Отговори
# 150
Честито на всички, които са имали повод да празнуват тези дни!  bouquet
Фивърче - честита ти рожба! Нека бъде много здраво и щастливо дете малкия герой!  bouquet

# 151
Фивче, как е Марти?

# 152
Честито на всички които са имали повод за празнуване и най-вече честито порастване на Бела и на Светлето
Ей сега се чухме с Фивърчето и и обещах да ви пиша. Марти е добре, от вчера е наддал с 60 гр. Няколко дена е дишал спонтанно, сега пак му подават кислород, защото на моменти забравя да диша, но това е нормално. Аз все още си спомням как изпадах в ужас докато бях в МД когато моя Шошко на няколко пъти забравяше да диша.
Явно и микробиологията му е в норма защото не са и казали да има някаква инфекция. Утре ще може да си го види.

# 153
  • Варна
Нефертити, мерси за новините за Фивър!   bouquet
Браво на малкия юнак!  smile3501Да продължава все така и скоро да се гушка с мама!

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 18:16 от Q-T

# 154
Честито и от нас на патеричка на всички, които са имали повод за празнуване!  Hug

Много се радвам, че Марти е добре! Дано все по - добре да става и надуе голееееми бузки!

# 155
Прекрасни новини,радвам се много за вас,Фивче Hug!Нефертити,благодаря ти  bouquet!Браво на млкият юнак Марти -само така да радва всички занпред Peace!

# 156
Браво на Марти, герой е той!  smile3501

# 157
Нефи ,много хубави новини ни донесе  Hug .
Марти милото ни момченце ,все така борбено да си. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Фивър  Hug Hug Hug.

# 158
  Исе, загледах се в лентичката ти... боже как бързо лети времето, то не е останало:) Сякаш вчера каза,че си бременна.. Стискам палци!

МНого съм зле Crazy Искала съм да напиша kroelahai..то не че  Исето не е напреднала и тя, ама времето не лети чаааак толкова неусетно Mr. Green Простете ми, моля... все още кърмя по малко...
 Фивка, Hug Hug Hug Миличкият ни Марти, герой ни е той!

# 159
Браво на Марти все така да продължава Фивче  Hug

И сега след два дни закъснение на МЦ да ви кажа че видях EFP ходих на лекар но ми каза че е още много рано да се види плоден сак и във вторник ще ходя пак не знам още дали да се радвам или не само се моля всичко да е наред

# 160
  • Разград-София
mimi8406 Честито, желая ти една прекрасна и безпроблемна бременност    bouquet  Hug

Фивърче  Hug Hug
Браво на Марти ,доно бързо да наддаде за да може мама да си прибере вкъщи  Praynig

# 161
Мими Hug,страхотна новина-много се радвам за вас smile3501 smile3501!Прегръщам те и ти пожелавам от сърце една спокойна и прекрасна бременност!Ще бъде,мила Praynig
 Фив Hug Hug,за теб и Марти!

# 162
Мими,страхотна новина!Поздравявам те,всичко ще бъде наред!!! Hug

# 163
Мимка, дано всичко е наред и да се строяваш в редиците на шкембовците!  Hug

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 17:38 от QueenBee

# 164
Мими  Grinning,ще се радваш разбира се  Hug,всичко ще е наред мила.
Честити ти две черти  Heart Eyes,лека и безпроблемна бременност. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт