Има ли вдовици/вдовци сред вас? 2

• 421 389
  • 3 446
  •   2
Отговори
# 420
Снимки в рамки не държа, махнах всички такива още навремето, за да не се измъчвам...
Имам албуми - от бебе ги разглеждахме и обяснявах. Сега иска филмчетата /имам 2 видеокасети с него/, но малко се въздържам и ме е страх, да не я вкарам в някаква емоционална дупка... Не знам.... просто мисля, че още не е съвсем готова ...

# 421
Не мога да ги махна, някак имам нужда да го виждам, иначе самотата съвсем ме срива. Но не знам как да подходя, то едва ли някой знае, не вярвам да има подготвени за това. Предполагам, че като му дойде момента, ще реагирам според ситуацията. Благодаря за това, че сподели!
Иначе племенницата ми, която бе на 3,5 годинки, когато той почина, знае, че той е станал звездичка. Сега като види звездичка на небето, сочи и казва: "Виж, Валери! Махай му!" и самичка почва да му маха за здравей и довиждане. Някак по детски го разбира, но не знам дали ще го помни Sad Само мога да се надавам!

# 422
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз също не мога да махна снимката в рамка. Така го чувствам близо да себе си. И ми е някак по-леко. А както казах откакто открих и паленето на свещичката е още по-добре... За душата ми, за мен самата, а и за детето ни...

# 423
Днес "слагах" 40 дни. Много ми е тежко. Просто исках да споделя със хора, които ме разбират и с малко думи Sad

# 424
  • Талант на 2012,2013 г.
Да почива в мир! Сега наистина ще почива в мир...

А за теб една прегръдка..виртуална от приятел по съдба... spoko

# 425
  • Талант на 2012,2013 г.
Четири месеца... На безумна мъка, на тежки вечери, на дълги и самотни нощи и на опита да привикнеш с болката. Защото трябва. Защото няма връщане назад и защото измъкването е непосилно и недостижимо...
Всеки ден умират клетки  в мен...

Почивай в мир, любов моя. Не сме те забравили...

# 426
Знам, че няма думи, които да могат да намалят нашата болка. Знам, че няма ден в който да не капва сълза, но аз също знам, че те са до нас и край нас и докато ние мислим за тях те ще са част от живота ни. Не е нужно да живеем в миналото, но ако игнорираме случилото ни се все едно, че зачеркваме част от живота си. Пожелавам на себе си и на всички вас да приемем и живеем в мир със съдбата си - тя е такава, каквато е.

# 427
  • Талант на 2012,2013 г.
И ние не можем да я променим. Но много болезнено е, когато гледаш как детето ти-порастналият вече мъж изживява болката по баща си и в опитите си да му помогна не винаги успявам...
Аз зная, че трябва да приемем това, което е дошло. И  как иначе? Добре, че беше този форум и по време на боледуването му, че и сега...
Иначе... затворих се в себе си, не ми се говори с хората. Някои от тях са ми толкова предвидими...

# 428
Коледа......тъжна и самотна.....не искам да идват празници, болезнено тежки ще са.....Какви празници ще са без моята любов, моя обичан съпруг, без моя най-верен приятел в живота...Ужасно тежко ми е на сърцето.....как да се сдържам пред детето, как да направя празниците и по-весели, такива каквито са били моите като дете....много ми е трудно.. smile3518

# 429
  • Талант на 2012,2013 г.
Мъжът ми не е изстинал още в гроба както се казва, а от сутринта ще ми счупят телефона да ми звънят да искат смъртния му акт, да искат удостоверението за наследници да си продават и купуват земи... неговите лели... така наречените му кръвни роднини, които той толкова обичаше и които аз загърбих след смъртта му. Няма да им ги дам. Нищо ,  което зависи от мен няма да им дам. Това са...нямам думи . Бясна съм на цялата тая помия около мен... #Cussing out #2gunfire

# 430
Здравейте!
Мари, така ще е, колкото и да не искаш, това е в твоята къща, не в техните! Огънят гори там, където падне!

Много ми е тъжно, току що научих още една тъжна новина и съвсем ми стана мъчно.
Онази вечер много исках да пиша, но сайта заби.

Мен пък ме изнервят познати, които ме питат безумно тъпи въпроси от рода на: Що не си смениш снимката във ФБ или Вайбър, или където и да е? Що не се снимаш и не качиш някоя нова снимка?
Има ли вече охажьори или някое гадже?  Shocked Shocked Shocked

Абе вие НОРМАЛНИ ли сте бе хора? Аз да не съм се развела и да се кефя на свободата си сега? Още повече, че не съм забелязала да има тайфи около вдовици с пеленачета!
Много ме изнервят, ама много! Писна ми от тези глупости! Аз не знам къде се намирам, те ми говорят за снимки и гаджета.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 431
  • Талант на 2012,2013 г.
Хората са брутално вулгарни понякога. Не мислят преди да говорят. Животът им върви в друг коловоз и не могат да ни разберат. Или просто така искат да те разведрят? Ама че глупост нали?

# 432
Лошото е, че става въпрос за много близки приятели, което е безумното. Мотивът за въпроса беше, че нали организмът си искал своето, на което отвърнах, че той иска това, което иска сърцето!

# 433
Момичета, много ми е зле. Децата са около мен, но всичко ми изглежда празно от смисъл. Как се справяте? Не знам как ще изкарам почивните дни. Много ми е страшно.

# 434
Аз днес заведох детето на Коледна сесия при фотографите от сватбата ни. Те знаят за случилото се от друг човек, но днес се направихме, че нищо не е, говорехме с ясно съзнание, че него го няма, но не говорихме за случилото се.
Елхата продължава да си стои в кашона върху масата. Не ми идва да я украся, а така обичах. Утре стават и две години откакто почина баба, не ми е празнично никак!
Не знам как ще се справяме! Sad

Общи условия

Активация на акаунт