С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 667
  • 681
  •   1
Отговори
# 255
Честит 3 март и от мен! При нас вали много сняг и е много студено,изобщо не е за излизане на вън!Пожелавам ти успех Кате и дано всичко мине добре Simple Smile!Аз утре ще ходя на запис на тонове и вече нямам търпение да се видим с моята бебка! Peace

# 256
  • Sofia
Добро утро и честит празник на всички мами! Дано се позатопли малко времето следобеда и да поизлезем на разходка днес Simple Smile

Вида, много се радвам за вас! Винаги е така- след нощта изгрява слънцето!Пожелавам ти само положителни емоции от тук нататък!

И забравих вчера- Диди, прекрасно ти е коремчето!!!  Party  Благородно завиждам на всички мами с красиви коремчета! Аз ако снимам моя гигант със стрии....няма да е празнично Simple SmileSimple Smile но ще му мисля после!

Хубав ден пожелавам на всички!

# 257
Момичета,аз все забравям,дайте ми,моля ви парола за албумчето и ако ме искате във фейса... Simple Smile

# 258
Честит национален празник момичета!!!

# 259
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Нека всички, независимо къде се намираме по света запазим българското си самосъзнание и се гордеем с това, че сме българи!

Вида, супер новини!
Не разбрах за Екатерина- да не би да очакваме бебче днес? Дано всичко е наред! Стискам палци за късмет!
Тук вали страхотен сняг, аз обаче смятам да изляза! То за тези почвини дни това ще ми е излизането, след това започваме с ремонта! Колкото ми е тежко, незнам как ще го издържа!

# 260
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!

# 261
  • Дивия Северозапад
Честит празник!
Момичета, знаете ли какво става с бебе Йоанка на  Twins Mommy?

# 262
Екатерина* си има бебе Елица!Малката принцеса се е родила секцио в 9:32 часа.Тежи 2,700 кг. и е 49 см.Малката Елица е в отлично състояние,а Катето не се чувства много добре,но всичко ще мине!Праща поздрави на всички!

# 263
Честита Елица на мама Екатерина! Да расте красива и щастлива и да радва много мама и тати! Бързо възстановяване на Кати и скоро лично да се включи с разказ! Прегръдки!

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 10:22 от LadyDiDi

# 264
Да е жива и здрава малката Елица, а на Екатерина - бързо възстановяване! Прекрасна новина  Grinning Grinning Grinning

# 265
Честита рожба Елица на мама Екатерина и от мен.Да е послушна и здрава и много да радва всички в къщи.На мама Кати скорошно възстановяване и много прегрътки от мен.  Hug  Hug  Hug

# 266
  • Бургас/Пз
Ихааааа!

Браво на Катето и малката Елица!! Да са живи и здрави и скоро да се прибират в къщи!!!

# 267
Ухааааа само хубави новини днес !!!!  newsm03 Честито на Екатерина да и е жива и здрава бебката, много да ги радва, да си похапва и наддава бързо грамчета newsm51 newsm51 newsm51
А на мамата бързо възстановяване  newsm03
 честит трети март на всички  newsm51 весел и усмихнат ден ви желая   Nature Sunny
Шаманката благодаря за линка и полезната информация  Simple Smile

# 268
Честит 3-ти март! Бъдете горди, че сте българи! bg (колкото и да е трудно)

Да е жива и здрава малката Елица!    ylinfant  Бързо възстановяване на мама!  4470
Аз ви пожелавам хубав ден и се захващам за работа, защото ММ днес има рожден ден!   hbdaysmile3510

# 269
  • Sofia
Честито на мама Екатерина!!! Да е жива и здрава Елица, да наддава бързо и да радва мама и тате!!
А мама да се възстановява бързо!

Общи условия

Активация на акаунт