Лакове за нокти - тема 28

• 48 109
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Аз съм с едно камуфлажно зелено, на последната снимка е с мат на Римел.

Зеленооо! ukliam1
Може ли номер?

Мерсии!  bouquet

И Ивченцето да питам за номер на този Севънтийн - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.22692289

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 22:01 от Аризона

# 736
  • Стара Загора
A, другото Ивче да каже, че е нейн.  Laughing

# 737
Аз съм с едно камуфлажно зелено, на последната снимка е с мат на Римел.

Зеленооо! ukliam1
Може ли номер?

296  Mr. Green

# 738
За заздравителя на Mavala, който искам да поръчам гледам, че в e-bay го има, но всички продавачи са от Хонг Конг. Надеждни ли са според вас Thinking Rolling Eyes  Някакси по-спокойно щеше да ми бъде, ако стоката идваше от САЩ. Някой поръчвал ли е от Хонг Конг?

Поръчвала съм някъде от Азия , но не беше лак. Виж мненията и рейтинга на продавача. Не би трбявало да е проблем, че е от Хонг Конг.

Няма никакъв проблем, че е от Хонк Конг.  Peace Моята доставка беше оттам, при това- без P&P такси. Дойде бързо. Както са ти писали вече, важен е рейтингът на продавача.  Peace

# 739
в каталог 5 на орифлейм има разни лакчета, чудя се кой да си взема  newsm78

# 740
Да се похваля и аз с новата си придобивка Simple Smile

# 741
Момичета,реших да си купя UV лапма за изпичане на лака. Лъчите са полезни и за самият маникюр,защото са филтрирани и концентрирани. Изпичат лака,което спомага за мигновенното му изпичане и за задържането му по-дълго време.  Кажете ми на прав път ли съм в това което знам?  Имате ли такива лампи?  Също така и бих искал да попитам по-вещите в тази област-правили ли сте си маникюр с лак подобен на Шилак в домашни условия.  Поръчах си такъв http://cgi.ebay.com/ibd-GELAC-POLISH-GEL-NAIL-PREP-0-5OZ-/400201 … sh=item5d2de4da92  ,  как точно да го приложа в домашни условия? Трябва ли ми нещо по-специално. Знам,че се лакира като обикновен лак,но се изпича като гела. Трябва ли да сложа някакъв друг препарат,преди нанасянето на самият лак?  Обезмаслител или нещо подобно??   
Ще се радвам ако с опит можете да ми помогнете.

# 742
# 743
  • София

# 744

Общи условия

Активация на акаунт