Детски торти - мнения и съвети

• 177 846
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Мен взе да ме хваща лудост от толкоз четене на мнения... Детето ми е вече голямо и не се впечатлява толкоз много, та накрая ще спретна нещо с готови блатове и течен шоколад, и ще мирясаме всички! Simple Smile

# 691
Мен взе да ме хваща лудост от толкоз четене на мнения... Детето ми е вече голямо и не се впечатлява толкоз много, та накрая ще спретна нещо с готови блатове и течен шоколад, и ще мирясаме всички! Simple Smile
Това е най-правилното решение, което можеш да вземеш.

По-хубава от домашната торта няма защото знаеш какво ядеш!  Peace

# 692
Доня,
Благодаря за подкрепата! Simple Smile
Аз правих една подобна импрозивация съвсем наскоро - за РД на брат ми:
http://1.bp.blogspot.com/-wBWdK5T-yjU/Tvh-Tq1EOfI/AAAAAAAAE3I/j3 … 1600/DSC02301.JPG

Реакцията на ялите от произведението ми, ме обнадажди  да мисля в подобна посока. В неделя мисля да "тествам" друга таргет-група на РД на една приятелка и ако и те не измрат, ще действам Simple Smile

# 693
Така е! По-хубаво от домашна торта няма! Поради тази причина никого вече няма да си поръчам конвейрна дори и от най-прехвалената сладкарница. Я, колко виртуози има във форума!

# 694
  • София
Да, и на мен ми се иска домашна, но не става за празнуване в ДГ или детски клуб заради изискването за сертификат. Confused

# 695
Да, и на мен ми се иска домашна, но не става за празнуване в ДГ или детски клуб заради изискването за сертификат. Confused

Тъй си е... но моята вече е голяма. Няма да сме в клуб  Peace

# 696
Уилма, ето, виж колко добре ти се е получила.  Hug

Продължавай в същия дух, а ако искаш и намини към тортената тема. Стига да имаш желание от там можеш да научиш страхотни неща за тортоправенето и декорацията  Peace

# 697

Grinning
След това ще минеш и на  следващия етап с домашни блатове. И накрая сигурно няма да може хапнеш купешка торта, съмнявам се момичетата от тортената да се впечатляват от Бейби флай, Лагуна и прочие.
Успех!

Аз също съм се замисляла с готови блатове да се пробвам, не е съвсем домашна, но наполовина поне.

# 698
Благодаря за поощрението, мили дами! Simple Smile
За изпичането на един дом.пандишпан е пречка единствено липсата на подходящ съд, иначе се чувствам изкушена. Но майка ми май има някъде една форма и имам месец да реша дали да не я изровим Wink
/рано ми е да "инвестирам" в специални средства, които предимно място да заемат/

От тортената тема съм мнооооооооого далече, честно, иначе знам аз какви са майсторки пишещите там Simple Smile
/тук му е мястото да призная, че за бмв-то идеята беше моя, но изпълнението на самата украса е изцяло дело на половинката.../

# 699
  • Ланкър, планините Овнерог
Къде се намира Бейби Флай.Миналата година търсих информация за тях и останах с впечатлението,че са някъде към Джъмбо (това на "България",което е),но сега им гледа сайта и пише "Шипка" 9,което трябва да е до СУ.
 Искам торта с героите от "Играта на играчките" и не съм видяла в каталога на други сладкарници,та се надявам те да я направят добре.

Точно срещу Руския център, до "О, Шипка" - пише "Bar& Dinner Fly", долу в едно като мазе се поръчва. Ако искаш да пробваш, трябва да се качиш в заведението.

# 700
Имам въпрос. Днес бях в една сладкарница и не разбрах как се казва  Crazy
Намира се на Шипченски проход, до сладкарница Неделя, срещу зала Универсиада.
Ако се сеща някой, моля да сподели хубави ли са тортите им?

# 701
А ти като беше там, защо не ги опита Wink?

# 702
А ти като беше там, защо не ги опита Wink?

Честно казано не ми се ядеше, а и нищо не ми хвана окото  Mr. Green
Мен друго ме поблазни - цената: 24 парчета с пластмасови фигурки, за 37 лв.

# 703
  • София
Чочко май се намират там, лично аз не ги харесвам, иначе са евтини.

# 704
Не са Чочко. Чочко са при Фестивална по-скоро. Някъде назад в темата стана въпрос за тази сладкарница срещу Универсиада. Не ми се търси обаче.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2&search=%F3% … 12&advanced=0

Общи условия

Активация на акаунт