! По каква рецепта ги прави?

# 682
И аз най-накрая да се похваля с 3-ти успешен опит за козунак, благодарение подробните упътвания на Венетка  bouquet
Явно в предишните опити прекалявах с това тестото ми да не е твърдо и ставаше прекалено течно newsm78. Не можах да му снимам конците, че батериите на фотоапарата паднаха....а като се заредиха, козунака вече беше попривършил Embarassed Определено това беше последната проба преди Великден и това е точната рецепта за мен.

# 683
  • Австрия
stasi76 , [Dream /b]

Козунаците ви са страхотни! Позравления!! smile3501 smile3501

# 684
  • sofia

Кифлите на Angellove, страхотни, невероятни (свекърва ми ги излапа). Направих ги със стафиди, бадеми и локум. Половин доза излезнаха около 22 бр.  Heart Eyes

Извинявам се за големите снимки.

# 685
лулу! рецептата на моите козунаци http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260129.15 Много вкусни станаха. Аз понеже няма да мога на Великден да си направя, затова преди и след празника ще си наваксвам.

allba_a щом свекървата ги е изяла значи са били много вкусни.

Dream поздравления за успешния опит, изглежда много сполучлив.

# 686
И аз си купих нови форми и бях в очакване на темата, записвам се да не ви изгубя, а за вдъхновение една миналогодишна снимка на кифлички Simple Smile

Изглеждат страхотно.Сигурно са козуначени.Може ли рецептата. Blush

# 687
  • забравих си мисълта...
Dream, прекрасен козунак. Благодаря ти за доверието. Радвам се, че ви се е усладил толкова.   bouquet

Allba_a,  чудесни кифлички, много са апетитни.   bouquet

# 688
Едно питане имам. Не зная дали е коментирано, но искам да меся в машината за хляб. Мулинекс за 1,500. Освен това искам да замеся тесто с 2 кг брашно. При положение, че няма да пека в машината, възможно ли е да си меся 2те кила наведнъж, или да си ги разделя на два пъти? В смисъл, ще се скапе ли според вас, ще има ли достатъчно мощ, или да не рискувам?В краен случай може да замеся с кило и половина, ако ме домързи на два пъти, ама пусто не ни стигат тия козунаци Simple SmileSimple SmileSimple Smile като ги правя веднъж в годината само Simple Smile

# 689
Едно питане имам. Не зная дали е коментирано, но искам да меся в машината за хляб. Мулинекс за 1,500. Освен това искам да замеся тесто с 2 кг брашно. При положение, че няма да пека в машината, възможно ли е да си меся 2те кила наведнъж, или да си ги разделя на два пъти? В смисъл, ще се скапе ли според вас, ще има ли достатъчно мощ, или да не рискувам?В краен случай може да замеся с кило и половина, ако ме домързи на два пъти, ама пусто не ни стигат тия козунаци Simple SmileSimple SmileSimple Smile като ги правя веднъж в годината само Simple Smile
1.500 кг означава че това е максималното количество продукти (общо) които машината би трябвало да меси без проблем. да незабравяме ,че ти не слагаш само 2 кг брашно, дори и 1.500 кг брашно е много   hahaha
така че прецени сама как ще я експлоатираш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт