Баба Марта на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни.

• 72 840
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Аз също залагам на Денчо  Peace
виртуално поднесени цветя за всички вас момичета, пожелавам ви да сте истински обичани и да сте опиянени от любовта споделена с любимия човек  Heart Eyes
Хубаво кафенце за да сте свежи и красиви днес
и
сутринта ме чакаше една розичка с картичка  Crazy Heart Eyes от любимия
Ида е герой,това точно и ние го карахме преди рождения й
Подкуп за Мишлето
Толкоз от мен,айде чао

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:15 от didipidi

# 121
  • София
Добро утро, мили момичета и мами! И на този хубав ден и празник бъдете все така обичани и много щастливи!

Аз получих своя подарък от Алекс снощи- в яслата са правили картички с цветенца....лепило, рисувало, старало се милото ми детенце! Heart Eyes Blush Heart Eyes

Днес хем ми е празнично, хем ми е и малко тъжно..... На този ден, през 2008г. трябваше да се роди едно малко слънчице, но уви, прекалено рано се превърна в ангелче, в една малка звездичка, която грее на небето и пази Алекс! Peace Praynig Praynig Peace  Но понеже няма нищо случайно на този свят, поне аз лично се убедих в това, в същия ден или следващия вече бях забременяла с моето любимо детенце и 9 месеца по-късно се роди ТЯ- Алекс, която осмисля дните ми и изпълва с радост живота ми! Hug

Хмммм....интересно стана с бъдещото бебе! Обещавам да ви кажа, т.к майката хич, ама хич не е от редовните, ама тези, дето сме "под подозрение" явно трябва да се замислимпо въпроса Peace Laughing
Юленце, а след такъв подкуп, просто не мога да издържа! А и Валето....дето съм им гледала сеира.....шматка такава  Heart Eyes Hug    Та.....бъдещото мамче е Julian, майка на Кати. А бъдещото бебе се очаква в края на Юли, началото на Август....живот и здраве!

Хубав ден, мили момичета, и много празнично и цветно настроение! Hug  bouquet

# 122

Честит празник, момичета!
Бъдете позитивни и винаги обичани!

Хубав ден от мен!  Heart Eyes

# 123
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!
Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани, глезени и слушани от мъже, деца,  свекърви и родители  Hug

Мишлетке,, точно се сетих и аз за нея, че е от квартала ама никакъв спомен за името й и ти си каза! Лека бременност и здраво бебче Юли месец.

Диетата честно да ви кажа не е трудна, по-скоро е трудно да се откажеш от лакомийката. Ама ще стиска зъби Сашо, няма къде да ходи.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 09:56 от Valliya

# 124
# 125
Лека бременност на Julian и здраво бебче август  Hug

# 126
  • София

честит празник, мамчета!  Hug

и честито на бременната мама, лека бременност и още по-леко раждане   bouquet

# 127
  • до Пловдив
Честито на бременна мама лека бременност

п.с. разрових се и открих още една бременна мама която също ще има бебе юли мама mury но и тя не е писала доста одавна при нас лека бременност и желая
а мама triffy има момченце на почти 5 месеца да и е живо и здраво и тя не е писала доста одавна
а за мама mila_78  бяха в пловдив после си спомням че отидоха във варна а сега попаднах на един нейн пост пише че живеят вече в Мароко /Казабланка/
има доста мами които не пишат вече тук но пък влизат във форума има и такива които са им изтрити профилите като например Norass/Лора, Maman Suzi
но всеки решава къде да пише явно не им е приятно вече тук кои знае

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 14:57 от dani_bimbalova

# 128
  • до Пловдив
нещо стана и 3 публикации се появиха исках картинка да публикувам ама не се получи
п.с. моля някои да ми пише на ЛС как ставаше с публикуването на картинки защото нещо не се получава

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 14:48 от dani_bimbalova

# 129
  • до Пловдив
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МИЛИ ДАМИ!

Бъдете здрави, лъчезарни и обичани. Също така помнете, че колкото и трудности да срещнете, винаги ще има някой, който безусловно ще Ви обича и ще бди над Вас! Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 14:59 от dani_bimbalova

# 130
Интересно dani_bimbalova ,но както ти пишеш,ако искат да пишат,ако не тяхно решение
Като писа за Лора се замислих за нея....
triffy-честито бебче да ти е живо и здраво
mury-лека бременност

# 131
  • София
 Whistling

triffy-честито бебче да ти е живо и здраво
mury-лека бременност

и от мен  Peace

аз като се размисля, тук останахме 20тина майки, които пишем редовно  Thinking няма лошо  Heart Eyes

и понеже някой пита назад с какво се забавляват децата у дома, ето какво правихме днес:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2109753&id=1166079271&l=8e798986d2
аз режа - тя лепи, беше много приятно

# 132
  • Бургас

Лека вечер на всички   bouquet

п.п хи-хииии elleee еднакви пожелания сме избрали Joy, но са от сърце  Heart Eyes

# 133
Добро утро
Нещо за хапване
И нещо за душата
Лек и успешен ден на всички  Heart Eyes

# 134
Аз знам още една бременна мама- Розичка.  bowuu
Доколкото си спомням Лора по едно време си беше направила собствен бебешки сайт, в който бяхме поканени. Но аз така и не придобих навик да пиша там. Мисля, че Ели поддържаше връзка с нея.  newsm78

Илка, доста добре се е ориентирала Ида с рисуването. Смея да твърдя, че повечето деца на тази възраст не могат да нарисуват подобни човечета. Някой от вас рисува ли?

Ние със Симона много се забавляваме да "лепим" с пластелин от типа на Плей-до. / в кофичките/
Той е много мек и приятен за работа. Правим си апликации върху бял лист. Карам я да лепи очички и носове на разни човечета, да слага точки на калинки или ябълки на дърво...  Фигурките след това се втвърдяват.

Ей, Диди, може ли така?! Тъкмо реших да започвам диета..... Embarassed  Веднага да изтриеш втората снимка!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт