С мартенички бели и червени, чакаме Априлчета засмени! - Тема 17

• 29 645
  • 681
  •   1
Отговори
# 315
Честито бебче на мама Екатерина  bouquet Бързо да се възстановява мама и да си се гушкат скоро в къщи Simple Smile

Честит празник на всички!

Относно книгите аз имам тази : http://www.book.store.bg/p1500/kniga-za-majkata-i-bebeto-elizabet-fenuik.html
Линк е, понеже така и не разбрах как да кача изображение Thinking.
Не знам дали е добра, на мен всичко ми се вижда еднакво, тепърва ще се учим да се гледаме Simple Smile

# 316
Честито бебе Елица на мама Екатерина!!!Да е живо и здраво и много щастливо!!!  ylinfant

Честити годишнини момичета!!!
Поли ,честит ти рожденник!
Честит празник на всички!

# 317
  • Пловдив
първо - ЧЕСТИТО НА МАМА ЕКАТЕРИНА!!! Нямаше ме само 4дни и каква изненада - имаме си мартенско бебче!  Crazy ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА МАЛКАТА ЕЛИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!! НА МАМА ЕКАТЕРИНА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!   bouquet
Прочетох цялата стара тема, ама като видях ,че има нова до 22ра страница вече се отказах да бързам - отчитам се набързо и продължавам да наваксвам  #Crazy
ЧЕСТИТ НИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!!!
Аз за малко да направя белята и да родя още преди 8я месец - миналия петък малко се пресилих и след това чак до неделя следобед не можах да овладея контракциите и болките които се увеличаваха с хапчетата. Резултата - спешно посещение в Окръжна болница Пловдив.  Sick Мислех, че ще ми влеят нещо набързо и ще ме пуснат (поне така ми се искаше) ама останах там от неделя до днес сутринта - насиниха ми задника с инжекции Ношпа , вляха ми една банка препарат подобен на Генипрала и като спряха болките си ме изписаха (за голямо мое удоволствие днес ще си спя в моето легло). Пуснаха ми изследвания и всичко по тях беше повече от добре, обаче казаха, че ако съм се била почудила още малко е можело да започне и родова дейност.  #Crazy Иначе към момента на приемане нямах разкритие и шийката на матката не се била скъсила прекалено, според тях ако се пазя от натоварване може да изкарам и до началото на 9я месец, Praynig ама трябва повече да лежа и почивам.  ooooh!
Добре че си бях опаковала багажа и всичко беше готово за приемане. Баткото вече почти седмица е при свекърите и май ще остане до неделя там- много съм се затъжила, ама покрай него да си почивам е просто невъзможно. Та така - пак на хапчета и ще почивам повече, пък да видим какво е намислил бебока...  Hug
Отивам да дочитам, че то много останало.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 18:10 от delilah_qk

# 318
Честито бебче на мама Екатерина! На хубава дата се е родило и то  Heart Eyes

Честит Национален Празник на всички!  bg
Дели, хубаво е, че си нямала разкритие или скъсяване  Hug

# 319
Честит 3 март! ПОжелавам на всички да родим, отгледаме и възпитаме истински българчета!

Честита ни рожденичка - да расте много щастлива малката Елица!

Честит рожденик и годишнини - обичайте се и правете още деца Simple Smile))

Днес и ние бяхме на рожден ден(малката още спи:))) и имаше един клоун-магьосник, та ми каза, че младежчето щяло да е риба на 12 март.... ще го намеря и ще му измъкна червения нос ако познае... аааааа....чак толкова не искам да бързам, но вътрешно си пренаредих приоритетите, че беше добър фокусник Simple Smile)) Hug Hug Hug

# 320
писах писах и вс се изтри.както и да е Лени ,,мила аз съм Дели Joy.да честитя и тук на Катето малката Елица,да е жива и здрава и да слушка мама и тате.скорошно изписване.честит 3ти март на всички момичета.само да се похваля,преди малко купих билет на моето любимо пораснало момче Калин и ще си е при мен пролетната ваканция,нямам търпение,след като не съм го виждала 3 месеца.толкова ми липсва,че чак се разплаках от кеф. вече всичко ми изфиряса от главата,така се развълнувах newsm78.сега само искам да идва 29,че да си гушна детето. Hug

# 321
Дели, почивай, мила, че виж някой от нас как ги вързаха за леглата Mr. Green Болките от но-шпа още ги усещам като се натисна отзад Blush А да питам аз, на мен защо ми вляха 4 банки магнезий за 3 дни, а гледам на вас по 1 слагат newsm78 Някой дали знае (освен лекарите в болницата ми)?

# 322
Хей, момичета пазете се! Аз да се оплача- от около 2 седмици получавам силни болки в кръста, отминават за няколко секунди, но много ме е страх да не получа бъбречна криза. Само като си представя колко боли и ми става лошо...

# 323
Здравейте момичета.
Честита рожба Елица на мама Екатерина,да ви е жива и здрава и да ви носи само радост в къщи. Hug  bouquet
Ох от тук нататък само хубави новини да четем. Praynig
Четсит и първи месец на борбения Борисчо,да расте и радва своите сестрички.
Честит 3 март и на всички ви  Party Time
Вида много се радвам че при теб всичко се нареди,най-хубавото е че с бебчето всичко е наред и че ти вече гледаш по-оптимистично на живота.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 18:50 от babybu

# 324
добър вечер на всички извинявам се че ви прекъсвам темата но от 4 дена имам странни болки ниско доло все едно ще ми идва цикала но по леко ме боли и стомаха ми е като буца корав и като легна да спя като почна да се вартя и ме боли корема малко над пъпа отстрани някои да знае какво е това Cry Cry Cry много съм уплашена

# 325
Здравейте и от мен! Днес такива хубави новини и толкова празнично настроение! Това е най - веселата ни тема до тук! Дано така да продължи и за напред  newsm10
Честита малка принцеса на мама Екатерина и нейното семейство!

Честит ни национален празник и дано някой ден да бъдем горди не само, че сме бтлгари в исторически план, но и да бъдем горди граждани на таз държава!

Много поздравчета и за всички други празнуващи някакви поводи! Аз също си имах рожденник вчера и това беше причината да ме хване липсата - ММ стана на цели 30 години и по този повод бяхме по магазините за бебешки дрешки и на КУПОООООН по повод РД - то. Бешееее много много хубаво  newsm68 newsm68 newsm68 А аз отнесох всички суперлативи за страхотната организация и на незаменимия подарък - поглед, изпълнен с много любов и благодарност на ММ ! Какво повече му трябва на човек!  Two Hearts

В този ред на мисли - Вида, много се радвам, че и при теб нещата са се наредили така страхотно! Дано всички имаме своя шанс за щастие, задружно семейство и много любов около нас. txtloves txtloves txtloves

А сега и аз се да се похваля , че моят моят господинчо е герой, истински и как не като вчера цял ден и цяла нощ беше център на внимание - то баща му ли не му купува и не го глези, то вуйчо му ли и т.н.....Вече си имаме почти всичко - ще наснимам и ще Ви покажа, че сега нямам сили след снощния купон за РД на ММ!  Легълцето окончотално е избрано и в първия работен ден ще бъде поръчано и доставено, имаме пълен спален комплект, такъв за изписване, хавлиийка, няколко бодинца и няколко други дребни нещица - всичко в синьо - хахаха колко странно нали? Както и памперси, мокри кърпи и др. подобни дребни екстрички. Утре ще ги наредя и ще ги наснимам да Ви се похваля. А сега много целувки от мен и до после, че възглавницата ми маха много привлекателно - хахах!

# 326

Joy Joy Joy Хубаво се посмях и аз!

mirelka_123456, на мен ми звучи като контракции, най-добре се обади или направо отиди при доктора си да те види  Peace

delilah_qk , лежи и си почивай повечко, доколкото е възможно де, добре че поне има на кого да оставите малкия, и дано изчака още известно време бебко преди да реши да излиза  Hug

И на мен доктора все ми вика почивай си повечко и лягай когато можеш, ама то с една малка хала как да стане тази работа  Mr. Green А и домакинската работа мен чака, няма кой да я свърши. Че и местене в друга квартира ни предстои, много се надявах до средата на март да успеем да се преместим, но засега трябва да изчакаме малко да разберем какво ще става с работата на мъжа ми и като гледам чак началото на април ще се местим, дано не ни изненада бебка  Crazy Поне свекърва ми ще дойде към края на месеца и ще имам малко помощ за известно време Simple Smile

# 327
Аз преди 3 дни получих ето това за малката:

екипче
екипче 2

Много са нежни и малки Joy

# 328
Момичета, пазете се, че започва да става сериозно положението вече!

Mirelka, отиди на преглед най-добре, недей да отлагаш повече!

delilah_qk, пази леглото и да не се повтаря да ти пишем неизвинени пак  Naughty

Айде и тук да се похваля и аз най-накрая с покупки! Доставиха ни леглото, играчката за него (Мечо Пух и компания!), играчките за баня (мерят температурата на водата - ехааа!) и това нещо за завиване на бебето. От утре ММ има 3 почивни дни и ще има да сглобяваме легло и да правим още покупки, този път не онлайн, а дирекно в магазините! M/у другото Теско има 50% намаление на дрехите в момента Wink
Сега чакаме и другата поръчка с матрака, хавлийки за баня и ... не помня какво още Grinning Много, много се радвам вече, че и при нас има раздвижване Simple Smile от към портмонето най-вече хихихи
А точно след седмица ще пътувам за БГ - хем се радвам за разнообразието, хем ми е мъчно, че изоставям любимия  Rolling Eyes

# 329
mirelka_123456 - щом от 4 дена чустваш тази болка най-добре се свържи с лекар си,той най-добре ще знае какво да ти каже  и ще се успокоиш.Само не знам защо си чакала толкова много,аз ако един ден не ми е добре и до вечерта вече съм се обадила на лекаря ми,в крайна сметка на тях това им е работата

Общи условия

Активация на акаунт