Лакове за нокти - тема 28

• 48 108
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Belgium
lepidopteria аз мислех да редувам през нокът млечно синьо и млечно лилаво.

Може следващият път така да се лакирам  Laughing

Sassie идеята даже не е моя, четох я в някакъв сайт. Само е малко сложно да решиш кои цветове да сложиш, за да не стане прекалена шарения  Laughing

# 721
И аз залагам на червеното, или понякога на някой холограм.  Mr. Green Иначе идеята за различните нокътчета е нож с две остриета.  Peace

Сега съм така: http://bekyb.snimka.bg/other/lakove-3.560954.22790904 - от вчерашните ми придобивки. Щяло да е лошо времето и аз пак си минах на тъмно  Wink

Вдовичке, за да не спамя се редактирам - да, още. Ноктите ми иначе са ужасни, пък и аз не мога да ги пазя...затова за момента така си ми е супер!  Party

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 19:54 от Беки Б

# 722
  • USA, Steak State
Много хубав цвят, Беки. Ти още ли си с ноктопластика? И аз с нещо тъмничко ще се плесна днес.

# 723
lepidopteria аз мислех да редувам през нокът млечно синьо и млечно лилаво.
Tази идея ми хареса.Само да светне малко повече слънце и ще я приложа. Party
И при мен днес пак падна голямо чудене кой да е лака и накрая се лакирах с Orly La Playa

# 724
аз махнах едно тюркоазено КА (мойте колежки не ме възприеха добре  hahaha) и сега съм с лилавото на ейвън

# 725
  • София
Момичета,после ще ви чета назад,идвам с една молба Flutter
Можете ли да ми кажете лак подобен на ето този

Името му е China Glaze Secret Periwinkle Praynig

# 726
  • София
готово http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150118670818551&set … .172652.562898550

Беки Б много хубав цвят

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 20:27 от lepidopteria

# 727
Аз лакирах всеки нокът в различен цвят  Laughing

Снимка?  Mr. Green

# 728
  • Belgium
Лилавото на Ейвън изглежда доста добре  Laughing

Аз ги реших в синьо-зелената гама моите нокти, за да не е ужасна шарения, но още ми изглежда леко странно  Laughing

Иначе оригиналната идея е нещо такова:

# 729

Иначе оригиналната идея е нещо такова:

Точно,за подобна комбинация си мислех и аз. Simple Smile

# 730
Миналата година виждах на морето такъв маникюр и педикюр на едно момиче, в 5 пастелни цвята, беше много хубаво, с една бяла рокличка, супер  Grinning

# 731
Еееееееее страхотна комбинация!!! Simple Smile И аз може да си я направя лятно морско Simple Smile Суперееер!!! Много е веселяшко! Лу, дай една снимчица де, не се срамувай!   bouquet

# 732
Аз съм с едно камуфлажно зелено, на последната снимка е с мат на Римел.

# 733
Мхххммм,май скоро и на тази тема ще кажем чао  Mr. Green

# 734
  • София
ооо и аз миналата година си бях направила такава шаренийка,даже бях пускала снимка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт