Отговори
# 255
Фивър, Hug браво на малчо Peace

# 256
  • Варна
Фивър, радвам се, че Марти се справя добре и бавно но сигурно трупа грамчета! Радвам се, че срещаш разбиране и добро отношение от лекарите сега.. Марти е в добри ръце е ще се справи. Прегръщам те..

# 257
Фивче, и преди ти бях казала, че отношението в неонатологиите е на светлинни години от това в рисковите и родилни отделения към бъдещите майки.
Браво на Марти. По 5 грама на ден, но все пак е напред.

# 258
  • Варна
Фивче, всичко ще е наред. Важното е, че бебока наддава, малко по-малко ще качва на горе, ще видиш. Аз като бях в терапията, лекарите ми казваха точно това, важното е, че наддава. Прегръщам те и те целувам миличка. Кураж и много сили ти желая  Hug

# 259
 Фивка,  Heart Eyes

# 260
  • Пловдив
Моля се и аз за него и все чакам да чуя, че е чукнал 1кг, някак си ми се струва значима граница. Браво на него, че изисква минимум допълнителен кислород! Предполагам ти е много притеснено за него, затова  Hug.
Да притеснено ми е, но всички около мен ме карат да мисля положително. Нещо се е променило в тази болница. Лекарите са любезни, усмихнати и загрижени. В момента Марти е най-малкото бебче в отделението, но са имали и по-малки пациенти.
За съжаление има много недоносени бебенца и техния брой расте, което е много тревожно.
Фивче, моля се за вас и се радвам на добрите новини. Вярвам, че ще расте още по-бързо и ще се справи малкият мъж. Господ ви обича и вярвам, че всичко ще бъде според Неговата воля. Уповавай на Него и знай, че всичко ще се подреди.

# 261
  • Варна
Моля се и аз за него и все чакам да чуя, че е чукнал 1кг, някак си ми се струва значима граница. Браво на него, че изисква минимум допълнителен кислород! Предполагам ти е много притеснено за него, затова  Hug.
Да притеснено ми е, но всички около мен ме карат да мисля положително. Нещо се е променило в тази болница. Лекарите са любезни, усмихнати и загрижени. В момента Марти е най-малкото бебче в отделението, но са имали и по-малки пациенти.
За съжаление има много недоносени бебенца и техния брой расте, което е много тревожно.
Фивче, моля се за вас и се радвам на добрите новини. Вярвам, че ще расте още по-бързо и ще се справи малкият мъж. Господ ви обича и вярвам, че всичко ще бъде според Неговата воля. Уповавай на Него и знай, че всичко ще се подреди.
Hug Hug Hug
Вярвам, че Господ гледа и помага.
След час ще видим бебчо. Дано да се справя по добре с дишането.

# 262
  • Варна
Фивка и аз все ви мисля. Радвам се, че Марти наддава, все такива новини да носиш. Hug

# 263
Фивче  Hug Hug Hug страхотни новини, браво на борбеното момче  Heart Eyes

# 264
  • Талант на 2012,2013 г.
Фивка...Една ГОЛЯМА прегръдка за теб и борбеното човече... Hug

# 265
Фивче  Hug Hug Hugбраво на Марти все така да е и занапред

# 266
Мила Фивка, стискам палци всичко да мине наред! Браво на момчето, че наддава. Кураж, мило майче! Прегръщам те силно и бъди силна заради детето и заради себе си.

Чакаме хубави новини!!!

# 267
Чакаме хубави новини!!!
Точно така  Peace..
Куини,  прекрасен малък мъж си имаш. Да расте здравичък и да те радва много, много... Hug

# 268
  • Варна
От вчера бебчо е на кислородна палатка. Продължават да го хранят със сонда и венозно. Казаха ми, че усвоява добре храната. Надявам се да успява да се справи сам с дишането и скоро да се стабилизира състоянието.

# 269
  • Варна
Това са много добри новини!  Grinning Браво на Марти! Надявам се, си малко по-спокойна? Почивай и възстановявай здравето си, докато имаш свободно време.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт