Отговори
# 135
  • на дъното
Честит Рожден Ден,Светле!Бъди много здрава,щастлива,обичана и винаги така добричка Hug Heart Eyes
Честит рожден ден и на голямата вече кукла Бела!Да расте здрава и да има щастливо детсво

# 136
Честит рожден ден на двете ни форумски момиченца  Mr. Green.
Светленце, да си жива, здрава и много щастлива.

Бела да расте здравичка и все така прекрасна.

Ники, честит празник.
Да им е живо и здраво името на всички именици днес.

Фивче, от вкъщи по-хубаво няма, а като си приберете и Марти ще е прекрасно.

Честито ни хубано време на всички  Mr. Green. Радходкииииииии  Grinning.

# 137
Фивче  Praynig за малкия герой!

-Честит празник на именниците! Да бъдат живи и здрави !

Светле ,ЧРД !Пожелавам ти от сърце здраве и много поводи за радост!

ЧРД и на Бела!Да расте здрава и много щастлива и грижовна кака!

# 138
  • Талант на 2012,2013 г.

Честит рожден ден Светле! Да си жива , здрава и много щастлива...!!!

Честит рожден ден и на Бела! Весело и щастливо детство!!!

# 139
 Светле, не съм те забравила, цял ден за теб си мисля, ама на... не стигнах до телефона.. Да си ми жива и здрава! Много целувки от нашата банда:)

Много ви блаодаря за поздравленията за порасналата ми принцеса:) Почерпката:

Купонът вкъщи мина много добре, снимки много качих във фейса. Сега ни остава празненството в забавачката, оставила съм го за вторник,че да мога да се подготвя Mr. Green

Фивка, добре дошла у дома! Пожелавам ти Марти бързо да качва грамчета-килограмчета и скоро да си го приберете вкъщи!  Heart Eyes

Честито на именяците!

Исе, загледах се в лентичката ти... боже как бързо лети времето, то не е останало:) Сякаш вчера каза,че си бременна.. Стискам палци!

Целувки на всички ви!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 140
Честит рожден ден прекрасна Бела!Весело и щастливо детство ти желая.

Честит празник и на теб Светле!

Ники,тортата е прекрасна  bouquet

Фив Hug Hug Hug

# 141
  • Пловдив
Днес ме изписаха, изкъпах се и сякаш се отърсих от всичко отрицателно. Вашата подкрепа означава много за мен, иска ми се да ви събера на едно място и да не спра да ви прегръщам.
valiva благодаря ти, че ще се молиш за мен  Hug. Аз също вярвам, че понякога Бог се намесва и ти дава някакви знаци и сили, за да се случи нещо. Дано този път наистина се смили над мен и семейството ми.
Fiver,
радвам се, че вече си у дома! Нека Божият мир да пази сърцето и умът ти, нека Неговата любов да изпълни сърцето ти! А Марти, вярвам и се моля за най-доброто за него!
Прегръдки от слънчев Пловдив!
И - направи една разходка край морето и за мен, ако излизаш. Сега ще имаш нужда от време за възстановяване, пожлавам бързо и леко да бъде!

# 142
Q-T Честит Рожден Ден мила пожелавам ти много щастие здраве и успех във всяко начинание   bouquet

# 143
Q-T,Честит Рожден Ден newsm59!С пожелания за много здраве,щастие и късмет и най-прекрасният подарък в обятията ти на лято!Леки седмички до фила и един прекрасен празник! Hug  bouquet Hug

Фивче Hug,пращам за теб и малкия Марти цялата си позитивна енергия и се надявам да сте по-добре! Praynig Praynig Praynig

# 144
Q-T  newsm59 Честит Рожден Ден  Hug!
Желаяти много здраве ,щастие и късмет ,и  на края едно здраво и пухкаво бебче Heart Eyes.

# 145
Честито на всички,които съм пропуснала тези дни-рожденици, именници!Да сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet Светле,Q-T Hug
Фивка, добре завърнала се вкъщи!

# 146
  • Талант на 2012,2013 г.
Q-T, аз със малко закъснение - да ти пожелая Честит Рожден Ден!  bouquet

# 147
Q-T, Честит празник и от мен! Вчера от скитане не ми остана време да седна пред компютъра затова честитя на патеричка. Бъди жива и здрава, и мнооого обичана!

# 148
  • Варна
Мили момичета, много ви благодаря за поздравленията и цветята!  lovekiss Не знам как да кача торта за виртуална почерпка. Blush Благодаря ви, че ви има и, че ме подкрепяте в най-трудните ми мигове! Обичам ви!  bouquet

# 149
  • Варна
Q-T честит рожден ден на патерички! Да си жива, здрава и на лято да си гушкаш живо и здраво бебчето!

Общи условия

Активация на акаунт