Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са популярните теми и обсъжданите теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат своите бременности, споделят своя опит и се подкрепят взаимно по време на процеса на очакване на деца. Те също така споделят информация за тестове за бременност, калкулатори за термин на раждане, приложения за бременни и лични преживявания и емоции, свързани с бременността.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са популярните теми и обсъжданите теми във форума?
Популярни теми във форума включват споделяне на положителни тестове за бременност, изразяване на притеснения и очаквания, обсъждане на болки и симптоми, както и споделяне на лични преживявания и емоции, свързани с бременността. Във форума се обсъждат различни теми, свързани с бременността като симптоми, съвети за облекчаване на някои от тях, споделяне на лични преживявания, съвети за болнични и отпуск по време на бременност и обмяна на информация за лекарства и хранителни добавки.
-
Кога е най-подходящото време да отида на лекар за установяване и проследяване на бременност?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността?
Направете си компрес на врата със спирт за разтривки и млян черен пипер,но преди това си намажете кожата с бебешко олио или мазен крем,че да не се изгорите много.Действа незабавно
макар че е малко гнусно. 
и още немога да повярвам!Термина ми по калкулатора тук излиза 22.12.Искам да пожелая на всички лека,безпроблемна и красива бременност изпълнена само с приятни емоции!
.
Първия ден от последната ми менструация беше на 13 март и този месец реших да си взема тест.В събота бях на доктор и общо взето нищо не ми каза,даде ми направление за кръвен тест(BHCG),понеже точицата на видеозона трябвало да бъде по-голяма.Предписа ми само фолиева к-на.утре сутринта мисля да ходя да ми го направят.Не мога да оставя и цигарите пуша по 1-2 на ден,но искам да ги спра напълно.Много се притеснявам
не съм специалист, но ти определено си бременна. За цигарите, наистина е по-добре да запалваш 1-2 на ден и постепенно да си спреш, сама ще усетиш как е при теб. По-вредно би било да се стресираш с рязко спиране според мен. Успех!
. На въпроса ти за храненето, сега за теб е особено важно да се храниш на често и разнообразно /впрочем ти сама си го усетила