Отговори
# 15
Да е жива и здрава малката Вики ,много късмет да има в живота . nbirthday newsm67  ura  party023
Шерче  честит празник  bouquet

# 16
  • Варна
Честита Баба Марта! Да сте здрави, весели и засмени!
Честит рожден ден на Вики! Да е жива и здрава и много радост да ви носи!  bdbaloni

# 17
  • Варна
Честит баба Марта и от АГ Варна  Mr. Green Ние сме добре, вчера ме посети и моя доктор и е много позитивен. Продължавайте да стискате палци.
Лилибон благодаря за посланието от предната тема, зареди ме много позитивно, невероятен човек си  Hug

# 18
 Честита Баба Марта,мили момичета!Здраве и усмивки за малки и големи да донесе!

Честит Рожден Ден на Вики!Да расте здрава и много да радва мама и татко!

Фивърче,стискам палци ,мила и вярвам,че ще си прекрасна щастлива майка!С теб сме! Praynig

# 19
Честит рожден ден на шоколадовата Вики, да расте много здрава и щастлива.
Шерче честит празник

Ние сме добре, вчера ме посети и моя доктор и е много позитивен. Продължавайте да стискате палци.
  Hug Ние не сме спряли да ти стискаме палци и се радваме на всяка хубава новина от теб... ден след ден и ще минат три месеца. Сега лежи, спи, чети вестници.... че после и да искаш няма да имаш време.

# 20

Ние сме добре, вчера ме посети и моя доктор и е много позитивен. Продължавайте да стискате палци.
  Hug Ние не сме спряли да ти стискаме палци и се радваме на всяка хубава новина от теб... ден след ден и ще минат три месеца. Сега лежи, спи, чети вестници.... че после и да искаш няма да имаш време.
По-добре не мога да го кажа! Peace Фивка,  Heart Eyes всички изправащаме на двама ви с бебчо мноого положителна енергия!

# 21
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН,МОМИЧЕТА!ДА СМЕ МНОГО ЗДРАВИ И ДАНО ТОЗИ МЕСЕЦ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ НА ВСИЧКИ! Hug Hug Hug

# 22
Честита Баба Марта и от мен! Пожелавам на всички да бъдат здрави и да имат само хубави моменти в живота!!!

# 23
Благодаря ви много милички  Hug Heart Eyes
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и усмихнати   bouquet
Вики беше много щастлива днес, много емоции, много хубав и беше празника! Ще кача снимки да видите колко е голяма вече .... истинска пораснала мадама  Grinning

# 24
  • Варна
Ех, че шарена и хубава тема! Как да не ти стане радостно! Честита Баба Марта на всички! Много здраве и усмивки да ви донесе!

Честит рожден ден и на Шоколадка! Кога порасна и това дете - оня ден щеше да тръгва на ясла, а вече - ехее, голямо момиче!  bdbaloni

Фивър, специално за теб - цитат от "Живот!" от Луиз Хей:

"101 мощни мисли за Живот!

1. Моето изцеляване е вече в ход!
Вашето тяло знае как само да се излекува.
Разчистете негативните боклуци.
Обичайте тялото си. Давайте му питателна храна и напитки.
Грижете се за него. Уважавайте го.
Създайте му атмосфера на добруване.
Позволете си да се излекувате.

Процесът на изцелението ми започва от готовността да простя. Оставям любовта от сърцето ми да ме облее, да прочисти и изцели всяка част на тялото ми.
Знам, че заслужавам да се излекувам.

11. Това е само мисъл, а мисълта може да се промени
Най-страховитите събития, които можем да си представим
са само мисли и нищо повече.
Лесно можем да решим да не се плашим по такъв начин.
Мислите трябва да бъдат най-добрите ви приятели -
да оформят позитивно света ви.
Успокояващи, любящи, приятелски, забавни мисли.
Мисли на мъдрост и подем.

Не ме ограничава никакво мислене от миналото. Подбирам внимателно мислите си. Винаги имам нови прозрения и нови начини, по които да гледам на света.
Искам да се променям и да израствам."

Hug Hug Hug

# 25
Честита Баба Марта, момичета!  Hug
Честит рожден ден на шоколадка и на всички, които са имали повод за празнуване, а аз съм пропуснала!   bouquet Hug

Фивър, мила възхищавам се на духа и силата, които притежаваш! Този път ще успееш, този път всичко ще е наред и ще бъдеш най-щастливата мама на света! Всички сме е теб!  Hug Praynig

За мен това е най-тъжният месец от годината  Sad

# 26
Фивче, всички продължаваме да стискаме палци.

Ето малко снимки, ако на някой му се гледат  
http://virusa1.snimka.bg/baby/bobo-na-3-godinki.574578.22586239.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 20:01 от Vesela- az

# 27
 Vesela- az ,прекрасни снимки,много хубаво парти и красиви торти!Да ти е жив и здрав Бобо-стрешно е лъчезарен! Heart Eyes
 sladurana_83 ,прегръщам те,мила Hug!И аз не обичам месец март,след претърпяната операция миналата година загубих загубих едната бебка и така започна да се срива най-прекрасното нещо в живота ми! Cry
 Фивърче,с теб сме и не сме спряли да те подкрепяме! Praynig  bouquet Praynig
Лилибон  lovekiss newsm20
На всички пожелавам лека вечер и един много позитивен месец Март!  bouquet

# 28
Аъ аз пък нещо не мога да отворя снимките.... Tired ще пробвам пак после. Обичам март месец и двамата със съпругът ми сме рожденици(аз на 6,той на 15), освен това по принцип започва пролетта, а тя ми е любимия сезон.
Лилибон браво за подкрепата, и ние се възползваме smile3501

# 29
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ НАС! Бъдете здрави, весели, засмени.
Честит рожден ден на Шоколадка, да е все така усмихната и чаровна   bouquet
Фивърче, радвам се на позитивните ти постове и хубавите новини. Този път ще успееш, сигурна съм  Hug
И за мен това е най-тъжният месец в годината, за съжаление на 08.03. избягвам да вдигам телефона си  Cry
Лека вечер на всички  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт