С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 653
  • 681
  •   1
Отговори
# 300
Ихааа, страхотна новина - имаме си бебче!  newsm44

Да е жива и здрава Елица, да носи много радост на мама Кати и тати, нека бъде тяхната гордост![/[/size]b]
 smile3525

# 301
  • sofia
Честита Елица на мама Екатерина! Да е жива и здрава, умна и красива и много да радва своите родители и близки. А на мама бързо възстановяване!

totoven, страхотни условия описваш. Дано и при нас скоро станат такива нещата. Поне за нашите внуци ЖЗ.

# 302
  • Бургас
Честито бебче Елица на Екатерина * !Бързо възстановяване на мама и скоро да се прибират у дома! baby

Честит национален празник  bg и рожденник на Поли  baloni

Ехх,че хубави новини днес!

Хубав ден!

# 303
meleeanда дадоха ми списък,за бебо не искат нищо за мен тоалетни принадлежности,документи,ношници,халат или кърпа и гащи.Не ми искат памперси и превръзки.Горе долу това,ще чакам с нетърпение да пишеш как е там

# 304
Да и е жива и здрава малката Елица,да расте щастливо и безгрижно и да радва мама и всички около неяЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ И ОТ МЕН!!!

# 305
Честито бебче на мама Екатерина. Нека малката Елица расте здрава и да радва мама и тати!!!!!

# 306
Тъй като наскоро обяснявах защо реших да раждам в България, направо ще го копирам и тук Simple Smile Първо - ще има кой да помага Simple Smile
Второ - ще се чувствам по-сигурна в ръцете на доктор, когото аз съм избрала.
Трето - ММ е скептичен към качеството на англ. здравеопазване (въпреки че работи тук като доктор Grinning). И специално към тези две болници около нас.
Четвърто - в нашия град има само акушерски юнит, без нито един лекар в него.
Пето - при нужда по време на раждането (секцио или други екстри) предлагат линейка до съседния град, който е на 30 мин. от тук и не ми се рискува. Дори и да отида директно в другия град да раждам пак ще е хубава апаратура и незнайно кой на смяна...

Има си и предимства, и минуси навсякъде, въпрос на личен избор. Аз също бих искала да родя натурално и в хубава атмосфера (каквато предлагат тук, сигурна съм), но поне да знам, че има и екип, който да може да реагира светкавично!

# 307
  • София
Честит празник, мили момичета!

Честита дъщеричка и на мама Екатерина.   bouquet  Да не се отърве от здраве малката гугутка, да похапва сериозно и да е голямата радост на мама и на тате! Екатерина да се възстановява бързо  Hug

# 308
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ЕЛИЦА НА МАМА КАТИ ! Да са живи и здрави !  ylinfant
Честит празник на всички bg
 Ех че и на хубава и знаменита дата се роди бебче Елица! Много хубав ден се очертава да е днес!

# 309
Ех, че хубава новина! На националния празник си имаме момиченце с хубавото българско име Елица!
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА КАТЯ И ЦЯЛОТО И СЕМЕЙСТВО!ДАНО ТЯ СЕ ВЪЗСТАНОВИ БЪРЗО, А МАЛКАТА И НОСИ САМО РАДОСТ И УДОВОЛЕТВОРЕНИЕ!

Момичета при каквито и условия да раждаме- ще ги изтърпим- няколко дни се преглъщат! Имам приятелка, чиито деца са родени в Германия преди 18 и 16 години- ами условията там и тогава са били невероятни дори за стандартите на частните клиники у нас!
Но каквото и да е тук- това е у дома- тук са семейството и приятелите ни!

# 310
Момичета, сигурно сте го чели, но вижте това
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3519
Направо стоя и се смея сама  Grinning

# 311
Честита дъщеричка на мама Екатерина!!!!
Може ли някой да ме включи във ФБ -Миглена Михалева

# 312
Честит празник мамчета!  bg
 Да се гордеем, че сме българи, където и да сме, нищо, че България не се гордее с нас.
Честито бебе Елица на мама Катя! Бързо възстановяване и скоро у дома.

Поли, да ти е жив и здрав рожденника!
Зукрела, Иви още много по толкова години заедно  в любов и разбирателство с половинките!
Тотовен, така е по белите държави, радвам се, че ще се почувстваш и ти като бял човек.

# 313
Честито бебче Елица на мама Екатерина! Нека бъде живо и  здраво и много, много щастливо!
bouquet
Честита радост и семейството!
Честит национален празник на всички мами!

# 314
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЕКАТЕРИНА- ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО РАДОСТИ  bouquet
toteva, пожелавам ти да родиш с лекота и наслада в тази обстановка!това частна болница ли е или държавна там?успех

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!

Общи условия

Активация на акаунт