Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча # 43

• 41 322
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
# 661

Благодаря ти Кралице за всичко.....  bouquet Да се почерпим и сега - време е за сладко изкушение  Naughty

Да ви е сладко момичета        bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря, сварих да си...взема и от това, днес! Супер, вкусно Heart Eyes и добре ми подейства newsm78, чак отидох да потърся нещо по така, Laughing Rolling Eyes Embarassed например Еркан.....в разните му колажи, намерих някои....не са нови, но е толкова красив, особено със Сабиха...заедно, неотразим...влюбен, винаги бе щастлив ...когато, тя позволяваше...да са заедно!! ooooh! ooooh! ooooh!
Хубава вечер, Мамче.....по-късно отново ще ви проверим....да прочетем, ще пишеш...надявам се! hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy  love001 newsm51

# 662
Продължение на 16 епизод

Гюлшен скри вестника, който беше купила за Кемал, за де не види той сничките на Галип и Сабиха, но той си е купил вестник .....вижда снимките и статията, оглежда се да не би някой друг да ги види и започва да чете......

В този момент и Сабиха гледа вестника със снимките.....Притеснена е предполагам за това, което ще чуе от Кемал. Зейно вече знае за отношенията му с Галип и няма за какво да се притеснява от нея.....Ето пристига куриера с цветята – 21 красиви червени рози.....Имаше и картичка от Галип....”Благодаря за тай-хубавата безсънна нощ в живота ми”.......Розите и картичката пренесоха Сабиха в спомени за тази прекрасна безсънна нощ......Борджу прекъсва тази омая.....

Бурджу: Какви красиви рози......Да не би да празнувате новините от вестниците.....

Сабиха: Госпожо Бурджу......Какво точно работехте тук......Все едно....ще попитам господин Галип......

Бурджу: От дълго време съм в проектантския отдел.....

Сабиха: Той е на долния етаж.....Непрекъснато ви виждам тук....и се обърках.....

/Галип излезе прав в желанието си по-бързо да предложи брак на Сабиха, защото тя щеше да се стресне от приказките на хората и поради несигурността й за отношенията им ще започне да го отбягва.....Това предложение за брак на този етап изигра ролята си.....Сабиха придоби самочувствие и много точно отрази Бурджу.....Вече без страх ще гледа и Нурсел в очите, защото знае, че не е сама срещу тази жена...../

Нурсел вече пристига на работа.....Вървейки по коридора се спира на вратата на Сабиха, изгледа я с ледения си поглед, но.......подмина без да прави сцени.....Секретарката на Галип я издирва, защото шефа чака Нурсел.....С присъщото си високомерие Нурсел се опитва да се държи на положение, че тя е потърпевшата......

Демет: Госпожо Нурсел.....господин Галип ви вика спешно......

Нурсел: Знам....100 пъти ми се обадихте....Мога ли да си оставя палтото.....имам ли това право......

След като е прочел статията и е видял снимките, Кемал търси успокоение край брега.....Говори си сам.....

Кемал: Как да работя сега, като съм толкова нервен.....Командировка значи.....Командировка.....С женен мъж.....Тези ще ме вкарат в беля.....Голяма беля.....

# 663
Кюршат отива да уреди документите за новото сдружение....На вратата се сблъсква с Нурсел.....

Нурсел: Добро утро Галип.....Искал си да ме видиш.....И то спешно.....Да не съм ти липсвала......

Галип с жест я поканва да седне......Слага вестника пред Нурсел.....Не обелва и дума.....

Нурсал: Значи това е темата на днешното ни събрание......На мен също не ми харесва да започвам деня с тази новина Галип.....

Галип: А аз не харесах играта ти Нурсел......Нали единственото ти желание бе да уредиш живота си.....така ли мислиш да го направиш......Вече е ясно, че не си искала съдружие с Кюршат, за да работиш.....До къде искаш да стигнеш.....Като следиш всяка моя стъпка....

Нурсел: Не разбирам за какво говориш Галип.....Но ако намекваш, че аз имам нещо общо с това.....лъжеш се......По документи ние все още сме женени.....Каква полза ще имам да раздухвам в пресата тайната ви връзка.....Освен срама......На грешна следа си.....Помисли......За кого е полезна тази новина.....За някой, който не желае да ме вижда тук и никак не ме харесва.....Тоест, би ли могла да е Сабиха......

Галип: /до този момент Галип не проговори и дума, само търпеливо чакаше Нурсел да му наговори куп лъжи....При последните думи се развесели.../......Нурсел....писна ми от твоите елементарни интриги.....и от всичко....Просто ми писна.....Сабиха и Кюршат ми разказаха всичко за теб.....По-добре да не поставяш на изпитание търпението ми.....

Нурсел: /ужасно нагла жена/......Вярваш на хора, които познаваш от три дни.....И ме обвиняваш в лъжа......Как можа да предположиш, че бих направила такова нещо.....

Галип: Използваш тези снимки, за да отдалечиш Сабиха от мен – така ли е или не е......Кажи.....Не си ли казала, че ако тя не се отдръпне от мен ще публикуваш снимките....../Галип се изправи и със сила удари вестника в масата.....Гледаше страшно Нурсел...../

Нурсел: Галип моля те успокой се.....Готова съм да направя всичко, за да ми повярваш......Само не говори така с мен...моля те......Не ме гледай така сякаш те отвращавам.....Умолявам те....Няма да издържа на това....Наистина.....Галип: Аз помолих Сердар да не публикува тези снимки.....Но не можах да го спра.....Той ви е проследил....Аз не знаех, кълна се, че нямах представа.....Наел е и фотограф......

Галип: Нурсел....Не искам да те слушам повече....Стига....Сердар ще си плати в съда за всички мръсотий, които е извършил......Що се отнася до теб, не можеш да останеш повече тук....Ще прекратиш и съдружието с Кюршат....Погрижил съм се за това.....Веднага ще прехвърлиш всичките си акции...и ще изчезнеш....В противен случай Нурсел обещавам ти, че ще се сблъскаш с един Галип, когото изобщо не познаваш....Давам ти последна възможност заради общото ни минало.....Ще ти изпратя адвоката си......

Нурсел: Галип.....Не можеш да ми причиниш това.....

Галип: Напротив.....Излез.....Махай се......Вън......./Нурсел подскочи от уплаха...Ня до сега наистина не е виждала този Галип....Той взема вестника хвърля го в нея и й изкрещява../...Изчезвай.....

# 664
# 665

Саадетин се прибира в къщи, още от вратата чува, че стационарния телефон звъни. Вдига слушалката, но никой не се обажда....Той избира Мелек по мобилния телефон. Пита я дали тя е звъняла от дома си на телефона...Тя го пита, как така ще посмее да звъни и то от домашния им телефон....Садо попита съвсем приятелски мелек как е, и двамата си казват колко си липсват един на друг.....Садо предлага да се видят.....

Галип е извикал в кабинета си юристите на холдинга....Малко е ако кажа, че е бесен, особено след като разбра, че и сердар е в играта.....

Галип: Ще унищожите Сердар.....Това ще е единствената ви задача.....Заведете дела......Няма да спите, докато не натикаме този изрод в затвора.....Искам дело за тези снимки в пресата.....Нека да разбере какво е да се бърка в личния ми живот.....Искам да го видя съсипан, когато излезе от затвора...Ясно ли е.....

Адвокатите смирено  отговарят, че им е ясно и отиват да си вършат работата......

# 666
Галип все още ядосан стои до прозореца и влиза Сабиха.....Той не успя да й се усмихне, чувства вина.....

Галип: Сабиха, извини ме.....Трябваше да им попреча за тази новина....Кой знае какви неприятности си имаш сега заради мен.....

Сабиха се усмихва, прегръща го и го целува.....Само така една жена може да успокои ядосания любим мъж.....

Сабиха: Исках да ти благодаря за розите.....

Галип: Моля те......Виж ме само с какво се занимавам.....Успя да отровиш такъв прекрасен ден Нурсел......
Сабиха: Неее....Не е успяла......Денят продължава да бъде прекрасен......

Галип прегръща Сабиха.....Сякаш след тези думи лошото му настроение от всичко с което трябваше да се занимава до сега отлетя......Само от погледа й разбра, че тя се притеснява от тези нежности на работното място.....Галип сам каза „Добре....Добре, добре......”

/Защо Сабиха и за напред не винаги е такава каквато е в този прекрасен ден....Но сега Сабиха все още е под впечатлението от това, което Галип разказа за детството си, за преживяванията на един мъж търсещ единствено щастието в любимата жена и семейния уют....Много скоро Сабиха ще забрави за тези неща....../

# 667

Саадетин и Мелек са се срещнали в едно заведение, но отново не са сами....Отново ги следят и информират съпруга й къде и с кого се среща Мелек....

Мелек е нещастна....Саадетин я успокоява, че ще измислят нещо.....Садо й казва, че този път трябва да останат заедно....

# 668
Сабиха е все още при Галип....Той продължава да се обвинява за това, че не се е опитал да попречи на публикацията....

Галип: Притесявам се само как Зейно ще приеме тази новина....Довечера ще вземем и Мемо и ще заведем децата на някое хубаво място.....Нека се почувстват сигурни.....Искаш ли.....

Сабиха: Аз говорих със Зейно за нас двамата.....Няма нищо за което да се тревожим....

Галип: Остави ме да се сближа с децата.....Вие вече сте моето семейство.....Трябва да започнем отнякъде.....

Сабиха: Всичко е толкова отскоро.....Не е ли по добре да изчакаме още известно време....

Галип: Боже, Боже......Защо да губим време....Колко още.....Децата не могат да бъдат спечелени за един ден.....Трябва доста да се потрудя......

Сабиха: Така е......

Галип: Остави ги да свикнат с мен.....

Сабиха: Добре....Да видим какво ще стане, когато измъкнем Мемо от онази къща.....

Галип: Няма значение......

Сабиха: Добре.....Така да бъде.....Галип....Какви неприятности ми отваряш само.....

Галип: Да скъпа ми асистентке.....Това е програмата ми за довечера.....Предайте на госпожа Сабиха моля, да отидат с Ръза и да вземат децата.....Ще се срещнем в ресторанта ......Ще ги чакам там след една среща извън фирмата......Ясно ли е......

Сабиха: Разбира се....Ще й предам.......

Галип: Добре...../Сабиха става и си тръгва.../......Ще се радвам, ако й кажете, че я обичам.......

Сабиха: Разбира се господин Галип.......

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 23:02 от MAMA-AN

# 669

А за вечерята, за която говори Галип....ще си говорим утре вечер здраве и живот.....Пожелавам ви лека и спокойна нощ  newsm46 newsm46 newsm46, да си починете добре и утре да си пием заедно кафето...... Hug Hug Hug Hug Hug

# 670
Благодарим, Мамче...срахотно си го предала, епизода....лека нощ, до утре! Hug

# 671
# 672

Пожелавам ви много хубав, слънчев и изпълнен с настроение ден! Спорен ден и много късмет! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Two Hearts
Кралице    Hug Благодаря за кафето и пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 673

Son Bahar Sabiha & Galip Evet

За вашето добро настроение Evet!!!!

# 674

Приятен следобяд момичета  Hug Hug

Two Hearts Kissing Heart Two Hearts lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт