С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 659
  • 681
  •   1
Отговори
# 270
Честито бебче! Родила се е с чудесен размер, може да си ходят с мама вкъщи  Wink И двете да се възстановяват бързо и да се гушкат  Hug

ПС. Името е много хубаво Simple Smile Аз нали съм пристрастна...

# 271
  • Червено знаме 11:)
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЕКАТЕРИНА,ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО,КРАСИВА КАТО ИМЕТО,КОЕТО НОСИ!!!
МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА И ДА СИ ХОДЯТ ДВЕТЕ ПРИНЦЕСИ ВКЪЩИ!!!

Само да вметна,че и трите мамчета,които се сдобиха вече с бебоци са от Ловеч newsm78 #Crazy newsm78Нещо има там във въздуха Laughing

# 272
Вече си имаме 3 бебчета на първа страничка! Да са ни честити!

Диди

# 273
  • София
Добро ви утро момичета,
ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ, да се гордеем, че сме Българи!
Много хубава новина прочитам в темичката..
ЧЕСТИТО бебе ЕЛИЦА на мама ЕКАТЕРИНА, да е жива и драва, да расте щастлива, бързо да наддава, мама бързо да се възстановява и скоро да се гушкат в къщи заедно с тати!
Честити годишнини на Мама Иви и Зукрела. Живейте в разбирателство и много любов!
Честит първи месец и на малкия Борис. Да е жив и здрав и да радва всички в къщи.

Хайде хубав Ви снежен ден! Стойте си в къщи на топличко и не се преуморявайте!  Hug

# 274
Честита рожба на мама Екатерина   bouquet
скоро да се гушкат в къщи  Heart Eyes.
Честит празник на всички  Grinning.

# 275
Ехаа,още едно бебче,да е живо и здраво !!  Grinning  Честит 3-ти март на всички  Grinning  Grinning  Grinning

# 276
Честит 3-ти март!

Честито бебче Елица! Да е жива и здрава и бързо възстановяване на мама!

Вида, браво, много хубави новини покрай вас!

Снощи си поръчахме шезлонг за бебка, другата седмица трябва да дойде. А оня ден имаше някаква промоция в магазина ни и купих 4 бодита за 1 евро и 4 гащеризончета, 2 с къс ръкав и 2 без ръкав за по 1 евро 2-те  Whistling Вече доста неща понакупих, взех от БГ 2 комплектчета, 1-то за изписването, буйки и преди това разни други нещица, но все не се наканвам да ги снимам  Blush

Ние ще се приготвяме да излизаме на разходка, че го дават да вали после, дано да успеем да се приберем преди това Simple Smile

# 277
УРАААА Влизам във форума и какво да видя - само хубави новини   newsm44 newsm44 newsm44. Продължавайте все така момичета.

Честит празник на всички Българи и дано скоро да се раждат още повече Българчета.

Честито бебе Елица на мама Екатерина. Явно бебка си е ОК, но Катето да се оправя скоро  Hug Hug Hug.

Браво на Вида, много се радвам че при теб се наредиха така добре нещата. Явно таткото и неговото семейство много държат на теб и бъдещото бебе. Важно е да го оцениш и да им покажеш колко много ги обичаш.

Честити годишнини на Мама Иви и Зукрела.

Вчера направих мой списък за необходимото за бебко - много неща за едно толкова малко същество  Grinning.

# 278
  • Русе
И тук да честитя на Екатерина, малката Елица да е жива и здрава!! Мама бързо да се възтановява и да си ходят вкъщи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

# 279
  • София
Честито бебе Елица на мама Екатерина!!! Да са здрави и много щастливи!!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Малката Елица ще е най-голямата българка щом се роди на този ден!!!

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 11:43 от ЕлБиЕн

# 280
Забравих...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ БЪЛГАРКИ! НЕКА ДА ДАРИМ НАШАТА РОДИНА С ПО ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ГРАЖДАНИН!  bg

Поли, честит ти рожденик! Да е страхотен баща и съпруг и много да ви глези вкъщи!  nbirthday

Вида, радвам се, че нещата се развиват чудесно при вас!

Някой наскоро каза, че има синина около пъпа си. Вчера и аз открих, че съм се сдобила с такава  Mr. Green Посиниха ни тези деца да ни ритат с любов  Heart Eyes

Наистина този Ловешки район е опасен! Никоя да не ходи на разходка дори там!  Joy

Ваня, и аз имам списък - 6 страници  #Crazy

# 281
На празника 3- март,станаха и 3 нашите бебчета.  newsm51  newsm51  newsm51 За 3-те наши мами и техните ангелчета.

# 282
Честито бебенце ва мама Екатерина,Да и жива и здрава мъничката дъщеричка!
Момичета вчера бях на отворени врати в болницата в която се записах за раждане.Просто нямам думи да ви опиша.Стаите са с две ,едно легло и ВИП стаи-фамилни /в които може да останете с таткото или който пожелаете.Вътре е все едно си си в къщи,няма нищо общо с болничната обстановка.Посещенията са всеки ден ,като ти можеш да си избереш кой да те посети,т-е казваш таткото и те пускат само него и никой друг не може да те безпокои.Баните и тоалетните просто перфектни.Яденето ти го носят по стаите като няма строго определен час ,например закуска от 7 до 9 ,като от  няколко менюта ти си избираш.
А пък за родилните зали направо се втрещих.Аз понеже не разбирам много добре езика си мислех че разглеждаме някакви стаи,които се ползват за курсовете за бременни.А то се оказа че това са стаите за раждане.Значе вътре има най различни уреди в които се настаняваш за напъните ,като ти си избираш къде ти е най -добре.,има топки и разни масажори за болките ,а леглото е много интересно,на три нива.Има вани в родилното,ако искаш да раждаш във вода.Никъде не видях магарета и всичко стряскашо като в нашите родилни  зали.Има задължително музика и само по едно легло в родилна зала.Съжалявам че нямаше как да направя снимки ,за да видите.
Попълних си документите и казаха че ме очакват като дойде момента.Дадоха ми да попълня един документ за това дали искам упойка и каква.Тук 95 процента от жените ползват епидурална.И аз съм в голяма чуденка.Бях решила да не ползвам никаква ,ако раждането е нормално като предните ми раждания,но акушерката ми обясни че като минат 6 години от последното раждане,следващото било като първо раждане.dru4ka ти знаеше ли това?
Кажете мамите които са раждали по естествен начин с епидурална упойка,как се чувствахте и как ви се отрази?И слагат ли катетър?
И момичета ,за всичко това не се плаща нищо,ако си осигурен Laughing

# 283
добър ден и честит празник на  всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 284
totoven май иска да ни дразни, а мами  Laughing? Шегувам се разбира се. Да си пожелаем днес на националния празник и при нас нещата някой скорошен ден да изглеждат по този начин.

В тази връзка много се чудя защо Диди ще се връща в България за раждането?

Общи условия

Активация на акаунт