Отговори
# 225
  • Варна
Браво на Марти! Като за такова мъничко детенце се справя страхотно! Фивър, трябва да се гордеете със сина си!  Hug

Честито Благовещение на всички днес! Още много хубави новини да споделяме тук!

И накрая, на патерица - честит рожден ден на Християн-сладуран! Да расте здрав, силен и все такъв хубавец!   bouquet

# 226
  • Разград-София
Браво на Марти ! Фивърче  Hug Hug Hug

# 227
  • Варна
Светле, супер новини носиш!   bouquet
Браво на Мартин! Прегръдка за Фивър!  Hug Hug Hug

# 228
Добро утро,
Фив Hug Hug Hug,браво на малък Марти Grinning Heart Eyes
Аз вчера имах ужасен ден,след чудното парти на малчо:
Решихме да отидем в зоологическата градина,там има една детска площадка с едно жасно високо нещо(незнам за какво е там) и с едни ужасно високи стъпала..............,е Хриси падна от там и понеже аз не го видях как пада,реших,че е паднал от най-горе-долу.............откачих Shocked ooooh! Tired
При него  на около 2м.беше една приятелка,която каза,че се търкалял 2-3 стъпала надолу Tired........,след което му стана лошо,от там бързо в Пирогов,снимки на черепа,прегледи,абе ужас Cry Cry Cry
Слава богу няма счупване,само леко сътресение,но шока и упалахата...............
Та така оплаках,за което съжалявам,че ви натоварвам Hug Hug Hug

# 229
Исе радвам се ,че не е нищо сериозно и сте минали само с леки наранявания лошото е че и ти и той се сте уплашили много но се надявам сега да сте добре пращам ти една голяма  Hug

# 230
Исе, много често казвам: Господ да пази децата ни! Защото е неизбежно да има контузии! Децата са така непредсказуемии и понякога белите стават светкавично. Confused Дано и шокът от случката отмине бързо,че сега последно това ви е нужно!

# 231
  • Варна
Браво на Марти! Вярвам, че новините ще стават все по-добри. Фимка  Hug
Исе случват се и такима неща, важното е, че няма сериозни наранявания.

# 232
Много се радвам за Мартин ски  :Lil:,дано само такива да са новините за него . Praynig
Исе много съжалявам за уплахата ,която сте преживели ,ох Господ да пази децата ни Praynig.
Ох ,тези дни не ми е добре ,снощи много ми се гадеше ,дали от антибиотика  NeWS78,но миналата седмица пак ми се повдигаше вечер  Sick.Като мъничко се поразходя за 10 минути и то по работа ,после 4 часа не е истина какви болки търпя. Sick
Днес денят е прекрасен ,и който може да се възползва  Heart Eyes ,аз ще му се наслаждавам от терасата ,като изляза да простря прането :е:.
Хубав ден на всички  Hug Hug Hug.

# 233
много често казвам: Господ да пази децата ни!
Ей това всеки ден си го повтарям. Няма как. Вече порасна немога да ходя все след него.
Исе ,Красуна да са Ви живи и здрави дечицата и да ви радват много!

# 234
Браво на Марти!  Heart Eyes
Честит рожден ден на двете прекрасни госпожици Яна и Йоана и честит празник на също толкова прекрасната им мама Жабче!  Heart Eyes
Исе,  Hug.

# 235
Фивка,браво на малкото юначе! Hug Hug Hug

Честит празник на всички празнуващи!  bouquet  bouquetДа са живи и здрави и малките рожденници!

# 236
Честит рожден ден на Яна и Йоана  newsm59 nbirthday newsm38 Gift Tada  party041 dance
Жабче да са ти живи и здрави вече порасналите ти госпожици . newsm51

# 237
-ето го малкото диване,дето изкарвала акъла на майка си и я прави Crazy Crazy Crazy Grinning

# 238
Исе, много сте хубави!Честит  празник макар и отминал на малките момиченца Яна и Йоана!Да бъдат здрави  и щастливи дечица!

# 239
  • Варна
Исе, страхотна снимка! Малкият Хриси изглежда толкова щастлив и доволен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт