Баба Марта на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни.

• 72 844
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Да ви се похваля, че диетата на моя мъж много добре ми се отразява свалила съм 2 кила за месец и имам още 3 да сваля та да си вляза в моминските дрешки  Mr. Green

Вале сподели я тази диета с мен Praynig, че имам още 6-7кг да свалям, пък така ми се иска да си вляза в дрешките преди 3г., нищо че са демоде. Май винцето вечер трябва да спра, че да има по голям ефект newsm78

Мирела само разреден сок пие, водата не ще и да я помирише само вечер по малко след млякото. Само мойто ли пие още АМ за приспиване? Като си легне вечер и "мако-мако" даваме мляко. Не признава шише със сламка, за чаша да не говори цялата е насипана със вода или сок - още е на шишета с биберон - срамота Crossing Arms.

# 106
Бубе, поправи се овреме, че Комарчето има кака, ама ноемврийчето е Яско и ще бъде батко Flutter...

Ами аз гледах да е софиянка. Пък не разбрах кое дете на бебето какво ще му се пада Joy Божкеееееее, хич не съм добре. И на работа ги върша едни, ама чак пък толкоз една елементарна връзка с главния да не мога да направя....

# 107
  • София
Бубе, и двете с Мимата избягахме от квартала на Мишката, щот тя само ни подлъга и после ни гледа сеира. Та сега я чакаме да си мине по реда.
Мишлетке, да не си ти бременееща и да се таиш!!????

Мая, диетата е за диабетик,
захар - забранена
сол - колкото може по-малко и заменена с калиевата сол
олио - колкото да знаеш че си сложила
Картофи и ориз по една шепа на ядене - 3,4 пъти в седмицата,
сирене - обезмаслено, кашкавал - ако много ти се прияде иначе по-добре го избягвай
Месо - 150 гр на ядене - 3,4 пъти в седмицата,
Яйца - по 1 на ден максимум
мляко - 0,5 литър на ден по желание прясно или кисело от най- ниската степен на масленост която намериш - 0.00001 %
хляб - 150 гр на ден
зеленчуци и варива колкото искаш, по колкото пъти на ден можеш да ядеш.
плодовете са ограничени заради фруктозата - на ден 1 банан или 2 ябълки или 1 портокал, или чепка грозде, ...все около този грамаж се въртят
соков е, газирани напитки със захар или подсладители, захарни неща, майонези,колбаси, итн  - "забравяш че се произвеждат"
вода минерална, чешмяна или газирана - на корем  Mr. Green
На него му е забранен и алкохола, но той пие хапчета, които не се усвояват при употреба на алкохол. А аз не пия по принцип та не мога да ти кажа дали влияе Simple Smile

Аз не я спазвам толкова стриктно като Сашо. Той свали за месец 10 кг. Аз си пия кафето със захар и чая също. Но пък в хладилника няма нищо за подхапване или за организиране на вечерите със сандвичи или суха храна.

За млякото не сте само вие! Калина си пие сутрин и вечер мляко.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 16:08 от Valliya

# 108
  • София
малкия дзвер май върви към оправяне, защото почна да мидига нервите  Crazy
иначе пак е с Т, излязоха й и изследванията, не са много цветущи, но педиатърката каза "още два дена без АБ".успокоява ме това, че самата тя не настоява за АБ, явно и тя вярва, че организмът ще се справи без такава драстична намеса.  Praynig
сега отивам мъъничко да се опъна, че от тия тревоги последните дни кърмата нещо май понамаля, малкия зверски се нерви на гърдите ми, нещо не е доволен  Crossing Arms

# 109
  • Бургас
Вале мерси за диетата, ще се постарая, ама воля никаква у мен. Аз кафе без захар пия, сладко не обичам, обаче в хладилника задължително има шунчица, канка(луканка), че мойта щерка клечава ама на мръвка не отказва. Пък и тинейджър имам хапва му се на детето сандвичи. И аз 2-3 пъти готвя в седмицата и после да не го хвърлям си го хапвам сама, че момъка не ще да повтаря. Ама и всеки обед в маминка сме че ме гощава жената после искам да отслабна Whistling. Аз ако можех на фитнес да ходя щеше да ми е добре ама малкото чудовище няма на кой да оставям.

Оффф исках да сменя аватара с по актуална снимка на Мирела, ама не мога и старата изчезна #Cussing out

# 110
Здравейте момичета,
Аз пиша изключително рядко, но вярвам, че не сте ме забравили.
Ето какво ново при нас - Влади тръгна на ясла, доста добре се адаптира. Малко си поплаква сутрин, но докато обърна колата (че улицата е еднопосочна), виждам през прозореца как вече се е успокоил и си играе с децата. Всеки ден носи по някое свое произведение  - охлюв от пластелин, рисунки, мече от глина. Със сигурност му е забавно там.
Все още е с памперс, но вече доста често пишка на тоалетната - купила съм му адаптер за тоалетна чиния със стълбичка и му е много удобно. Сам се качва и слиза.
Изобщо пораства детенцето. Взе много повече да говори и пее. Миналата седмица ме разсмя със следното: "Тъгнал кос, гол и бос. Тук спял, там спял. Ял."
За нощното кърмене, и ние си продължаваме, но това не ми е проблем, защото той спи между нас и може да се каже че не се будя изобщо. А и той напоследък взе да се буди за цокане чак към 6-7 и след това пак заспива.
Илка, дано Ида да се оправя вече. Може и да се разминете с антибиотика, ако виждаш че върви към подобрение. Преди няколко седмици и Влади изкара нещо подобно, но за 3-4 дена. Лекарката беше на мнение, че е вирусна инфекция и АБ няма да я повлияе и излезе права. Оправихме се с Изопринозин и Умкалор.
Юле, и Влади има проблем със зъбките и доста прилича на това, което ти описваш при Борко. Нашият стоматолог, на когото имам изключително доверие, каза че е деминерализация на млечните зъбки. Сега ги мием 3 пъти на ден, след което ги мажа с Тут мус и засега задържаме малко положението, но вторите му зъбки отгоре са почти изядени и най-вероятно ще се наложи в един момент да ги реконструираме.
Нашият батко след две седмици има изпит за Американския колеж, стискайте му палци! Да видим как ще се справи детето. Ще дам отчет като мине.
Това беше от мен в резюме. Ще гледам да съм по-редовна.

# 111
Специално за Мишлето (дано се отпусне за жокер)  Mr. Green :

Сиска,  Hug стискам палци за зъбките. Този тут мус не съм го пробвала(има го и тук). Аз опитвах да давам малко ксилитол, но и това спрях.  Rolling Eyes

Валя, мерси за диетата.  Hug

Илка
, стискам палци да минете без антибиотик.  Hug Аз признавам антибиотик да се дава след направена антибиограма.  Rolling Eyes

По темата за бабите нямам какво да кажа  Whistling

За спането Борко започна от 2-3 седмици да спи непробудно по 6-7 часа  Party Пие кърма преди да заспи и сутрин пак кърма.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 20:38 от Yuliya2008

# 112
  • Варна
Вале, тази диета си е живо мъчение бе! Като виден чревоугодник съм стресната направо  Laughing
Виж Юлето как знае, ммм сега се сетих че имам вкъщи Милка!
Габи пак я заведохме днес у баба, че почна учебната седмица (добре че е само 3 дни) и след 2 часа ми се обаждат със сюрприз- хремава била  Rolling Eyes Дано само със сополки мине, че баща й пак е болен- 3-ти път за 1 месец  #2gunfire
Утро  Hug аз два дни като не се наспя ставам звяр, ти как успяваш не знам...

# 113
И аз залагам на Денчо. те щяха към Германия да зачезват, ама....

Илка, герой си ти  Hug аз на 3 ден бих дала АБ. След тоя престой в Инфекциозна едно време, нямам нерви!!
Ивето и тя се загуби, да идва на отчет как е Косето  Hug

# 114
  • София
Ох, отдъхнах си малко! Ида спи с 36.9  Whistling тоя нурофен чудеса прави. към 7 вдигна пак почти 40 и й дадох дозичка, лека полека ги смъкна и съответно почна да дивее, не че с 39 се беше кротнала, явно от спането вчера цял ден днеси маше двойно енергия. не знам как ще я изтърпя у дома цяла седмица  #Crazy
ей сега се хващам да правя  заготовки утре за творческите занимания. тя много се кефи да лепи, та сега ще й рисувам и изрязвам рибки, а тя утре да ги лепи, ще си правим аквариум. отделно може и някакво пролетно колажче да спретнем, че вече ми е мерак да се затопля  Crossing Arms дано само бебока е по-кротичък, че днес хич не му беше ден на него, само мрънкотеше, ама то и той си иска своето внимание, тия 4-5 дена все около Ида хвърчахме и милия съвсем го зарязахме, само сменям памперси, кърмя и приспивам, през останалото време - да се спасява. и Ида днес як пердах му тегли   ooooh!

тръпна и аз да разбера коя е бременната мама, но нямам никакво предположение  newsm78

Диданке, какво стана с многократните пелени?
Вале, диетата и аз смятам, че е мъчение, но щом се налага - ще стиска зъби половинката  Wink
за зъбните проблеми,  Hug дано скоро ги овладеете.
сикрет, дано Габи се отърве само със сополи, че  ooooh!

отивам да крада идеи от крокотак  Whistling

Hug и благодаря за подкрепата тия дни

# 115
Честит празник мили момичета.

# 116
  • Бургас
Честит 8-ми март мамчета! Нека бъде един чудесен и усмихнат ден!

# 117
Честит 8-ми март, момичета! Бъдете най-добрите майки, най-красивите жени и най-нежните съпруги!

# 118

Бъдете много щастливи, усмихнати, обичани  и ценени от любимите хора!

# 119
  • софия
на този ден сбъдвайте мечтите си  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт