Отговори
# 270
  • Варна
Фивче, това е чудесно, че вече е на кислородна палатка, вместо на апаратно. засега ще го хранят така, докато достигне по-големи кг, защото бебоците се измарят като се хранят  Simple Smile
Няма да забравя като бяхме в Терапията, докараха едно бебоче от Виница /беше във Виница за дохранване,родило се недоносено/ Хранеха го само със сонда, докато една вечер като се разрева това сладурче от глад, сестрата го вдигна, реши да го пробва, даде му шишето и то горкото като невидяло взе да цока Grinning.
Марти е един малък герой, който ще се справи с това изпитание Hug И както е казала Лилибон, почивай сега, защото после наистина няма да имаш време. От сърце ти пожелавам да дойде по-скоро деня, в който си изморена и изтощена, защото Марти примерно е решил да будува цяла нощ  Grinning

# 271
Фивче, браво на бебо! Продължавай да се бориш миличък, а ти си почивай повече и събирай сили, за да се гледате двамата с бебо!!! Кураж, майче! Минах по този път, знам какво е, но ти не се предавай!

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:20 от marianaM

# 272
  • Варна
Благодаря ви, че се радвате с мен на всеки малък напредък. Все още си въздържам емоциите, защото е мъничък и състоянието още не се е стабилизирало. Още на 7-я ден от раждането го екстубираха т.е. махнаха от апарата и няколко дена дишаше спонтанно, но се е изморявал и правел паузи. Затова отново го включиха на апарата, все пак не трябва да се товари сърцето и мозъка. Днес е 24-я ден и това е третото екстубиране и може да не е последното, но аз не бързам. Все пак родих 9 дена преди да вляза в 7-ми месец, водят ме 27 г.с. и не мога да искам чудеса за толкова кратко време.

# 273
  • на дъното
Фивче радвам се за малкия Юнак  Heart Eyesнали знаеш хубавите неща стават бавно.Вярвам че като си му дойде времето и героя ще се справи сам,все пак както ти самата казваш още е съвсем мъничък.Прегръдки за двама ви Hug
Куини  Heart Eyes Hug Hug много сладко човече си отглеждате

# 274
Ех, това се казва новина! Браво на Марти! И занапред само добри новини!

Фивка, Hug

Аз искам да се похваля пък с разигралата се заложническа драма в нас. Божидар се заключи в хола, та се наложи да разбиваме стъклото на вратата, защото не успя да отключи врата.  Беше голям екшън.  #Crazy

# 275
  • Варна
Светле, това е нова мода - сам да се вземеш за заложник.  Mr. Green Не ти е скучно с децата. Simple Smile

# 276
Светле, това е нова мода - сам да се вземеш за заложник.  Mr. Green Не ти е скучно с децата. Simple Smile
:
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 277
Фив,хубави новини,всички стискаме палци и се молим за Марти,а той е един малък-голям борец!Много позитивна енергия и топли прегърдки  Praynig Hug Heart Eyes!

# 278
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574315.new#new - нов месец.
Фивче, има време да се отпуснеш и зарадваш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт