Отговори
# 90
Фивърче, честита ти рожбичка. Нека малкия да расте здрав и щастлив и много, много да ви радва.

# 91
Днес се чух с Фивчето. Тъкмо се раздвижваше след секциото. Каза ,че й е нужно още повече след дългото лежане за задържане. При бебчо нищо ново. Държи фронта мъничето. Няма влошаване, което към момента е добрата новина.

Фивка може да ни чете през телефона си. Фивче, обещаното:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548680.0

# 92
  • Варна
Фивър, кураж! Малкото ти момченце те е избрало и е нямало търпение да те види - сигурна съм, че ще се пребори мъничето и скоро ще го гушкаш! Hug Hug Hug Дори да ти е трудно, не се отчайвай и вярвай.. Пращам ти всичките си положителни мисли! Hug

# 93
Фивче, стискам палци за малкия юнак! Дръжте се, полека лека ще се наредят нещата.

# 94
Фивче моля се всичко да бъде наред и съм сигурна че ще е така много скоро Марти ще бъде при теб и ще расте здрав и силен  Hug

# 95
Фивче,миличка честита рожба Hug  bouquet
Малък Марти,расти здраво и щастливо дете Praynig Praynig Praynig

# 96
  • Бургас
Фивче, честита ти рожба  Hug
Нека малкият Марти расте здрав, дано да го гушкаш скоро  Heart Eyes

Не знам точно коя седмица е родено мъничето, но аз познавам тук и още една прекрасна мама на прекрасно пораснало дете, родено през 26 г.с Ако искаш, ще ти пратя координатите и.
Относно честитенето - и аз не знаех дали изобщо исках да ми честитят, като сърцето ми е толкова свито, но малките борбени създания заслужават цялата положителна енергия и положителна настойка на всички нас  Hug

# 97
Здравейте. Днес се чух с Фивър. Мъничето няма промяна в състоянието, което е добре. Сега му правели изследвания дали няма някаква инфекция, Фив се надява да няма. Казали са й,че  първите  10 дена са критичните, така че много стискайте палци и се  Praynig за тях. Те го заслужават.
Фив обаче звучеше доста притеснена, каза че е депресирана, разплака се. Дано Бог бди над детенцето  Praynig

# 98
Фивче, Hugстискам ви палци,мила!Ще се справите с малкият герой,вярвам го и дано Бог да ви закриля и помага Praynig Praynig Praynig!Фив,прегръщам те! Hug

# 99
Фивче не се предавай мила ще видиш че Марти ще се справи Господ ще бди над него  Praynigсе постоянно да сте добре  Hug те силно

# 100
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynigза Марти дано Бог го закриля .
толкова хора се молим за вас Фивър ,вярвам ,че всичко ще е с щастлив край.

# 101
  • Варна
Не съм спряла да стискам палци за бебчо и Фивър.  Praynig се всичко да има добър край.

# 102
  • на дъното
Фивче разбирам те как се чувстваш първо притесненията покрай малчо второ дисконфорта от операцията и да не забравяме след родилната депресия.Вярвай,че Марти е много силно дете ще видиш после какъв мъж ще стане.Всички тука ти пращаме цялата си позитивана енергия и стискаме палци за малчо да надава и да се справя сам в всичко. Прегръщам те макар и виртуално  Hug

# 103
  • Варна
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug. Настроенията ми се менят, от време на време плача, но хубавото е, че тук всички са много позитивни, Попаднах на много добър екип за секциото, нямаше време за избор, всичко се разви ужасно бързо. Оказа се, че имам 7 см. абсолютно безболезнено разкритие въпреки серклажа!!! и се молех по бързо да се организират за секциото, за да не получа контракции. За серклажа, ще искам обяснение от моя лекар, който от изключително позитивен и всеотдаен, след секциото не ми се обади и не отговори на нито един смс. Днес дойде да види друга негова пациентка и като му чух гласа станах да отида да поговорим. Но той само плахо ми каза, че се интересувал в коя стая съм и как е бебето и изчезна  Sad. Надявам се като мине време да намери смелост да поговорим.
Аз се чувствам ужасно изтощена, краката ми треперят, вървя като инвалид, вие ми се свят почти всеки път като стана, понеже 1 месец не мръднах от леглото. Не се оплаквам и не се обвинявам за нищо. Смятам, че дадох максимума от себе си и се надявам да има Господ и дапази бебчо жив и здрав.

# 104
  • Варна
Фивър, радвам се, че писа.  Hug Стискам палци и на теб, и на Марти, всеки нов ден да сте все по-добре и по-добре!
Няма нужда да се оплакваш, за да проявим разбиране за състоянието ти в момента. Естествено е и да те боли, и да си уплашена и да ти е мъчно и да се надяваш, и да се молиш. Пиши, когато имаш възможност или имаш нужда от нещо, с което можем да помогнем.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт