Отговори
# 75
  • Талант на 2012,2013 г.
Фивър... Hug Hug Hug

Успех на тебе и бебчо!!! Praynig Praynig Praynig

# 76
  • Варна
Фивче, миличка, честито момченце, нека расте здраво и щастливо. Вярвай, че всичко ще е наред, няма как при такава смела и борбена майка малкия да се предаде  Hug

На всички вас:

# 77
Фивър имаш подкрепата на всички ни, молим се за вас и сте в мислите ни постоянно. Да вярваме в добрия край!
Кураж и успех!

# 78
  • Разград-София

Честит 8-ми март милички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Желая да ви от сърце много любов,много щастие и радост  Hug

# 79
  • Талант на 2012,2013 г.
честит осми март на всички вас, момичета!!!

# 80
  • Варна
Фивка честито момченце! Да расте жив и здрав и много да ви радва! Желая ти бързо възстановяване!
Честит 8-ми март момичета! Бъдете здрави, уважавани и много обичани!

# 81
Честит 8 март момичета желая ви много любов зидари и да бъдете много обичани

Фивка и аз искам да ти честитя момченцето и да ти кажа че с такава борбена майка ще се бори и то и много скоро ще е при теб за да му се радваш  Hugпожелавам ти бързо възстановяване след операцията

# 82

Честит празник, момичета!

Вече нямам време да влизам толкова често във форума, още по - малко да пиша, но новината за Фивър искрено ме развълнува!
Искам да пожелая на нея и бебчо всичко да е наред, Бог да ги пази и скоро да се гушкат вкъщи!

Изчезвам, че бобъра се развилня!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 14:46 от QueenBee

# 83
Честит празник  bouquet
ЧЕСТИТА РОЖБА ФИВКА ,нека малкото ти момченце бързо да наддава грам чета и скоро да е в прегръдките на мама . Praynig Praynig Praynig

# 84
Честита рожба, Фивърче   bouquet Господ да бди над теб и мъничкия Марти  Praynig
Честит празник, момичета   bouquet

# 85
  • София
Фивче,честито ти малко съкровище,нека се пребори и да расте здрав,умен и щастлив! Hug Heart Eyes

Честит празник ,мили приятелки!  bouquet

# 86
   Фивче Hug,добре дошъл на белия свят на малкия Марти!Бог да пази и закриля момченцето ти,да е борбен като майка си и скоро да е в прегръдките ти Praynig Praynig Praynig!Бързо възстановяване за теб ,мамче!

Мили момичета,честит празник!

# 87
Честит 8 март, милички! Пожелавам ви от все сърце да сте много щастливи, обичани и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз също ще си позволя да чиститя на Фивър-Честита рожба!Вярвам и ще се моля това да е твоята сбъдната мечта!   bouquet

# 88
Фивче, HugДа е жив и здрав малкия юнак, и много радост да Ви носи Peace

Мами,честит празник  bouquetМного любов и здраве за всички нас Hug

# 89
  • на дъното
Честит празник на празнуващите  bouquet
Фивче,да ти е честита рожбата !Нека расте много здрав и да ви радва много Hug

Общи условия

Активация на акаунт