Лакове за нокти - тема 28

• 48 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Това синьото на Аризона и аз го имам,страхотно е!
Иначе аз закръглих бройката на 55. Mr. Green
Нещо ме е налегнал лаков глад... Rolling Eyes

# 706
  • Стара Загора
Аз ще започна седмицата в розово  Mr. Green http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579

# 707
  • София
За заздравителя на Mavala, който искам да поръчам гледам, че в e-bay го има, но всички продавачи са от Хонг Конг. Надеждни ли са според вас Thinking Rolling Eyes  Някакси по-спокойно щеше да ми бъде, ако стоката идваше от САЩ. Някой поръчвал ли е от Хонг Конг?

Поръчвала съм някъде от Азия , но не беше лак. Виж мненията и рейтинга на продавача. Не би трбявало да е проблем, че е от Хонг Конг.

# 708
  • USA, Steak State
аз да питам нещо и Вдовичката също - какво мислите за изкуствените нокти -колко време издържат, слагате ли си и т.н.

Не съм си купувала от години, последно си купих в БГ, но ги лепих с канаколит.  Crazy Детска му работа.
На опаковката на тези пише, че издържат 10 дни, но американките не са като нас / ние чистим, готвим и т.н./ Така, че съм си ги запазила за някой специален случай. Като ги пробвам ще споделя впечатление.

П.С. Нямам проблем да носщ лакове, парфюми, гримове.  Mr. Green Стига да не минат 21кг за един куфар.

# 709
Момичета, някоя от вас пробвала ли е Perfect 132 или perfect 133? Наистина, страхотни цветове имат, обаче при мен съхнат бавничко...

Иначе ми се счупи единият нокът и отрязах всички.. и сега за първи път от много време насам съм само с основа(2в1 на Perfect), стои много нежно на къси нокти Heart Eyes

# 710
  • София
момичета незнам с какъв цвят да се лакирам  Rolling Eyes

~ CraZy Lady ~ много свежичко

# 711
момичета незнам с какъв цвят да се лакирам  Rolling Eyes

Аз имам същия проблем в момента. Peace

# 712
  • София
Аз като се чудя залагам на червено Grinning

# 713
Аз като се чудя залагам на червено Grinning
  тъкмо това щях да напиша    Laughing

# 714
  • Belgium
Аз лакирах всеки нокът в различен цвят  Laughing

# 715
Снимка?  Laughing

# 716
  • На изток от Ада
http://www.flormar.com/Bulgarian/urungoster.asp?urunid=177&b … d=4&markaid=3 - флормср пуснали и те спрей за бързо съхнене и 2 -3 вида нови лакове

аз пък гледам с кое скорио не съм се лакирвала ,и избирам от тях или с някое ново или си ги разглеждам все си харесвам нещо

# 717
  • Belgium
Малко ми е неудобно от циганийката, която се получи  hahaha

# 718

Тази идея ми допада! Wink

# 719
  • София
хммм Лу даде ми идея , може би ще редувам през пръст 2 лака само да избера цветовете

Общи условия

Активация на акаунт