.
Та само си вися на балконЯ.

И друго, мога ли ей ся да я дам (ако не е задължително сутрин на гладно де). И последно - само я измивам с водичка и сапун, не я кисна в нищо преди това, м? 

Стискам силно палчета на всички на който им е нужно!!!
Обели и нослето,ама то не ходи това диване,то тича и като се спъне става страшно 
и сега гледам всяка минутка да съм с Елито,да й се нарадвам максимално.Поревах си тук 2-3 дни,а незнам като наближи май какво ще правя,отсега ми е заседнала буца на гърлото.Незнам дали ще е по-добре да търся часна ясла или детегледачка до септемрви (то не че виждам големи шансове за държадна градина,но пък надеждата умира последна
)Жоро не може да ме разбере и затова на вас се оплаквам,въпреки че след тия болести дето изчетох за тях,моето са си бели кахъри
де да знам, щото вдигна 39,2С и искала да види за бактерии...и друго каза ама

На мен като малка постоянно са ми следяли урината, че постоянно съм имала едни Е. коли, които си стоят там и като ми се срине имунитета и съм правила кризи... Гадно е! 

Много ми беше сдухано и може би затова и не пишех тук! Постовете ми щяха да бъдат много кофти...
МРАЗЯ Я ТАЗИ ЖЕНА!!!
Само това ще кажа... 

То цената на двете ще е идентична, ама стреса на Ели ще и дойде в повечко - много нови деца, нова обстановка и нови болести, и ако е приета в ОДЗ - айде от септември същото, но на ново място.
Бих и спестила частната ясла, все пак жената ще я гледа у вас, ще я извежда на познати места и т.н.
Сега има някаква нова програма за безработни, които можеш да избереш за детегледачка, можеш да се разровиш, поне да плащате по-малко /щото Бюрото също ще им плаща/.
знам си аз,че тук ще ме разберете
малко ми е страшно да пусна някой съвсем непознат да я гледа.Уфффф... Така ми се иска да можеше да се размине това,но на Жоро така или иначе му намаля работата,а на мен ми се обадиха изненадващо с това предложение,което ще е лудост да откажа,защото в преспектива е повече от чудесно и като работно време и като заплата и ще трябва да преминем през това.Ако някой има идея за детегледачка да ми пише моля
ще съм ви много благодарна 
А се надявам и Лъвю да разбере, че няма не искам, няма недей в такава ситуация... дано не ви се случва никога повече подобно нешо, хайде няма нужда да разбираме докъде могат да се прострат възможностите ни да се справим
Няма ли как да извикаш някого за 2-3 часа да изведе Люс, а ти просто да поспиш? 
Много целувки, бързо оздравяване и дано да няма нищо обезпокоително
Обикновено когато има висока безпричнинна наглед температура се съмняват педиатрите за бъбречни инфекции и често се презастраховат със стерилна урина. По-добре да се изключат лошите неща... Напомни кога да стискаме палци, аз си стискам ежедневно за теб, де и се надявам да ни се похвалиш съвсем скоро 
Колкото до спиналната упойка - анестезилозите предпочитат да се ползва тя вместо пълната, защото по-леко се поняся от организма. Ако в болницата не са й казали - трябва да пие колкото се може повече течности, за да избегне главоболието. Изхвърля се изцяло за около 2 седмици. Много 

Хей го, затопля и скоро ще си отиде на село твоята свекърва, стискай зъби, малко остана 
Скоро да ти минава кривото, за да ни радваш пак със забавни постове