С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 657
  • 681
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТО НИ БЕБЧЕ ЕЛИЦА.ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА СЕ ПРИБЕРЕ СЪС МАМА В КЪЩИ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ.....А НА МАМА КАТЕ,БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ И СКОРО ДА СИ СЕ ГУШКАТ СЪС МАЛКАТА ЕЛИЦА......  baloni baloni И ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ......

# 286
Честито бебче на Екатерина!!!

Честит празник!!!

Вида, много се радвам, че те засичам в редиците отново и че нещата са по-добре при вас Flutter

тотовен, истинска приказка..и аз искам така... Joy

# 287
Да е жива и здрава малката Елица, много да радва мама и тате!

Честит национален празник на всички!

# 288
  • Сопот, Пловдив
Да е жива и здрава Елица, да радва всички!

bouquet  newsm51   ylinfant  sling

totoven , най-благородно ти завиждам за условията, в които ще раждаш.  Grinning

# 289
totoven завиждам ти благородно разбира се,наистена коя ли от нас не си мечтае за такава обстановка или за такова обслужване ама няма как тези които  живеем в България ще се задоволим и с тези наши условия.  Hug   bouquet

# 290
Момичета ,като знам тук с какви условия се сблъсках като раждах и аз направо не мога да повярвам с какви удобства са жените тук.Особенно във ВМИ Пловдив ,мишки ,хлебарки,адски студ че се чудех с какво вече да завивам малката,липсата на топла вода и.......Но все пак това беше преди 11 години,силно се надявам нещата да са се променили от тогава,а и сигурно заради това ми се вижда такава приказка тук/като знам през какво съм преминала/
totoven май иска да ни дразни, а мами  Laughing? Шегувам се разбира се. Да си пожелаем днес на националния празник и при нас нещата някой скорошен ден да изглеждат по този начин.

В тази връзка много се чудя защо Диди ще се връща в България за раждането?
Както казва Ваня дано и при нас нещата скоро да са изглеждат по този начин,пък и много исках да споделя с вас видяното,знаете че сме тук за да си споделяме  и хубаво и лошо.Пък и ние далече в чужбината си нямаме много приятели Sad

# 291
  • España (Плевен)
Честит Празник!   bg  Нека се гордеем, че сме Българи и да не падаме духом...

Честито Бебче Кате! Да ви е живо и здраво. Радостни моменти и късмет на цялото семейство..

# 292
  • Бургас

Честит празник!!!

Привет,момичета!
Хайде на кафенце.

Как сте в този тих и празничен ден?
[/color]

# 293
  • Сопот, Пловдив
Момичета ,като знам тук с какви условия се сблъсках като раждах и аз направо не мога да повярвам с какви удобства са жените тук.Особенно във ВМИ Пловдив ,мишки ,хлебарки,адски студ че се чудех с какво вече да завивам малката,липсата на топла вода и.......Но все пак това беше преди 11 години,силно се надявам нещата да са се променили от тогава

Във ВМИ не знам как е, но преди няколко дни снахата на една позната ражда във болницата, в която ще раждам и аз, та ме сюрпризираха, че освен еднократните чаршафи (което е разбираемо), трябвало да се носят и одеала за родилките и бременните, болницата не предлагала.  Grinning

# 294
  Честито бебче Елица на мама Екатерина!!! Нека бързо наддава малката принцеска, а на мама бързо възстановяване!
  Честит национален празник!!!

# 295
Честит ни национален празникц  bg
Честита рожба на Мама ЕкатеринаДа е жива и здрава newsm07
Поли,честит ти рожденник bdbaloni

# 296
Честит празник, момичета. Нека родим и възпитаме истински българчета!
Честита рожба и на мама Екатерина. Да бъде много здрава и да папка и да слушка. А на мама бързо възстановяване.

# 297
  • Бургас
 bouquet Честит рожденник на Поли! Нека е грижовен баща и съпруг!   bouquet

Честито бебе Елица на мама Катя!

# 298
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честито бебче Елица на мама Екатерина!  ylinfant Нека много скоро се приберат заедно щастливи у дома!
Честит рожденник на Poli - да бъде страхотен татко!
Вида - страхотни новини и от теб!
Честит национален празник, момичета! Аз, като българка, живееща в чужбина мога да кажа, че наистина нашата родина заслужава обичта ни, единствената майка, която ни е отгледала по страхотен начин, по който други държави не го правят, и ни е дарила с ценности, много по-важни от икономическото богатство. Хубаво е да сме богати, но още по-хубаво е да сме хора и да си помагаме!
Хубав ден на всички!  bouquet

# 299
Честита щерка на мама Екатерина, да е жива, здрава, послушна и красива като името си   bouquet

Надявам се през следващите два месеца всички да се сдобием със здрави бебета и да си говорим за кърмене и съдържание на памперси  Hug

Честит 3ти Март и честит рожденник на Поли   bouquet

Честити годишнини на Иви и Зукрела bouquet

Надявам се, че не пропускам някой с честитките Simple Smile

Вида, радвам се, че всичко се е наредило при вас, и бебчо е добре, сега спокойно се отдай на гнездене и здраво бебе на финала Simple Smile

Диди, и аз имам лека синина около пъпа, освен че е грозно изпъкнал Sad

Мойте изследвания още не са дошли, ако има нещо ще ми се обадят по тел-а, ако всичко е наред, ще узная резултатите едва на 15ти от акушерката. Аз нямам никакви оплаквания, така че всичко е ок според мен, най-много да ми изпишат едни АБ ако имам инфекция.

Тотовен, много хубаво звучи твоята болница, дадоха ли ти списък с какво да си носиш? Нашите отворени врати са в събота, ще разказвам и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт