Отговори
# 60
Честит рожден ден на патеричка, Краса!    bouquet
Фивче,    Praynig от мен за теб. Не съм спирала да те мисля, да си знаеш.  Heart Eyes И на 17-ти юни са се родили хубави хора. Даже някъде бях чела, че Христос бил роден точно на тази дата.  Wink

# 61
На всички които са имали празник им пожелавам  да бъдат здрави и щастливи!

# 62
Момичета молете се за Фивка в момента тя има нужда от нашите молби Praynig Praynig Praynig
Не съм пускала палци мила но аз вярвам че този път с божията помощ всичко ще е наред  Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 63
  • Варна
Случило ли се е нещо с Фивър?

# 64
Момичета, току що огворихс Фивка.  Снощи околоплодният мехур се е спукал.  Направили са секцио! Момченцето е 830гр. Моля ви, отправете по една гореща молитва за бебчо!

Господи, бди над мъничкото човече! Praynig Praynig Praynig

Мъничък Марти,добре дошъл на белия свят! Дано прекрасна орисница да е орисала живота ти!Да растеш енергично,здраво и силно момченце! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фивка,прости ми,че не ти честитих сутринта, но реагирах неадекватно! Честита ти мъжка рожба, маменце! Hug Да расте голям и прекрасен юнак!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:33 от svetlana_78

# 65
Господи бди над това мъничко създание и нека бъде добре  Praynig Praynig Praynig

# 66
 newsm17 newsm17 newsm17Пази мъничето на Фивър Боже  Praynig.

# 67
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig   Господи помогни на малката душичка!!!

Фивър, кураж мила  Hug Hug Hug

# 68
  • Варна
Хайде, мило юначе, бъди силно и здраво и расти!   Heart Eyes

Фивър, честито ти момченце! Да ви е жив и здрав младежа, да ви носи много радост, да е умен, силен и голям късметлия! Ти направи всичко, което зависеше от теб, пращам ти сила и кураж да понесеш тревогите за мъничкия!  Hug Hug Hug Дано и той е упорит като мама и не се предава! Бебета и по 600 гр растат здрави, просто е нужно много търпение!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 10:01 от Lilibon

# 69
  • Варна
Фивър, стискам палци за теб и момченцето ти! Praynig Praynig Praynig Толкова си се борила за него, няма как и той да не е борец! Сигурна съм, че ще се справи мъничето! На теб - сила и кураж! Hug

# 70
# 71
Дано това мъниче успее да се справи и извън корема на мама Фивче!
Дано да бъде едно борбено момченце, което след няколко месеца да бъде у дома в толкова дълго чакалата го мама и татко си!
Бъди живо и здраво, детенце! Бори се за животът си и расти!  Praynig Praynig Praynig
Фивче, кураж миличка!    Hug

# 72
Фивър, вярвай в добрия край... Hug

# 73
Дано мъничкото юначе е борбено като мама и успее да се справи с това огромно изпитание  Praynig Praynig Praynig. Мъниче, бори се, сега мама има нужда да се справиш  Praynig Praynig Praynig.
Фивче, кураж и сила  Hug Hug Hug.

# 74
  • Варна
Фивър, пропуснах да ти пожелая бързо възстановяване от секциото!  Hug

Искаш ли да те свържем с консултант по кърменето от Варна? Ще ти е от полза със съвети как да поддържаш "млеконадоя", докато мъничкия е в интензивното?

Искам да ви разкажа нещо, което преживях покрай раждането на Криси. Макар че той се роди напълно доносен, страшно много се страхувах колко дълго ще живее и се дразнех, като ми честитяха и като ми правеха подаръци за бебето. Смятах, че не е редно да взимам подаръци за дете, което не се знае ще живее ли.

Тогава попаднах на един американски форум на родители на деца със същите проблеми. На всяко уплашено съобщение от майка на новородено, имаше поне десет поздравления от другите родители на такива деца. Всички честитяха "вързопчето щастие" и никой не споменаваше за лоши очаквания.

Та тогава проумях, че няма никакво значение кой с каква съдба е дошъл на този свят. Щом се е родил, той трябва да бъде приветстван, а родителите да получат поздравления за това, че са станали родители. Нищо, че родителството им започва с много повече страхове и грижи. А може би точно за това се нуждаят от повече "нормални" реакции. И без това всичко около тях е твърде стресиращо и ненормално.

Затова си позволявам, Фивър, да ти честитя! Ти заслужаваш поздравления като всяка друга майка, особено на ден като днешния! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт