С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 670
  • 681
  •   1
Отговори
# 240
Честити ви годишнини мили момичета.   bouquet  Честита Първа Месечинка и на сладкото ни талисманче Борис,да е жив и здрав и много да радва всички в къщи.  newsm30

# 241
Честити годишнини на  Мама Иви и Зукрела.Дълъг семеен живот и много любов
Честит първи месец на малкия Борис.Да е жив и здрав.

# 242
  Благодаря ви, момичета за пожеланията   bouquet
  Дано при Зукрела всичко е наред и си лежи кротко в болницата, просто превантивно.  Praynig
  Ние преди малко се върнахме с мъжа ми от ресторанта, където скромно отбелязахме събитието ииии сега едва дишам Crazy, така се натъпках... Или по-скоро просто няма много място в корема ми, не че толкова много съм изяла  Simple Smile
  Честит първи месец на Борис- нека расте здрав, спокоен и усмихнат, най-голяма радост на каки, баби, дядовци, мама и тати!!!  smile3504

# 243
  • Бургас

Точно тази книжка получих днес като подарък от мама  Wink Започвам да я чета

Честит първи месец на сладкия Борис и честито на всички празнуващи!

# 244
ЗДравете момичета Simple Smile При мен всичко е наред Simple Smile Както винаги става нещата се развиха много скорострелно и не ми остана време да пиша изобщо.Не успях да дойда и на срещата, защото снега малко ми наруши плана, ама няма нищо.Сега започвам едно по едно да разказвам Simple Smile Пък имам много за разказване и пак ще пиша много , ама вие май ми свикнахте вече Simple Smile И така започвам
1. Прегледа при кардиолога.
Отидохме с ММ в клиниката при д-р Шивачев чакахме повече от час и половина.Влязохме , попита ме основните неща (коя седмица съм , какви изследвания имам и кой ме праща).Прегледа трая 45 минути поне и гледа сърчицето на бебка от всякъде (друг е въпроса, че тя постоянно му пречеше като се вътреше и риташе  Laughing ) ММ през цялото време гледаше монитора, а аз не можех да виждам. През цялото време беше много внимателен и обстоен и искаше да види сърчицето от всякъде.Накрая написа това във листа:
Фетална ехокардиография: Плод в главично предлежание с гръб към коремната стена. Сърце, разположено хомолатерално на стомаха, неуголемено.Спокоен епипериперикард.Нормална 4-кухинна проекция с балансирани камери.Отворен формален овале.Нормални АВ клапи.Камерно-сртериална конкордалност с Ао изхождаща от ЛК с клапен пръстен 6,2 мм.недобре определени пространствени съотношения межди големите артерии.Сърдечна фреквенция определена по аортния кръвоток 146/мин.
Заключение:Не виждам отклонения във феталната сърдечна морфология.Нормален сърдечен ритъм.
Чесно казано само заключението ми говори нещо , но след прегледа ми каза , че иска да ме види и във Варна във Университетската клиника в която работи, защото този ехограф не бил толкова добър колкото трябва, а и там имал специална програма за фетална морфология.Каза ми че иска да го направи за свое и мое успокоение, но не вижда нищо плашешто и да не се тревожа.До Варна смятам да отида другата седмица ако се стопи снега разбира се.
2.С ММ мъж след няколколко яки скандала стигнахме до консенсос и решихме , че ще живеем в Бургас  newsm44 . Точно за 2 дена намерихме апартамент в района в който искахме и почти на цената която ни устройва.В смисъл малко над нея е ама са 20 лв , а апартамента е след основен ремонт, никой не е живял в него след ремонта и е просто приказка.Има нужда от някой малки преустройства за да стане годен за бебка, но вече са почти направени.В смисъл махнахме няко от мебелите на хазяите и донесохме наши.Знаете ли кое е най-интересното? Намерихе квартирата точно на 14.02. вечерта Simple Smile Не знам може би беше някакъв знак , че от тук на татък всичко ще се оправя. На следващия ден ММ се прибра за работа и си дойде в петък вечерта на 18.02. и ми каза , че свекърва ми е приготвила няко неща и трябва да отида с него , за да видя кое ще вземем за насам и кое няма.На 21.02 понеделник тръгнахме за Ямбол.Пристигнахме нормално и още на другия ден започна една луда обиколка по магазините и пазарене за бебка с баба й и баща й.тя си прояви характера поне 20 пъти , ама то е нормално.Оказа се че свекърва ми е приготвила една прилична сума за детето и за мебели евентуално които ще ни трябват за квартирата.За една седмица напазарихме за бебка и за къщата каквото трябваше.Купихме кошара направо от един завод , защото в магазина нямаше на пакет, поръчахме скрина в друг магазин от който си купихме секция и гардероб, отделно ММ направи рамка за матрака който бяхме купили по-рано.Свекърва ми ми изпрати една къща чинии и чапи и какво ли още не Simple Smile накрая като тръгнахме имах чувството, че няма да можем да се доберем до БУргас.Плана беше да тръгнем в петък, ама снега ни забави и се прибрахме в неделя около 4 тук.Отидохме в квартирата и почнахме да разтоварваме , по -точно ММ разтоварваше а аз седях в колата, че не ми дава да правя каквото и да е.Дори в момента е готви Simple Smile аз само му помагам Simple Smile Малко ми е непривично да седя а той да прави всичко, ама на последък имам чувството , че бебка е решила да излиза по-рано и за това гледам да не се напрягам и да почивам колкото мога.От там се прибрахме в майкини и на другия ден си пренесохме багажа в квартирата.Това стана в понеделник.Обиколих града да търся матрак за бебка за кошарата, че искам да оправя всичко за нея.Купих от Хиполенд в МОЛ-а ортопедична пяна с калъф.Прибрахме се и започнахме едно подреждане сглобяване и какво ли още не.Нямах време да се обърна чесно казано, но пък за сметка на това съм щаслива .
И че такива ми ти работи при мен коремчета.Вече от понеделник сме в новата квартира подреждаме, ММ е тука цяла седмица и вече усещам как всичко се променя около мен.
Пак много писах ама нямаше как че имах много да разказвам Simple Smile Айде лека от мен и отивам да видя другите теми които сте изписали докато ме нямаше Simple Smile

# 245
  Вида,  newsm10 Много се радвам за вас!

# 246
Честити годишнини момичета -много и нестихваща любов, Ви желая!
Честита месечинка на Бо- да расте и да наддава !
[/color]

# 247
Честит 3 март, мили мами!
По случай националния празник ви поздравявам с едно много силно аудио изпълнение на "Опълченците на Шипка"    bouquet

http://www.avtori.com/products/110.html

# 248
Вида, много се радвам мила! Видя ли, че нещата се подредиха както ти ги искаше. Май наистина става като в книгата "Тайната" - когато много, мнооого искаш нещо и то се случва!!!!!!!
Момичета, благодаря ви за предложенията за книги. Ще помоля леля ми или сестра ми да ги купят и изпратят, защото иначе нямам достъп до бълграска литература....освен ако я няма някъде онлайн...или по торентите като ибук.

За киселини, искам само да добавя Ябълка. На мен ми помага много!!!! Вече не помня коя мама последно питаше за бабин илач...щото май сме много с киселни...поне при мен са на периоди.....има ги, после изчезват, после се връщат по-силни. Имам и едни таблетки Тамс, но се стремя да не ги ползвам, защото имат огромно количество калции.....
Честит 3-ти март!!! Дано половинките ви да си останат вкъщи и да ви поглезят подобаващо тези няколко дни  bouquet

# 249
Добро утро и честит 3-ти март,аз пак се излюпих рано-рано,но разбойника не иска да спи повече и ми потроши ребрата,дано като излезе е по-кротък,а и нямам търпение,че днес ще дойде креватчето...А за киселините,на мен ми казаха една лъжичка захар и незнам дали си въобразявам,но ми помага,само дето джобовете ми са пълни със захарчета... Laughing

# 250
Добро утро и от мен мамчета.Тази сутрин и аз се излюпих рано,рано и съм гладна но преди това да ви честитя 3- Март--Националния празник !!! Лек ден ви желая.   bouquet

# 251
  • Варна
Добро утро, и ние гладните в кюпа. Влязах за новини за  Екатерина*, но във фейса видях,че операцията и е  в 9.00. Много успех и стискам палци и на краката всичко да мине добре.

Честит празник и хубав ден.

# 252
Добро утро честит 3-ти март , за киселини на мен също много ми помага ябълка пиех също и индустриални количества сода Михалково, но от нея ми минават и след половин час пак същото положение. Вчера бях на консултация и бечо върви по размери около 2 седмици по -голям , по ехограф ми излиза термин 20-ти март. Доки ми пусна последните изследвания вкл. и влагалищен секрет и другата седмица ще ми издаде направлението за раждане, немога да повярвам , че остава толкова малко време, чак започва да ме хваща страх.

# 253
Честит празник момичета!

Вида,много се радвам за теб Hug
Благодаря за съвета за киселините.
Лек ден на всички!

# 254
Добро утро, и ние гладните в кюпа. Влязах за новини за  Екатерина*, но във фейса видях,че операцията и е  в 9.00. Много успех и стискам палци и на краката всичко да мине добре.

Честит празник и хубав ден.
И аз сега прочетох във фейса за Катето силно се надявам всичко да мине добре и стискам палци.  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт