Отговори
# 150
  • Добрич
didiela,  светлина, любов и енергия за твоята работа.

# 151
  • морето, сините вълни...
Рози и рози, а ако решиш че това ти е основната цел във ....(професионалната област, примерно). В смисъл - не детронираш основната си жизнена цел в момента, но докато се реализира Тя Великата, ти имаш и други странични интереси един от който ще е и тази цел която ще напишеш в домашното. Нещо такова - хем отдаваш нужното уважение на Нея Великата, хем си запълваш пълноценно времето отменяйки Вселената с по дребни неща. Но така или иначе във сферата която си нарекла тази (от домашното) ти е основна..... Хм, май сложно се изразих.... надявам се че си схванала идеята. ... Естествено другия вариант е да я изпишеш на листа онази Великата и лична цел и терзанията ти да приключат точно в този момент.

# 152
Здравейте, момичета!
Изтеглих си програмата за 25 кадър, въведах си утвърждения, натиснах старта, но нищо не се случва! Blush .
Бихте ли ме опътили как да работя с нея. Какви настройки трябва да направя за да тръгне.
Пожелавам ви прекрасен ден и много положителен заряд Hug

# 153
  • София
Пак ви изтървах!
Благо даря за темата и се връщам назад да чета!  Hug

# 154
  • София
 Simple Smile

# 155
http://www.jenite.net/2011/03/subudi-se-raztyrsi-se.html

http://artofliving.bg/bg/date/date:9-1.html

Здравейте, момичета!
Сигурна съм, че много от вас следят Сайта на една жена...Прекрасен сайт, многоцветен и многолик, като живота.... Simple Smile

От него се информирах за едно предстоящо Национално турне "Събуди се и се разтърси!" със Свами Джотирмая.

Предполагам, че някои от четящите форума ще са заинтересувани и ще посетят събитието...Аз лично ще го посетя и след това ще споделя впечатления...Ако някой е бил на предходните му визити, моля да разкаже .... Simple Smile

# 156
  • Tам през Атлантическия океан
От него се информирах за едно предстоящо Национално турне "Събуди се и се разтърси!" със Свами Джотирмая.
Тече реклама и тук в сайта на мама за събитието  Peace

Мен лично не ме влече  Wink но с интерес ще следя за отзиви/впечатления  , посетилите "събитието"  Peace

# 157
Единственото полезно за мен нещо на едно подобно събитие на Art of Living с Шри Шри-то беше, че се запознахме тогава на живо  с Desss  Grinning

# 158
Е толкова ли е зле ?   Mr. Green

# 159
Е толкова ли е зле ?   Mr. Green

"Толкова" чак - не Wink Можеше да бъде и по-зле   Laughing
Човекът тогава беше дошъл главно за да си продава книгите пред Зала 1 на НДК и беше доста пестелив при отговорите, които даваше на задаваните му въпроси.
Моето лично мнение е, че  фондацията на Шри Шри Рави Шанкар, е изцяло комерсиална организация. Човекът е намерил начин да печели пари, в което няма нищо лошо, разбира се, както сме коментирали и друг път  Hug

# 160
Благодаря, ще имам едно наум, все пак! Simple Smile

# 161
CONSCIOUS CONVERGENCE/ ОСЪЗНАТО СЛИВАНЕ -

Според календара на Маите този уикенд започва пред-вълната, която предшества Деветата вълна. Определят я като "цунами" от енергия, която ще повдигне масово съзнанието на хората към Универсалното/Вселенското разбиране на живота. Всички Служители на Светлината са призовани в този ден да заявят своята принадлежност към ЕДИННОТО съзнание - чрез медитация в сърцето, да се обединят с останалите. Пиковият момент на Деветата/Вселенската вълна ще е на 09.03.2011 като сега сме в края на Осмата/Галактическа вълна. Подходяща медитация според "Скитащият Вълк" един от индианските мъдреци : "Аз, като суверено същество, се сливам с Всичко, Което Е, за да призова присъствието на равновесие и общност в мен и в моя свят. Аз съм осъзнато присъствие на Хармонията и съм благодарен за цялостта, която допринасям в този и всеки момент. И така да бъде"

Великите посветени не продават книжки и не се шматкат със самолети из света  Mr. Green

Миж, как да отговори като незнае  Wink

Лично аз харесвах иогата и аюрведа. Попаднах на едно месетнце в нета с чужд източник, което ме отказа от тях с много убедителни аргументи. И Иога школите е аюрведа отричат чесъна  Peace Всеки с отворена съзнание ще разбере подробностите.

# 162
Фейки любимки, всичко с моя отказан проект се нареди прекрасно. Шефовете ми от опит знам, че са съвсем смислени хора и аргументите ми бяха отчетени, след което веднага си преминахме към другите неща, а това просто се пада на някой друг по-подходящ и по-мотивиран от мене да го направи.

Искам обаче да споделя, че едни рани, които получавам понякога, през последната седмица ще ме подлудят. Аз имам идея кога идват в някаква степен, но сега е много болезнено и трудно се търпи. Странното е, че се вижда относително ограничено въпреки състоянието. Намираше се преди от двете страни на брадичката на две петна, когато се появеше изобщо. После понякога излизаше на шията. Сега е цялата брадичка, част от шията от двете страни и долната устна. Сърби, разранява се със слизане на горния пласт на повърхността на кожата и в резултата от това много боли. Техниките му помагат (от опит) да премине бързо и като цяло да го овладея, да не се появи изобщо, но този път го изпуснах. Събраха ми се доста неща напоследък и изби в тази форма. Мрън-мрън ха-ха-ха просто си споделям състоянието. Ще мине знам, но днес е много криво. Като му сложа лед престава да боли, но после кожата става много крехка и се пука. Толкова зле не е било никога. Дори не разбирам защо чак толкова силно реагира този път. По всички други параграфи се чувствам толкова освободена и олекотена, а това боли, та се къса.

# 163
  :bouquet                                                                                                                                                       4естит 8 -ми март(със закъснение)на вси4ки мили моми4ета,бъдете оби4ани и оби4айте! Целувки за вси4ки вас,           

# 164
Здравейте,
Ток що срещнах нещо в нет-а търсейки съвсем друго нещо  Grinning, ноооо много ми допадна и веднага го споделям с вас.
Виждам, че е й актулно с последните размисли в темата относно мечтите, ето го:
"Имам една теория за Мечтите — доста простичка. Мечтите са крайпътните камъни на живота. Бели такива, с червени връхчета и номерца. Когато вървиш по тях, ти си на пътя си. Усещаш го с всичките си фибри (каквото и да е това фибри) — това е Твоят Път. Ти си пълен със сила, целеустремен, и на него се случват магически неща. От мечта на мечта, ти вървиш натам и растеш, защото когато се сблъскваш с трудностите, знаеш за какво се бориш и не се предаваш, а когато паднеш, ставаш и тръгваш пак. Към мечтите си. ..."

Най-сладкият трепет е да скочиш в неизвестното, към което те тегли сърцето...и след това о, приятни изненади добре сте ми дошли! Пожелавам ви приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт