Има ли вдовици/вдовци сред вас? 2

• 421 761
  • 3 449
  •   2
Отговори
# 510
Имаш право и на "детски", без значение какъв е дохода. Представяш удостоверение за семейно положение, за наследници, акт за раждане на децата, смъртен акт, удостоверения от училище.

# 511
Някой продавал ли е наследствен автомобил? Как се взема разрешение от съда? Има ли давност съдебното решение? Може ли с едно решение няколко автомобила?
 Моля, ако някой може  - да ми обясни, защото ми предстои.

# 512
 Автомобил не ,но имот да.И то при условие ,че ние нямахме брак и само децата са негови наследници,но те са непълнолетни.
 Аз действах с адвокат,сам човек е немислимо сам да се справи.Искат се един куп документи,трябва да се обосновеш за какво ще ползваш парите и ако съда сметне ,че е в интерес на децата дава разрешение.Аз го получих,защото освен имоти наследиха и кредити и бях принудена да продам един за да покрия голям кредит.На разрешение пише конкретно какво се разрешава,в случая кой имот ,защо се налага и т.н.Предполагам на едно разрешение може да се напишат няколко автомобила.Разрешението може да има давност ,но може и да няма ,много зависи от това как ще се оформи молбата към съда.Аз имах срок от 6м.,но и имах клиенти,които изчакаха да оправя документите.Желая ти успех!

# 513
Днес стават 8 месеца без моя съпруг и най-добър приятел в моя живот !Става все по-тежко.....Защо Той избира и прибира при себе си най-добрите ?Какво сме сгрешили ние,че така ни наказа ? Cry

# 514
Сети, до годината ще броиш месеците, после на всеки 13-ти ще се сещаш, но не по този начин, както като броиш месеците. Не, не става по-леко, защото мъката си е все там, но е малко по-различно. На годината ще се върнеш назад, към всичко, което се е случило, ужасно е. Cry
Когато попитах баща ми, защо него, защо добрите хора първи си отиват? Той ми отговори, защото на Господ не му трябват лоши около него, Той е обграден с ангели. Никой не иска лоши хора около себе си. Знам, че това не е успокоение... А какво сме сгрешили ние, не знам, явно има за какво, но защо децата ни трябваше да останат без бащи? Cry
Имам въпрос, дано някой може да ми отговори. Става въпрос за припознаване на дете. Бременна жена загубила половинката си, нямали са брак. Каква е процедурата за записване на детето с неговите имена. Трябва ли ДНК тест на родителите на починалия. Знам, че се завежда дело срещу тях. Има ли някакви срокове за записване? Предполагам, че първоначално детето се записва с имената на майката, за да могат да ги изпишат от родилно отделение, но дали би имало проблем след излизането на Акта за раждане на детето, имената да бъдат сменени? Малко объркано го написах, надявам се да сте ми разбрали писанията.

# 515
Zdraveite momi4eta!
Moite nai-iskreni saboleznovaniq na vsi4ki Vas,koito ste v nai-trydniq period ot vreme.
Zagybix dnes,v4era ,predi godina,2,3,4,5 godini..
Ima li zna4enie koga,prosto dymata ozna4ava palna zagyba,nevazvrashtaemost,nezavisimo ot vremeto.
Mi li4ki ,pri men ve4e zapo4na 6 godina,no az ne yspqx da varna ysmivkata si,da bada shtastliva i naprotiv vsi4ko i vsi4ki ,koito me obi4at i iskat da me spasqt ...AZ SE POGYBVAM.Nqma mir v dyshata mi,nqma jivot v tqloto mi,nqma nishtoo-samo mrak i ogrooomna taga i vina!
Moqt sly4ai e malko ili mnogo kompleksen,znaq ,4e Vie ste me ynishtojite sega ,kato razberete istinata,no sgreshix! 4OVESHKO LI E?
Ne znam.pomognete mi,spasete me ot otvrashtenieto ,koeto me davi,ybiva.
Az pishex tyk dosta vreme.v parvite dni,oshte v shok,po-kasno ,kogato bolkata prelivashe i ymirax.Tyk pishexa i mnogo drygi ,na ,koito se beshe sly4ila tragediqta po-sashtoto vreme.
 Bqxa TANIA,NITKA,VEEI DRYGI...
MOQTA LUBOV .KAKTO VIE KAZVATE BESHE GOLQMA,,mnogo godini jivqxme shtastlivo,s 3 si deza.Toi beshe moqta gordost.o4i koito te grabvat vednaga sas sinevata si,neystoimata bqla ysmivka,mnogo priqteli,mnogo ymeniq-plyvane,parashytizam ,myzika.Az bqx gorda ,obojavana.No...doide yjasniq mig ,i az ne vqrvax ,ama kak,toi e zdrav,toi e silen,no...ybi go nai-tejkata bolest samo za 20 dni,nqmax vreme da se naglasq,to izobshto ima li?!
Zamlakna slaveevata pesen i az po4nax da gybq po4va pod sebe si.T RQBVASHE MI LE4ENIE,VZEMAX ANTIDEPRESANTI,ZA DA YSMIRQ LYDIQ BQG NA SARZETO SI!!

le4enieto mi pomogna gore -doly,kolkoto da mi pretapi bolkata,da presyshi salzite mi.
Momi4eta ,ako imate sili da se borite s volq i pomoshta na blizki,ne pribqgvaite do tova!!!
Az bqx mnogo sama i yplashena!
Sly4i se ,4e se razbolqx ot nefroletiasa s ogromen kamak,koito ne tarpeshe otlagane. Operaziq v G ENOVA,TAM IMAX BLIZKI KOLEGI ,KOITO ME POKANIXA.oPASNOSTA BESHE REALNA..

# 516
Izvinete me,iskam da prodalja,ima oshte malko..
Tam v bolnizata v genova me izpratixa za krav,i se zapoznax s 4oveka ,koito shteshe da sledi kravniq mi statys.
Idvashe 4esto da me vijda,noseshe mi plodove,govorixme za privratnostite na jivota .toi beshe zagybil ot sshtoto zabolqvane saprygata si. PO4YVSTVASH GO KATO SPASITEL,BRAT,Moqt strax  me nakara da pritapq sitevata si i az sled obshtyvaneot 1 godina se saglasix da zajiveq s nego,no v moqta rodina.
tyk idvax rqdko!
Nqmax interes kam nishto-pari,lubov,imax samo mnogo ,ygas v o4ite i jivota si
Zapo4naxa otnovo koshmarite,ne spqx,pla4ex,toi beshe tarpeliv edna godina,posle zapo4na da mi kreshti,da me ma4ka ,i az otnovo minax na lekarstva ,no skrishom.
Sega ve4e sled 3 godini na mnogo maka,ynijeniq i ogromna obi4 i vina kam moqta lubov ,az se razdelqm.
Po- spokoino mi e,no zagybix dyshata si,jiveq za da ida vsqka sabota pri moqta lubov ,da postavq edna 4ervena roza i da poly4a izstradanoto yspokoenie ot prolivniq dajd ot gor4ivite mi salzi.
Momi4eta,ne go pravete ,ako ne ste gotovi,makata ostava ve4na,no s vremeto svikvash s bolkata,v imeto na tova ,4e toi e edinstven i nezamenim ,v imeto na tova,4e edin den shte ste zaedno!!
Az vse go molq za proshka,sanyvax go ,4e me pregrashta tezi dni i mi kazva-AZ TI PROSTIX,ISKAM DA SI DOBRE,TI I NASHITE DEZA,VAPREKI ,4E TE SA VE4E SAMOSTOQTELNI.NO AZ NIKOGA NE GO OTDELIX OT MAI4INOTO SARZE!!
M ili4ki,4yvstvam Vi blizki,makar ,4e ne Vi poznavam!PREGRASHTAM vI,DANO DA NE IZJIVEETE MOQT YJAS! Hug Embarassed

# 517
Tam v bolnizata v genova me izpratixa za krav,i se zapoznax s 4oveka ,koito shteshe da sledi kravniq mi statys.
Idvashe 4esto da me vijda,noseshe mi plodove,govorixme za privratnostite na jivota .toi beshe zagybil ot sshtoto zabolqvane saprygata si. PO4YVSTVASH GO KATO SPASITEL,BRAT,Moqt strax  me nakara da pritapq sitevata si i az sled obshtyvaneot 1 godina se saglasix da zajiveq s nego,no v moqta rodina.
tyk idvax rqdko!
Zapo4naxa otnovo koshmarite,ne spqx,pla4ex,toi beshe tarpeliv edna godina,posle zapo4na da mi kreshti,da me ma4ka ,i az otnovo minax na lekarstva ,no skrishom.
Sega ve4e sled 3 godini na mnogo maka,ynijeniq i ogromna obi4 i vina kam moqta lubov ,az se razdelqm.
Po- spokoino mi e,no zagybix dyshata si,jiveq za da ida vsqka sabota pri moqta lubov ,da postavq edna 4ervena roza i da poly4a izstradanoto yspokoenie ot prolivniq dajd ot gor4ivite mi salzi.
Momi4eta,ne go pravete ,ako ne ste gotovi,makata ostava ve4na,no s vremeto svikvash s bolkata,v imeto na tova ,4e toi e edinstven i nezamenim ,v imeto na tova,4e edin den shte ste zaedno!!
Az vse go molq za proshka,sanyvax go ,4e me pregrashta tezi dni i mi kazva-AZ TI PROSTIX,ISKAM DA SI DOBRE,TI I NASHITE DEZA,VAPREKI ,4E TE SA VE4E SAMOSTOQTELNI.NO AZ NIKOGA NE GO OTDELIX OT MAI4INOTO SARZE!!
M ili4ki,4yvstvam Vi blizki,makar ,4e ne Vi poznavam!PREGRASHTAM vI,DANO DA NE IZJIVEETE MOQT YJAS! Hug Embarassed
Zdraveite momi4eta!
Moite nai-iskreni saboleznovaniq na vsi4ki Vas,koito ste v nai-trydniq period ot vreme.
Zagybix dnes,v4era ,predi godina,2,3,4,5 godini..
Ima li zna4enie koga,prosto dymata ozna4ava palna zagyba,nevazvrashtaemost,nezavisimo ot vremeto.
Mi li4ki ,pri men ve4e zapo4na 6 godina,no az ne yspqx da varna ysmivkata si,da bada shtastliva i naprotiv vsi4ko i vsi4ki ,koito me obi4at i iskat da me spasqt ...AZ SE POGYBVAM.Nqma mir v dyshata mi,nqma jivot v tqloto mi,nqma nishtoo-samo mrak i ogrooomna taga i vina!
Moqt sly4ai e malko ili mnogo kompleksen,znaq ,4e Vie ste me ynishtojite sega ,kato razberete istinata,no sgreshix! 4OVESHKO LI E?
Ne znam.pomognete mi,spasete me ot otvrashtenieto ,koeto me davi,ybiva.
Az pishex tyk dosta vreme.v parvite dni,oshte v shok,po-kasno ,kogato bolkata prelivashe i ymirax.Tyk pishexa i mnogo drygi ,na ,koito se beshe sly4ila tragediqta po-sashtoto vreme.
 Bqxa TANIA,NITKA,VEEI DRYGI...
MOQTA LUBOV .KAKTO VIE KAZVATE BESHE GOLQMA,,mnogo godini jivqxme shtastlivo,s 3 si deza.Toi beshe moqta gordost.o4i koito te grabvat vednaga sas sinevata si,neystoimata bqla ysmivka,mnogo priqteli,mnogo ymeniq-plyvane,parashytizam ,myzika.Az bqx gorda ,obojavana.No...doide yjasniq mig ,i az ne vqrvax ,ama kak,toi e zdrav,toi e silen,no...ybi go nai-tejkata bolest samo za 20 dni,nqmax vreme da se naglasq,to izobshto ima li?!
Zamlakna slaveevata pesen i az po4nax da gybq po4va pod sebe si.T RQBVASHE MI LE4ENIE,VZEMAX ANTIDEPRESANTI,ZA DA YSMIRQ LYDIQ BQG NA SARZETO SI!!

le4enieto mi pomogna gore -doly,kolkoto da mi pretapi bolkata,da presyshi salzite mi.
Momi4eta ,ako imate sili da se borite s volq i pomoshta na blizki,ne pribqgvaite do tova!!!
Az bqx mnogo sama i yplashena!
Sly4i se ,4e se razbolqx ot nefroletiasa s ogromen kamak,koito ne tarpeshe otlagane. Operaziq v G ENOVA,TAM IMAX BLIZKI KOLEGI ,KOITO ME POKANIXA.oPASNOSTA BESHE REALNA..
tyk idvax rqdko!
Izvinete za greshkite,mnogo sam razvalnyvana i dezata sa 2,sgreshila sam klavisha.nqmam kiriliza, Tired Tired

# 518
  • Талант на 2012,2013 г.
Насилих се и те прочетох въпреки НЕписането на кирилица.
Ще бъда пряма, рязка, ще бъда себе си.

Един човек, който обича, не заменя любимия си толкова лесно.

Това е от мен.

Съжалявам.
Не те съдя. Всеки сам избира пътя си. Това определено не е моят.

# 519
Mari,blagodarq za tova, 4e si mi pisala i za iskrenosta!
Znaq,az zaslyjavam tova prezrenie,koeto laxa ot pisanoto ot teb.
ne me sadish,imam pravo na izbor kazvash-ex,az izbrax patq-bavno i ma4itelno da stigna do moeto mom4e i da sme zavinagi zaedno!
no ,tova ,4e ot strax i polyda izbrax tozi pat,ne zna4i ,4e ne go obi4am!
Blagodarq ti za mnenieto.
Ti si silna i ymna jena,badi vinagi takava,dori da ti e mnogo tejko!
Jelaia na teb i dezata ti mnogo zdrave i da se gordeete vzaimno.

# 520
  • Талант на 2012,2013 г.
Детето ми е едно.

Другото почина преди 20 години на 10 години.

Сега с татко му са заедно там някъде...

Ние с другото тук.

Не те презирам, не си ме разбрала правилно. Просто аз обичайки не бих избрала твоя път.

Бъди здрава.

# 521
Mari,sajalqvam tolkova!
Izvini me,ne znaex!
Oh,ne znam kakvo da kaja-neka bog vi pazi vas dvamata!
Pojelavam ti mnogo zdrave i sili za da go otgledash i napravish silen i yspql maj!
Sramyvam se oshte po-ve4e,no shte saymeq da sabera par4etata ot sebe si ,za da se spravq i pokaja ,4e ne sam tolkova skapana.edinstvenoto ,koeto mi ostava e da jiveq za spomena i dezata mi.
Mnogo me boli ot tova ,4e ne yspqx da se borq kato vsi4ki vas.. Embarassed

# 522
  • Талант на 2012,2013 г.
Пролет ли?

Тиха пролет задава се вън.
За живот се събужда човека.
Ала в мен тук наяве, не в сън
ярост нова назрява полека.

Две очи не са вече до мен.
От небето по синички бяха.
Идва пролет, поредният ден.
А очите с безкрайност се сляха.

Идва пролет, дръвчета цъфтят.
Пеят птички и радват се хора.
В мене вътре със болка горят
 много спомени, тежка умора...

Първа пролет без мойта любов.
Първа пролет различна от други.
Първа пролет-мъчителен зов...
И вдовица. Самотна съпруга.

Марѝ smile3518

# 523
Мила Мари,всичко в мен е  събрано в тези стихове ! Благодаря ти !

# 524
Защо си толкова дяволски права?????????
Кому е нужна пролетта, щом тя нищо да се прероди не обещава?
Душата ми изсъхна - няма радост в пролетното слънце Cry

Общи условия

Активация на акаунт